Τρίτη 5 Απριλίου 2022

DFC - O.Π.Φ. 5 - 8


Για άλλη μια φορά η ομάδα μας τη φετινή σεζόν είχε σκαμπανέβασμα και από τα ψηλά και την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Ρουμπίν Ταρζάν, βρέθηκε στα χαμηλά και σε μια "κακή" ήττα από την Ο.Π.Φ. στην κατά τα άλλα αδιάφορη βαθμολογικά 9η και προτελευταία αγωνιστική της Β' Φάσης του Athens League.

Παρά της προσπάθειες της διοίκησης η Δύναμη δεν κατάφερε για... 17η φορά (!!!) φέτος να κατέβει με την ίδια σύνθεση σε 2 συνεχόμενες αγωνιστικές...

 Αν και γενικότερα το ρόστερ δεν ήταν κακό, για άλλη μια φορά η ομάδα μπήκε νωθρά στον αγώνα και με ακόμα 2 συνήθη λάθη χάρισε στους αντιπάλους μας το προβάδισμα με 0-2. Αυτό ήταν...

Ο "Μουρίνιο" των πάγκων του μίνι-ποδοσφαίρου Βασίλης Γουγουλάκης, προπονητής της Ο.Π.Φ. έστησε αριστοτεχνικά την ομάδα του, με πολυπρόσωπη άμυνα που του εξασφάλισε ελάχιστους κινδύνους στα μετόπισθεν και δυνατά άκρα για φαρμακερές αντεπιθέσεις!

Η Δύναμη για άλλο ένα παιχνίδι είχε την κατοχή, αλλά τα γκολ έρχονταν με το σταγονόμετρο. Κάτι το υπερβολικό κουβάλημα της μπάλας, κάτι η απροθυμία για μακρινά σουτ και η προσπάθεια να μπουν οι παίκτες μας με την μπάλα στο τέρμα μετά από εξαντλητικό passing game, οδήγησε το σκορ στο 2-2 στο ημίχρονο μιας και οι ποδοσφαιριστές μας είχαν μόλις 2 (!) τελικές στην εστία!

Το 1-2 έκανε ο Γιώργος Μανωλιάς με κεφαλιά ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Βασίλη Χατζάκη και το 2-2 ο Παύλος Βύρης με σουτ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο Β' ημίχρονο. Το μόνο που άλλαξε ήταν ο τερματοφύλακας των αντιπάλων μας, με τον νέο γκολκίπερ να είναι ξεκάθαρα πιο αθλητικός και με μεγαλύτερες δυνατότητες, Κάτι που αποδείχθηκε μιας και παρά το σφυροκόπημα στην εστία της Ο.Π.Φ. πετύχαμε μόλις 3 γκολ, σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας που με όπλο τους τις γρήγορες και αποτελεσματικές αντεπιθέσεις πέτυχαν ακόμα 6 στην εστία του Νικόλλι που για 1η φορά δεν κατάφερε να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ.

Για την ιστορία τα υπόλοιπα γκολ της Δύναμης πέτυχαν οι Bill Richarlison και Παύλος Βύρης με τον 1ο να σκοράρει 2 φορές και τον δεύτερο 1 , αλλά με τη Δύναμη να είναι μονίμως σε θέση κυνηγού του σκορ...

Στα τελευταία λεπτά και με το σκορ στο 5-6 με τη Δύναμη όλη μπροστά για να ισοφαρίσει η Ο.Π.Φ. με 2 ακόμα αντεπιθέσεις πέτυχε το τελικό 5-8.

Αυτή ήταν η 4η ήττα σε 9 παιχνίδια για τη Δύναμη στη Β' Φάση του Athens League. Για να βρούμε τέτοια επίδοση με τόσες ήττες πρέπει ίσως να μεταφερθούμε πίσω στο χρόνο 8 με 9 χρόνια... Ίσως και παραπάνω, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της ομάδας για το ποια θα είναι η συνέχεια...

DFC (Παναγιώτης Νικολάου): 1. ΝΙΚΟΛΛΙ Αλέξανδρος, 6. ΜΑΝΑΛΗΣ Νίκος, 7. ΜΑΝΩΛΙΑΣ Γιώργος (1), 8. ΧΑΤΖΑΚΗΣ Βασίλης, 10. ΒΥΡΗΣ Παύλος (C)(2), 11. ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ Αργύρης, 14. ΛΕΡΙΟΣ Στέλιος, 17. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Γρηγόρης, 19. ΒΑΣΙΛΙΕΙΑΔΗΣ Νίκος, 20. ΚΟΝΤΟΣ Μιχάλης, 21. RICHARLISON Bill (2)

Δεν υπάρχουν σχόλια: