Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Δύο νίκες σε ένα απόγευμα…!

Η Δύναμη κατάφερε να πετύχει 2 νίκες σε ένα απόγευμα.

Από τη μία κέρδισε στα χαρτιά τον αγώνα με αντίπαλο την Τρικυμία Μοσχάτου με 5-0 μιας και ο αντίπαλός της δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, και από την άλλη επικράτησε με 4-1 σε φιλικό αγώνα της ομάδας Αλ Σαμπ.

Με αυτή τη νίκη η Δύναμη συμπλήρωσε 2 μήνες και 10 ημέρες, έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό της σε επίσημους και φιλικούς αγώνες, μετά την ήττα από τα Ρεμάλια για το πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες της ομάδας μας μοίρασαν την απόδοση τους ουσιαστικά σε 2 ημίχρονα.

Στο 1ο ημίχρονο μπήκαν σοβαροί και αποφασισμένοι να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους, πράγμα που φάνηκε όταν ο Τσαλίκης μετά από πάσα του Μιχάλα έκανε το 1-0 με δεξί διαγώνιο σουτ. Το 2-0 ήρθε από προσπάθεια του Μυτακίδη, ο οποίος αφού έπαιξε στο χώρο του κέντρου το “1-2” με τον Μιχάλα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του.

Κι ενώ η ομάδα μας είχε κερδίσει κόρνερ, οι παίκτες μας δεν έκαναν σωστή επιλογή, οι αντίπαλοι βγήκαν στην κόντρα και ο αντίπαλος επιθετικός που βγήκε τετ α τετ με τον Νίκο Τσιριωτάκη, αφού η άμυνά μας είχε βγει ψηλά, τον πέρασε και μείωσε σε 2-1.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή των αντιπάλων μας ο Μιχάλας εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση και έκανε το 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας χαλάρωσαν εκτός από το Νίκο Τσιριωτάκη ο οποίος κυριολεκτικά κατέβασε τα ρολά, αφήνοντας την αντίπαλη ομάδα διαρκώς με ένα επιφώνημα απογοήτευσης μιας και έβλεπαν όλες τις προσπάθειες τους να σταματούν στον εκπληκτικό για άλλη μια φορά χθες νεαρό τερματοφύλακα. Ο Νίκος Τσιριωτάκης έδειξε πάλι χθες πως αν η ομάδα έχει βάλει έστω κι ένα γκολ, μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι μόνος του με τις απίστευτες αποκρούσεις του, ακόμη και σε περιπτώσεις που βλέποντας κάποιος τη φάση είναι σίγουρος ότι το γκολ είναι αναπόφευκτο.


Χαρακτηριστική άλλωστε ήταν η φάση της διπλής απόκρουσης του Τσιριωτάκη όταν οι συμπαίκτες του ανήμποροι να αντιδράσουν ετοιμάζονταν για να στήσουν τη μπάλα στη σέντρα μιας και το γκολ έμοιαζε βέβαιο.

Και αφού την Αλ Σαμπ δεν την άφηνε ο Τσιριωτάκης να σκοράρει και να δώσει ενδιαφέρον και πάλι στον αγώνα, ήρθε ο Κολυβάς και έκανε το 4-1, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.


ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης, J. Dzik, Τσαλίκης (1), Μιχάλας (1), Μυτακίδης (1), Κολυβάς (1), Τσιριωτάκης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: