Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Δύναμη - Ρόκα Παρμεζάνα 9 - 3









Άνετη επικράτηση για την ομάδα μας με 9-3 με αντίπαλο τη Ρόκα Παρμεζάνα, μια νέα ομάδα που μπήκε στο πρωτάθλημα στη θέση της Massis η οποία μετά την συντριβή που γνώρισε από την ομάδα μας αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοργάνωση.

Η Δύναμη αν και είχε απουσίες 3 βασικών ποδοσφαιριστών παρουσίασε πολύ μεγάλη ομοιογένεια, δείγμα του ότι όλοι πλέον έχουν μπολιαστεί με το στυλ παιχνιδιού της ομάδας που στηρίζεται στο ποδόσφαιρο κατοχής και στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας.

Η ομάδα μας προηγήθηκε γρήγορα με 3-0. Οι αντίπαλοι μας μείωσαν σε 3-1, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 4-1. Μετά το 5-1 ήρθε το 5-2 και στη συνέχεια οι Δύναμη ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 9-2.

Από το σημείο αυτό και έπειτα οι παίκτες μας χαλάρωσαν, έχασαν τις θέσεις τους και έπαιζαν όπως ήθελαν με κύριο σκοπό να το διασκεδάσουν, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και επιτρέποντας στον αντίπαλο να μειώσει στην τελευταία φάση του αγώνα σε 9-3.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν πάρα πολύ καλοί, με εξαίρεση τον Νίκο Τσιριωτάκη που δεν φάνηκε πουθενά μιας και δεν πιέστηκε και στα γκολ που δέχτηκε δεν φέρει ευθύνη.

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον επιθετικό της ομάδας Άγγελο Τάφα που δοκιμάστηκε 1η φορά σε αυτή τη θέση σκοράροντας αρκετές φορές, δυναμικοί όπως πάντα Χρήστος Αρκούδας και Σπύρος Κουρσάρης στο χώρο του κέντρου. Με πολλά τρεξίματα και εμπνεύσεις αλλά χωρίς πολύ ουσία ο Ρίγκερτ Κιόρρι, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, βράχος στην άμυνα ο Νίκος Βασιλειάδης και ο γνωστός Γρηγόρης Τσιριωτάκης με πολύ διάθεση και άλλο ένα γκολ, σκοράροντας για 7η (!) συνεχόμενη αγωνιστική.

Επανεμφάνιση για τον Γιώργο Μεραμβελιωτάκη που έδειξε ότι είναι χρήσιμη μονάδα για την ομάδα αλλά του λείπουν παιχνίδια.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τον "βενιαμίν" της ομάδας Θεόφιλο Σάμαρη που ως αμυντικός έκανε σπουδαία εμφάνιση, πέτυχε και 1 γκολ και άφ ησε πολύ καλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: