Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Και μαθηματικά 1η η Δύναμη!

Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος και έχοντας έναν αγώνα λιγότερο η ομάδας μας πήρε την 1η θέση της βαθμολογίας και μαθηματικά μετά τη νίκη της στα χαρτιά με 5-0 επί της Τρικυμίας Μοσχάτου που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.

Η ομάδας μας που έχει έναν αγώνα λιγότερο βρίσκεται ισόβαθμη με τα Ρεμάλια αλλά υπερτερεί καθώς έχει μια νίκη με 4 γκολ διαφορά (4-0) και μια ήττα με 2 γκολ διαφορά (1-3).

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Μαύρος Αετός του οποίου ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό μιας κι έχασε με 4-2 από τον προτελευταίο και βαθμολογικά αδιάφορο Κεραυνό. Έτσι κινδυνεύει να χάσει την 3η θέση αν οι Tifozi, που έχουν έναν αγώνα λιγότερο, κερδίσουν την τελευταία αγωνιστική τους ουραγούς Ζιγκολόρ.

Παρόλα αυτά οι Tifozi ηττήθηκαν με 4-2 από την ΤΝΤ που αν νικήσει στις 2 τελευταίες αγωνιστικές Κεραυνό και Cannabis θα ξεπεράσει και αυτή τον Μαύρο Αετό.

Στην 6η θέση είναι η Χαβαλένθια, για την οποία γίνονται σκέψεις αποβολής της από το πρωτάθλημα από τη διοργανώτρια αρχή, λόγω της ερειστικής συμπεριφοράς των παιχτών της σε πολλά παιχνίδια.

Στην 7η θέση βρίσκονται οι Μπέμπηδες που ηττήθηκαν από τα Ρεμάλια με 5-4 χωρίς άλλα παιχνίδια μπροστά τους, ενώ 8η είναι η Γριαζανή που και εκείνη έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Cannabis Sativa. Η Cannabis βρίσκεται στην 9η θέση και έχει ακόμη 3 παιχνίδια, με αντιπάλους τους ΤΝΤ, Ζιγκολόρ και Χαβαλένθια για να καλύψει τη διαφορά του 1 βαθμού που τη χωρίζει από την 8η θέση και να μπει στα play off.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια μπραβο για την νικη εστω και σε φιλικο δειχνει ρετσινια ομαδας που δεν τι νοιαζει ο αντιπαλος αλλα μονο πως θα τον κερδισει ειμαι σιγουρος πως δεν θα σταματησει εδω αυτο στα play-offs θα ειμαι 500% παρων να ξερεται μιλησα στην ομαδα μου και πηρα αδεια μια και δεν συμετεχω σε αγωιστικεσ υποχρεωσεις προς το παρον ελπιζω και ειμαι σιγουρος πως ολοι μαζι θα του πατησουμε ολους κατω ξερουμε τον τροπο πλεον
IRONMAN 40

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια.Καταρχην να ευχαριστησω τα καλα λογια ολων οσων πιστευουν οτι με την αποδωση μου βοηθαω την ομαδα και υποσχομαι οτι παντα θα δινω τον καλυτερο μου εαυτο για να νικαει η ομαδα.Διαβαζοντας τετοιου ιδους σχολια στο σαιτ της ομαδας παντα παιρνω δυναμη για ακομη καλυτερες εμφανισεις.Καλη συνεχεια σε ολους παιδια.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

Καησπερα παιδια...ουτε αυτη την κυριακη θα εχουμε μαζι μας τον Παντελη λογο στρατιωτικων υποχρεωσεων και δεν ξερει πλεον ποτε θα μπορεσει να ερθει...πολυ πιθανο μετα το Πασχα...μου ειπε να σας πω οτι σας ευχεται καλη επιτυχια και μακαρι συντομα να βρεθει κοντα μας.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18