Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Royal Flush - Δύναμη 2 - 9


Ακόμη μια νίκη πανηγύρισε η ομάδα μας, την 13η σε 14 αγώνες. Αντίπαλοι μας αυτή τη φορά ήταν οι ROYAL FLUSH που, παρά τις απουσίες βασικών παικτών μας, δεν κατόρθωσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να προβάλλουν σοβαρή αντίσταση.

Ημέρα των... επιστροφών η χθεσινή καθώς αγωνίστηκαν με την ομάδα παίκτες που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είχαν καιρό να παίξουν.

Την επανεμφάνιση του με το χρώματα της ομάδας έπειτα από σχεδόν 1,5 χρόνο έκανε ο Χρήστος Κοντός, που έδειξε γιατί πάντα θα θεωρείται αναπόσπαστο μέλος της ομάδας τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. 





Επίσης επέστρεψε και ο Ρούντι Πεκίνι με μια πολύ καλή εμφάνιση, έπειτα από σχεδόν 2 μήνες απουσίας.

Και φυσικά ο Πασχάλης Κεραμιδάς, ο οποίος πέρσι ξεκίνησε ως βασικός επιθετικός και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έστω κι αν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απουσίασε στον τελικό.

Πολύ νωρίς στο παιχνίδι η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Άγγελο Τάφα. Το 2-0 πέτυχε με δυνατό σουτ ο Χρήστος Αρκούδας, ενώ οι 2 τους συνδυάστηκαν υπέροχα και για το 3-0. Ο Άγγελος πέρασε τη μπάλα από το μάτι της βελόνας στα δεξιά στον Χρήστο, εκείνος του επέστρεψε με τη μία σε ένα ιδανικό "1-2" και ο Άγγελος σκόραρε με όμορφο πλασέ. Στο σημείο εκείνο πέρασαν στον αγώνα οι Ρούντι και Πασχάλης Κεραμιδάς. Η ομάδα έχασε ελαφρώς τη συνοχή της και επέτρεψε στους αντιπάλους να μειώσουν σε 3-1 και να πλησιάσουν και στην περαιτέρω μείωση του σκορ. Ο Νίκος Τσιριωτάκης όμως δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό πραγματοποιώντας όποτε χρειάστηκε καίριες επεμβάσεις.
Έτσι ο Πασχάλης στην 1η του ουσιαστικά επαφή με την μπάλα σκόραρε το 4-1 και έδειξε γιατί την περσινή σεζόν αποτέλεσε πολύτιμο γρανάζι της μηχανής της ομάδας.

Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου και την επαναφορά του Θέμη Πλατανιά στην 7άδα η άμυνα έδεσε και οι παίκτες μας παίζοντας σοβαρά καθάρισαν το παιχνίδι. Αρχικά ο Γρηγόρης Τσιριωτάκης σκοράροντας για 8ο σερί ματς έκανε το 5-1. Έπειτα έδωσε την ασίστ στον Άγγελο Τάφα για το 6-1 αλλά και στον Πασχάλη Κεραμιδά για το 7-1. Ο Τάφας σκόραρε το 8-1, οι αντίπαλοι μείωσαν σε ανύποπτη φάση με ένα τυχερό γκολ σε 8-2 και ο Γρηγόρης Τσιριωτάκης έκλεισε το σκορ με το 2ο προσωπικό του γκολ κάνοντας το τελικό 9-2 λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη παρουσία και την απόδοσή τους.
Έμειναν 4 αγώνες για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.





Συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: