Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

DFC - Πελοπίδας FC 19 - 2


Τον Πελοπίδα Αιγάλεω αντιμετώπιζε η Δύναμη για την 3η αγωνιστική της Golden League του Athens League 8X8 by Gipedaki.gr

Ένας αγώνας όμως που μόνο Golden League δεν θύμιζε μιας και οι αντίπαλοι μας λόγω σοβαρών προσωπικών προβλημάτων 2 ποδοσφαιριστών τους δεν κατόρθωσαν να συμπληρώσουν 8άδα με αποτέλεσμα -αν και η δική μας ομάδα έχασε πάλι λίγο πριν τη σέντρα 3 (!) ποδοσφαιριστές που προορίζονταν για βασικοί- η Δύναμη να έχει εύκολο έργο και να συντρίψει τον Πελοπίδα με το ευρύ 19-2.

Ο Πελοπίδας -που λόγω τον προβλημάτων που προαναφέραμε μόνο Πελοπίδας δεν ήταν- είναι μια ομάδα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει μιας και στις προηγούμενες 3 αναμετρήσεις μας (1 επίσημο και 2 φιλικά) τα αποτελέσματα είναι μοιρασμένα. 1 νίκη της Δύναμης στο επίσημο (με 4-3 με τον Πελοπίδα να επιστρέφει από το 2-0 σε 2-3 και να κερδίζει η Δύναμη με ανατροπή στην ανατροπή με 4-3), 1 ισοπαλία στο μοναδικό φιλικό για τη σεζόν 2021/22 (7-7 με τη Δύναμη να προηγείται 5-2 και 6-3 αλλά να δέχεται την ανατροπή σε 6-7 για να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση) και 1 νίκη του Πελοπίδα στο μοναδικό φιλικό πριν από το Athens Cup (με 7-6, με τους αντιπάλους μας να προηγούνται με 5-0(!) και 7-2, αλλά τη Δύναμη να επιστρέφει στο 7-6 και να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες για την ισοφάριση).

Στον τωρινό αγώνα βέβαια δεν μένουν πολλά για να σχολιάσουμε, πέρα από την επιστροφή του Νίκου Τσιριωτάκη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας με πολύ καλή εμφάνιση με 3 εντυπωσιακες αποκρούσεις όταν η μπάλα ακόμα έκαιγε και το παιχνίδι ήταν στην ισοπαλία ή στο 2-0, η πρώτη εμφάνιση με τα βυσσινί του Παναγιώτη Αυγέρη ο οποίος συστήθηκε στους συμπαίκτες του με χατ-τρικ, ο εντυπωσιακός για ακόμη μια φορά Βασίλης Χατζάκης με καρέ τερμάτων το ένα με εκπληκτικό τακουνάκι, με τα οποία πέρασε και στην κορυφή των σκόρερ της ομάδας.

Τρία γκολ πέτυχε και ο Αργύρης Τσιμιλιώτης, αλλά ο παραγωγικότερος όλων ήταν ο Billy Arrow με 6 (!) τέρματα. 2 γκολ πέτυχε ο Νίκος Μάναλης και 1 Γρηγόρης Τσιριωτάκης που επανήλθε στο σκοράρισμα μετά από καιρό.

Πλέον στην Δύναμη ετοιμάζονται για την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Ρούμπιν Ταρζάν, ενώ εκκρεμεί και ο αναβληθής αγώνας με αντίπαλο την Ο.Π.Φ.

Συνεχίζουμε…

We are DFC!

DFC: 18. TΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Νίκος (C), 2. ARROW Billy (6), 5. ΣΑΜΑΡΗΣ Θεόφιλος, 6. ΜΑΝΑΛΗΣ Νίκος (2), 8. ΧΑΤΖΑΚΗΣ Βασίλης (4), 9. ΑΥΓΕΡΗΣ Παναγιώτης (3), 11. ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ Αργύρης (4), 17. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Γρηγόρης (1), 19. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Νίκος, 20. ΚΟΝΤΟΣ Μιχάλης

ΥΓ. Αφιερωμένη η νίκη στον Team Manager Παναγιώτη Νικολάου που νοσεί (;) με Covid-19 και στον μεγάλο του γιο Θοδωρή ο οποίος έκλεισε τα 7 του χρόνια. Πάρτι δεν μπόρεσε να κάνει ελέω καραντίνας αλλά έκανε η ομάδα στο γήπεδο αντ’ αυτών.

ΥΓ2. Περαστικά στην οικογένεια του Παύλου Βύρη για το πρόβλημα που αντιμετώπισε η γιαγιά του χαφ της ομάδας μας.

ΥΓ3. Συλλυπητήρια στα παιδιά του Πελοπίδα για την απώλειά τους. Ζωή σε λόγου τους. 


DFC: Όρθιοι: ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ Απόστολος, ΧΑΤΖΑΚΗΣ Βασίλειος, ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Νικόλαος, ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ Αργύρης, ΣΑΜΑΡΗΣ Θεόφιλος, ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Γρηγόριος
Καθιστοί: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Νικόλαος, ΑΥΓΕΡΗΣ Παναγιώτης, ΚΟΝΤΟΣ Μιχάλης, ΜΑΝΑΛΗΣ Νικόλαος, ΣΤΑΥΡΟΥ Βασίλειος



Δεν υπάρχουν σχόλια: