Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

DFC - Dynamo Περιστερίου 9 - 2

Σε μια δύσκολη ημέρα, η ομάδα μας χτυπημένη από τις πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, η Δύναμη χάρη στο μεγάλο βάθος του ρόστερ της δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και επικράτησε χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολία της Dynamo Περιστερίου με 9-2.


Για την ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με δυνατό διαγώνιο σουτ ο Παύλος Βύρης. Πριν συμπληρωθεί 1 λεπτό από το 1-0, έγινε και το 2-0 από τον Βασίλη.

Η Δύναμη είχε επιβάλλει το ρυθμό της στον αγώνα, αλλά σε μια αδράνεια της άμυνας ο Αλφόνσο μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας τη Dynamo στο παιχνίδι στο 9ο λεπτό.

Στο 10ο λεπτό ο Νίκος Μάναλης με τεχνικό σουτ έγραψε το 3-1, για να γίνει άμεσα το 4-1 στο 12' με εκπληκτική απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από το Βασίλη!

Ο Νίκος Μάναλης με άλλο ένα ωραίο σουτ έκανε το 5-1 στο 15ο λεπτό για να κλείσει το ημίχρονο με σκορ 6-1 για την ομάδα μας από έξυπνο πλασέ του Παύλου Βύρη στο 22ο λεπτό.

Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου η Δύναμη προτίμησε κυρίως να κυκλοφορήσει την μπάλα και να ψάξει τον όμορφο συνδυασμό.

Έτσι οι πιο... κυνικοί αντίπαλοι μας πίεσαν και αφού ο πολύ καλός Αλέξανδρος Νικόλλι έκανε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις, κατόρθωσαν να κάνουν το 6-2 με τον Μέλι στο 39ο λεπτό.

Όμως οι παίκτες μας δεν ήταν διατεθειμένοι να επιτρέψουν στη Dynamo να μπει ξανά στο παιχνίδι και αμέσως μετά, στο 40ο λεπτό ο Βασίλης με όμορφη προσπάθεια έκανε το 7-2. Στο 43' η Dynamo είχε όμορφο σουτ στο δοκάρι και αφού δεν έγινε το 7-3, στην επόμενη φάση ο Νικόλαος Καράμπελας, έκλεψε την μπάλα ψηλά και με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 8-2 για την ομάδα μας.

Και αφού πρώτα είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Φραντζεσκάκη να κάνει μια φοβερή διπλή επέμβαση πρώτα σε σουτ του Κωνσταντίνου Καράμπελα και έπειτα σε δυνατό σουτ του Βασίλη εξ' επαφής, ο τελευταίος έκλεισε το σκορ με πανέμορφο σουτ στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης.

Συνεχίζουμε...

We are DFC!!!

DFC (Παναγιώτης Νικολάου): 1. ΝΙΚΟΛΛΙ Αλέξανδρος, 5. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ Πέτρος, 6. ΜΑΝΑΛΗΣ Νικόλαος (C) (2), 8. Βασίλης (4), 9. ΠΑΠΠΑΣ Χρήστος, 10. ΒΥΡΗΣ Παύλος (2), 19. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ Νικόλαος (1), 20. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ Κωνσταντίνος, 21. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Νίκος  

ΥΓ1. Καλή ανάρρωση σε όλα τα παιδιά της ομάδας, αλλά κυρίως στον Αποστόλη Καλαμάρα που είχε και τον πιο σοβαρό τραυματισμό καθώς έσπασε τον αριστερό του καρπό και θα απουσιάσει από την ομάδα για αρκετό καιρό.

ΥΓ2. Εκπληκτικός Αλέξανδρος Νικόλλι με πολλές και καίριες επεμβάσεις, άξιος αντικαταστάτης του εργαζόμενου Νίκου Τσιριωτάκη, του οποίου η απουσία συζητήθηκε αλλά εργασιακοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται κοντά μας μετά από πολύ πολύ καιρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: