Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

DFC - Λιώματα 13 - 3


Την 6η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Δύναμη επικρατώντας 13-3 απέναντι στα Λιώματα.
Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυναμικά από την αρχή και με ένα χατ-τρικ του Γιώργου μέσα στα πρώτα 5 λεπτά ουσιαστικά έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα.

Οι αντίπαλοι μείωσαν σε 3-1 με ένα γκολ που η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Νίκου Βας πριν αλλάξει πορεία ξεγελώντας το Νίκο και καταλήγοντας στα δίχτυα.

Ακολούθησε ένα εκπληκτικό γκολ του Παύλου με τρομερό σουτ λίγο μπροστά από το κέντρο, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σκόραραν και οι Αποστόλης, Χρήστος, και Γιώργος ανεβάζοντας το σκορ του ημιχρόνου στο 8-1.

Στο Β' ημίχρονο τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, με την ομάδα μας να κατεβάζει ρυθμούς. Παρ' όλα αυτά πέτυχε άλλα 5 γκολ με τους Γιώργο, Αποστόλη, Παύλο, Χρήστο και Γρηγόρη, παίρνοντας μια άνετη νίκη.

Ο Νίκος δέχθηκε 3 γκολ για τα οποία δεν φέρει ευθύνη. Ίσως στο 2ο να μπορούσε να έχει καλύτερη αντίδραση, αλλά έκανε και σημαντικές επεμβάσεις σε τετ α τετ και σε μακρινά σουτ όποτε χρειάστηκε. Το αρνητικό είναι ότι οι τραυματισμοί συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν τη φετινή χρονιά, καθώς αποχώρησε από το γήπεδο ξανά τραυματίας με πόνους και πρήξιμο στο γόνατο και ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ο Αποστόλης ήταν για άλλη μια φορά το "καλό χαρτί" της ομάδας. Αμυντικά απροσπέλαστος, πέτυχε και χατ-τρικ δίνοντας την εντύπωση πως έχει δίδυμο αδερφό καθώς βρισκόταν σχεδόν ταυτόχρονα σε άμυνα και επίθεση!

Ο Νίκος Βας έδειξε γιατί είναι κεφάλαιο για την ομάδα. Με αυτόν στην σύνθεση η Δύναμη είναι άλλη ομάδα καθώς η ηρεμία που δίνει στην άμυνα σε συνδυασμό με την σωστή ανάπτυξη που προσφέρει η παρουσία του στο γήπεδο τον κάνουν απαραίτητο για την ομάδα.

Ο Χρήστος αψήφισε τις εργασιακές δυσκολίες και εμφανίστηκε στο γήπεδο προς τέρψη και χαρά όλων μας, καθώς το πάντα μεστό παιχνίδι του ανεβάζει την ομάδα επίπεδο. Μάλιστα εκτός από ασίστ πέτυχε και 2 γκολ κάνοντας το έργο μας πιο εύκολο.

Ο Γρηγόρης αγωνίστηκε για 1η φορά φέτος βασικός και έδειξε με την παρουσία του γιατί ήταν λάθος η περιορισμένη συμμετοχή του στον προηγούμενο αγώνα της ομάδας. Έκανε ένα καλό παιχνίδι βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση, με μια μικρή αδυναμία στην τελική προσπάθεια η οποία υπερκαλύφθηκε από τα τρεξίματα και τη διάθεση που έδειξε. Σκόραρε το τελευταίο γκολ της ομάδας.

Ο Παύλος ήταν πολύ ορεξάτος, πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα ενώ μοίρασε και αρκετές ασίστ, δείχνοντας πως προσαρμόζεται στο ρόλο του. Σκόραρε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εκτός από γκολ και ασίστ προσέφερε και πολλά τρεξίματα.

Ο Γιώργος έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια και "ερίζει" με τον Αποστόλη για τον τίτλο του MVP. Πέτυχε 5 γκολ, εκ των οποίων τα 3 στα πρώτα 5 λεπτά. Το πρώτο με εκπληκτική "σεντερφορίσια" κίνηση, παίρνοντας την μπάλα με πλάτη και γυρίζοντας και εκτελώντας, το 2ο με αρκετή δόση τύχης μιας και από σουτ του Παύλου η μπάλα χτύπησε στο πόδι του πήρε περίεργη τροχιά και κρέμασε τον τερματοφύλακα και το 3ο με δυνατή εκτέλεση από κοντά. Πολύ θετικός και στο Β' ημίχρονο όποτε έπαιρνε την μπάλα έβγαινε κάτι καλό για την ομάδα, που μεταφραζόταν είτε σε ευκαιρία είτε σε γκολ.

Ο Παναγιώτης δεν ήταν καλός. Ακόμα φαίνεται πως η αγωνιστική απραξία τον έχει επηρεάσει, δεν έχει συνέλθει και τα 2 από τα 3 γκολ των αντιπάλων ήταν στο χώρο ευθύνης του, ενώ και οι μεταβιβάσεις του δεν είχαν τη σιγουριά άλλων παιχνιδιών.

ΔΥΝΑΜΗ: 18. Νίκος, 4. Αποστόλης (3), 21. Νίκος Βας, 17. Γρηγόρης (1), 6. Χρήστος (2), 10. Παύλος (2), 9. Γιώργος (5), 22. Παναγιώτης

Συνεχίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: