Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

DFC - ROYAL FLUSH 6 - 1 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)


Ελαφρώς επηρεασμένη από την μεγάλη αγωνιστική απραξία η Δύναμη πέρασε για 4η συνεχόμενη φορά στον Τελικό του Πρωταθλήματος και φιλοδοξεί να κατακτήσει το 2ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας ξεκίνησε κάπως νωχελικά, με υπέρ του δέοντος σιγουριά, απέναντι σε μια ομάδα απέναντι στην οποία είχαμε 2 εύκολες νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (14-6 και 9-2). Παρ' όλα αυτά οι αντίπαλοί μας ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ καθώς μια κάθετη μπαλιά ανάμεσα στο αμυντικό δίδυμο έφερε τον αντίπαλο επιθετικό σε τετ-α-τετ και ο τελευταίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Νίκο Τσιριωτάκη, μιας και ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε με το πόδι το πρώτο σουτ, αλλά στην επαναφορά η μπάλα έφτασε και πάλι στον αντίπαλο επιθετικό που σε κενή εστία σκόραρε.

 Η Royal Flush κλείστηκε στην εστία της και οι παίκτες μας προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους. Τελικά τα μακρινά σουτ ήταν αυτά που ξεκλείδωσαν την αντίπαλη άμυνα, η οποία αφού γλύτωσε από δοκάρια και μπάλες που έφυγαν ελάχιστα άουτ, δέχτηκε 2 τέρματα με το ημίχρονο να κλείνει με 2-1 υπέρ μας. Οι αντίπαλοι μας ωστόσο είχαν επίσης 2 δοκάρια σε αντεπιθέσεις γεγονός που μας προβλημάτισε...

Το 2ο ημίχρονο ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του μονόλογος της ομάδας μας που πέτυχε ακόμα 4 γκολ ενώ έχασε ευκαιρίες για πολλά περισσότερα. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ που εξουδετερώθηκαν όλα από το Νίκο Τσιριωτάκη.

Η Δύναμη δεν έπιασε την απόδοση που μας έχει συνηθίσει και σίγουρα σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι απουσίες βασικών παικτών που επηρέασαν τη συνοχή της ομάδας και η αγωνιστική απραξία.

Πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στο... γάμο του αμυντικού μας Σπύρου Κουρσάρη ο οποίος θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Διονυσία το ερχόμενο Σάββατο και του ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο!

Από εκεί και πέρα όλοι στην ομάδα θα επικεντρωθούμε στον επερχόμενο Τελικό με στόχο το... back to back Πρωτάθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: