Τρίτη 12 Απριλίου 2022

DFC - O.Π.Φ. 12-5


Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο της Golden League του Athens League η Δύναμη Κορυδαλλού, τερματίζοντας έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Ο τελευταίος αγώνας επρόκειτο να είναι απέναντι στην Ο.Π.Φ. αλλά στο γήπεδο οι αντίπαλοι μας δεν θύμιζαν σε τίποτα την εξαιρετικά στημένη ομάδα που μας είχε κερδίσει μια εβδομάδα πριν... Ούτε οι παίκτες ήταν ίδιοι, ούτε οι εμφανίσεις θύμιζαν Ο.Π.Φ. και φυσική η απουσία του Γουγουλάκη από τον πάγκο υποδήλωνε ότι κάποιοι άλλοι ήταν αντίπαλοί μας υπό το όνομα της Ο.Π.Φ.

Βέβαια αυτό ως Δύναμη λίγο μας απασχόλησε και ο σκοπός ήταν μια τελευταία νίκη και καλή εμφάνιση πριν τα playoffs για να γιορτάσουμε και με αυτό τον τρόπο την επιστροφή του Νίκου Τσιριωτάκη κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μετά από 4 αγωνιστικές.

Ο αρχηγός της ομάδας επέστρεψε στην αρχική του θέση και συνόδεψε την επιστροφή αυτή με μια καλή εμφάνιση καθώς κατάφερε να απομακρύνει ουκ ολίγους από τους κινδύνους που δημιουργήθηκαν, ήταν στην αρχή του παιχνιδιού που τα πάντα ήταν ρευστά, είτε στο τέλος που τα πάντα είχαν κριθεί και όλοι είχαν χαλαρώσει λίγο περισσότερο.

 Το κακό ξεκίνημα βέβαια μας έχει γίνει, δυστυχώς, συνήθεια καθώς όπως είπε και ο Νίκος έτσι όπως αντιδρά τελευταία η ομάδα ακόμα και με... πιγκουίνους να παίξουμε αντίπαλοι κάτι θα κάνουμε πάλι ώστε να προηγηθούν στο σκορ...

Το 0-1 έγινε γρήγορα 1-1 με γκολ του Μανωλιά για να προηγηθούν και πάλι οι αντίπαλοι μας με 1-2 και να ισοφαρίσει και πάλι ο Μανωλιάς σε 2-2.

Καλώς η κακώς η ποιότητα της ομάδας μας ήταν πολύ ανώτερη και αυτό φάνηκε από ένα σημείο και μετά όταν ζεσταθήκαμε οι αντίπαλοί μας δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν. Ειδικά με την εξαιρετική απόδοση του Γιώργου Μανωλιά που πέτυχε ακόμα ένα γκολ για το 3-2. Το 4-2 πέτυχε ο Στέλιος Λεριός. 5-2 και πάλι από το Μανωλιά και στη συνέχεια 2 γκολ από τον Αργύρη Τσιμιλιώτη για το 7-2. Πάλι Μανωλιάς και Τσίμη έκαναν το 9-2. Οι αντίπαλοι μείωσαν σε 9-4. Απ' ευθείας εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από Λεριό για το 10-4 και άλλο ένα γκολ για το 11-4 από τον Στέλιο που συνεχίζει την παράδοση να σκοράρει 3 γκολ σταθερά σε κάθε συμμετοχή του!

Το 11-5, έγινε λίγο πριν τη λήξη και ο Μάριος Μηνάγιας πρόσθεσε άλλο ένα γκολ, μόλις το 1ο του φέτος για το τελικό 12-5.

Η Δύναμη πήγε χειρότερα από κάθε πρόβλεψη στη Β' Φάση του Athens League. Σε αυτό η βασική αιτία εντοπίζεται στην αδυναμία της ομάδας να συγκεντρώσει συγκεκριμένο ρόστερ μιας και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τα μπαράζ των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων χάνοντας διαρκώς πολλούς παίκτες που προκάλεσαν πλήγμα στην ομοιογένεια της ομάδας. 

Πλέον η 3η θέση την φέρνει αντιμέτωπη στον ημιτελικό με την Αγιά Coφιά σε μονό παιχνίδι όπου εκεί που "ο θάνατός σου είναι η ζωή μου" μένει να αποδείξουν οι παίκτες της ομάδας από τι είναι φτιαγμένοι και να παίξουν με βάση την εμπειρία και την προσωπικότητά τους, σε ένα ματς που θα παρακολουθήσει όλος ο κόσμος του μίνι-ποδοσφαίρου.

DFC (Νικολάου Παναγιώτης): 18. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Νίκος (C), 2. ΣΤΑΥΡΟΥ Βασίλης, 3. ΜΗΝΑΓΙΑΣ Μάριος (1), 5. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ Πέτρος, 6. ΜΑΝΑΛΗΣ Νίκος, 7. ΜΑΝΩΛΙΑ Γιώργος (5), 8. SIMON Dany, 9. ΑΓΓΕΛΟΥ Χρήστος, 10. ΛΕΡΙΟΣ Στέλιος (3), 11. ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ Αργύρης (3), 14. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Νίκος, 17. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Γρηγόρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: