Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

DFC - Monte Carlo 19 - 1



Δεν είναι σίγουρο ότι είναι ρεκόρ, αλλά θα μπορούσε να είναι καθώς σκορ... 19-1 σε αγώνα που κρίνει πρόκριση σε τελικό δύσκολα συναντάς.

Η Δύναμη πέτυχε μια εκκωφαντική νίκη που δείχνει το πόσο έχει μεγαλώσει αυτή η ομάδα, καθώς και το ότι η διοργάνωση που συμμετέχει... δεν την χωράει πια...

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα μας πέτυχε 19 γκολ στα 2/3 του αγώνα, καθώς το παιχνίδι κράτησε 32 λεπτά αντί για 50, μιας και οι αντίπαλοι μας αποφάσισαν να αποσυρθούν νωρίτερα μιας και το πράγμα είχε ξεφύγει...

Έτσι μετά την 6η συνεχόμενη συμμετοχή στα ημιτελικά, η Δύναμη πέρασε και για 5η σερί φορά στον τελικό της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχει.

Στα του αγώνα η ομάδα μας έδειξε πολύ νωρίς ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

Ήδη στο 6ο λεπτό το σκορ ήταν 3-0, με 2 γκολ του Νίκου Κως και ένα του Τέο Σαμ και στο 15' 5-0 με γκολ του Αντώνη και του Χρήστου Φίλι. Μέχρι το σημείο αυτό τα πράγματα ήταν σχετικά ανταγωνιστικά.

Από το 15' μέχρι το 20' η ομάδα μας πέτυχε 4 γκολ, 3 από τον Χρήστο Φίλι και ένα από τον Τέο Σαμ, κάνοντας το σκορ 9-0, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη 5 λεπτά νωρίτερα από την κανονική διάρκεια. Με το σκορ στο 8-0 ο Νίκος απέκρουσε τετ-α-τετ διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Με το σκορ σε αυτά τα επίπεδα οι αντίπαλοι το σκέφτονταν να βγουν για να αγωνιστούν στο Β' ημίχρονο. Παρ' όλα αυτά βγήκαν και η απροθυμία τους, τους κόστισε καθώς με την έναρξη του Β' ημιχρόνου μέσα σε 1 (!!!) λεπτό η ομάδα μας πέτυχε 2 γκολ με τον Παύλο και τον Χρήστο Φίλι, κάνοντας το 11-0.

Οι αντίπαλοι μας στην ύστατη προσπάθεια να πετύχουν κάτι καλό, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες εκμεταλλευόμενοι τη χαλαρότητα της άμυνας μας και μετά από 2 απανωτές "αρνήσεις" από το Νίκο, πρώτα σε κοντινό πλασέ και έπειτα σε δυνατό σουτ, κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής μειώνοντας έπειτα από κόρνερ σε 11-1.

Από το σημείο αυτό και έπειτα η Δύναμη έβγαινε όποτε ήθελε μπροστά στο τέρμα και σκόραρε σχεδόν ανά λεπτό, ανεβάζοντας το σκορ σε αστρονομικά επίπεδα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να τα παράτησουν εντελώς.

Μέχρι τη λήξη 4 γκολ πέτυχε ο Νίκος Κως, 1 ο Παύλος και τα 2 τελευταία ο Γιώργος Τ., ενώ άλλη μια σπουδαία επέμβαση πρόσθεσε στο ενεργητικό του και ο Νίκος

Και σαν αν  μην έφτανε ο επιθετικός πλουραλισμός, οι Monte Carlo είχαν την ατυχία να αντιμετωπίσουν και έναν ορεξάτο Νίκο στο τέρμα ο οποίος, κάλυπτε και την άκεφη άμυνα του και στην ουσία αφαίρεσε κάθε δικαίωμα ελπίδας από τους αντιπάλους μας.

Στα ευχάριστα της αναμέτρησης, η επανεμφάνιση του Σπύρου στην βασική 7άδα μετά από καιρό απουσίας. Ο Σπύρος άφησε στην άκρη τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τελευταία και πραγματοποίησε αψεγάδιαστη εμφάνιση δείχνοντας πόσο σημαντική μονάδα αποτελεί για την ομάδα.

Η ομάδα μας πανέτοιμη, πλήρης και φορμαρισμένη περιμένει αντίπαλο για τον τελικό, η διεξαγωγή του οποίου είναι αμφίβολη καθώς στο άλλο ζευγάρι Αμπαλίτες και Καμίνια δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα και η αναμονή αυτή... μας σκοτώνει μιας και οι διακοπές των περισσότερων κοντοζυγώνουν.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν...

Συνεχίζουμε και... περιμένουμε...

DFC: 18. Νίκος, 21. Νίκος Βας, 2. Σπύρος, 8. Χρήστος Φίλι (5),
6. Αντώνης (1), 10. Νίκος Κως (6) , 11. Τέο Σαμ (2), 7. Παύλος(3),
19. Γιώργος Τρ.(2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: