Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

DFC - Dynamo Περιστερίου 12 - 4

 


Ημέρα επανασύνδεσης με παίκτες που έχουν καταγράψει τα δικά τους χιλιόμετρα με τη "βυσσινί" και έχουν σηκώσει τίτλους ήταν η σημερινή για την ομάδα μας.

Μιχάλης Κοντός μετά από περίπου 6 χρόνια, Μάριος Μηνάγιας στο ντεμπούτο του για φέτος και παρ' ολίγο ένας από τους συντελεστές της κατάκτησης του 1ου τίτλου της ομάδας το 2018 Λουκάς Σαπουνάς, ενώ παρθενική εμφάνιση και για το Στέλιο Λεριό με τη φανέλα της ομάδας μας.

Στον αγώνα με τη σχεδόν συνονόματη Dynamo Περιστερίου η δική μας Δύναμη η Κορυδαλλιώτισσα δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητηθεί η ανωτερότητα της και επικράτησε με 12-4.

Και αν κάποιος κάνει ένσταση γιατί η Δύναμη είχε... 9 παίκτες της στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι αντίπαλοι 7, μάλλον θα τη χάσει μιας και ελλείψει του δικού τους γκολκίπερ οι αντίπαλοι μας, πήραν δανεικό για το παιχνίδι αυτό τον δικό μας τερματοφύλακα Αλέξανδρο Νικόλλι, ο οποίος μάλιστα ήταν και από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) παίκτες της Dynamo.

Όπως και στον αγώνα του Α' γύρου η Δύναμη προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Λεριός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, για να ακολουθήσει το 2-0 από τον Τσιμιλιώτη στο 2'. Ο Βασίλης έκανε το 3-0 στο 4ο λεπτό και ακολούθησε άλλο ένα γκολ από τον ίδιο στο 11' για το 4-0.

Η Dynamo αναθάρρησε και μείωσε σε 4-1 στο 15ο λεπτό, για να έρθουν άλλα 2 γκολ από Βασίλη στο 16' και Λεριό στο 19ο λεπτό ο οποίος με πανέμορφη προσποίηση πέρασε και τον τερματοφύλακα και να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 6-1. 

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Δύναμη έκανε το 7-1 με τον Αργύρη Τσιμιλιώτη στο 23' και μετά... οι παίκτες μας αποφάσισαν να ξεκουραστούν πριν λήξει το ημίχρονο...

Έτσι η Dynamo με 2 γκολ σε 2 λεπτά μείωσε σε 7-3.

Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου οι παίκτες μας, με εξαίρεση κυρίως τον Μάναλη και τον Κοντό, αλλά και τον Μηνάγια στις περισσότερες περιπτώσεις προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα καθώς κάνοντας εξεζητημένες ενέργειες και προσπάθειες τραβηγμένες από τα μαλλιά, φλυαρούσαν μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Έτσι σε μια αντεπίθεση στο 34ο λεπτό η Dynamo μείωσε ακόμα περισσότερο σε 7-4, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Τσιριωτάκη, για τη χαλαρότητα με την οποία έμπαιναν στις φάσεις οι ποδοσφαιριστές μας.

Αυτό ήταν,,, Οι παίκτες μας έβαλαν την μπάλα κάτω και μέσα σε 6 λεπτά πέτυχαν 5 γκολ δίνοντας οριστικό τέλος στο παιχνίδι. Λεριός με ψύχραιμο πλασέ στο 37' έκανε το 8-4, Βασίλης με φανταστικό τακουνάκι το 9-4 στο 40', Βύρης με 2 απανωτά γκολ στο 41' και στο 42' και ο Τσιμιλιώτης με δυνατό σουτ για το 12-4 στο 43'. 

Ο διαιτητής λόγω της έκτασης του σκορ και μιας και είχε περάσει και η ώρα αφού το παιχνίδι καθυστέρησε να ξεκινήσει σφύριξε τη λήξη στο... 45', στερώντας από το Γρηγόρη Τσιριωτάκη την ευκαιρία να πετύχει κάποιο γκολ. 

Συνεχίζουμε...

We are DFC

DFC (Παναγιώτης Νικολάου): 18. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Νίκος (C), 4. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ Απόστολος, 5. ΜΑΝΑΛΗΣ Νίκος, 6. ΛΕΡΙΟΣ Στέλιος (3), 7. ΜΗΝΑΓΙΑΣ Μάριος, 8. Βασίλης (4), 10. ΒΥΡΗΣ Παύλος (2), 11. ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ Αργύρης (3), 17. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Γρηγόρης, 20. ΚΟΝΤΟΣ Μιχάλης

ΥΓ1: Ότι χειρότερο για τον Παναγιώτη Νικολάου να βλέπει τον Καλαμάρα να μαραζώνει περιμένοντας την ευκαιρία να μπει να παίξει. Θα στεναχωριόταν για κάθε παίκτη, αλλά ένας λόγος παραπάνω για τον Αποστόλη που είναι και η αδυναμία του. Η συναίσθηση όμως ότι έκανε το σωστό για να προστατέψει ένα πολύτιμο και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας είναι σημαντικότερη στο τέλος της ημέρας. Και παραμένουν οι ευχές να είναι καθ' όλα έτοιμος στο σημαντικό παιχνίδι που έρχεται απέναντι στη Ρουμπίν.

ΥΓ2. Χρόνια Πολλά στον Άγγελο Τάφα που μας λείπει και στον Μιχάλη Κοντό που ήρθε κοντά μας μετά από καιρό για την ονομαστική τους εορτή!
        

Δεν υπάρχουν σχόλια: