Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Βελτιώθηκε αλλά έχει προβλήματα…

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη η Δύναμη. Η ομάδα μας που αντιμετώπισε και πάλι την ομάδα Alex (από την οποία είχε ηττηθεί με 4-2 πριν μία εβδομάδα) αναδείχθηκε αυτή τη φορά ισόπαλη 4-4 με τους αντιπάλους της εμφανίζοντας 2 πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα πολύ καλό και ελπιδοφόρο στο πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο έως κακό στο δεύτερο ημίχρονο. Βασικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν η κούραση που κατέβαλε τους ποδοσφαιριστές στο Β’ ημίχρονο που σε αρκετές περιπτώσεις απλά παρακολουθούσαν την αντίπαλη ομάδα, η έλλειψη αμυντικών βοηθειών από τους παίκτες της μεσαίας γραμμής και τα αμυντικά κενά που παρουσίασε η ομάδα κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει. Αν συνυπολογίσουμε και την επερχόμενη αποχώρηση του Jan Dzik που κάλυπτε αξιόπιστα το δεξί άκρο της άμυνας, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δύναμη μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με γκολ του Αλέξανδρου Κολυβά, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι κι έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ομάδας μας ήρθε η ισοφάριση σε μια αδράνεια της άμυνας μας.

Λίγο αργότερα σε μια εκπληκτική φάση που δημιούργησε η ομάδα μας έγινε το 2-1. Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης πρόλαβε την μπάλα πριν βγει πλάγιο και με τακουνάκι τροφοδότησε τον Κολυβά ο οποίος κινήθηκε προς τη μεγάλη περιοχή και με τακουνάκι έβγαλε μόνο του με τον τέρμα τον Δημήτρη Μπακιρτζή που με δυνατό σουτ πέτυχε το δεύτερο του γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για να γίνει μέλος της ομάδας.

Το 3-1 για τη Δύναμη πέτυχε ο Alan Giovanni Torres με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Οι αντίπαλοι κατάφεραν σε μια αντεπίθεση να κάνουν το 3-2 και το τελικό 4-2 για το πρώτο ημίχρονο έγινε από τον Κολυβά και πάλι που με μια γνήσια κίνηση σέντερ φορ, έκανε ένα μόλις κοντρόλ με το στήθος και απ’ ευθείας σουτ νικώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Γενικά στο α’ ημίχρονο η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα με τον Βαγγέλη Μπουλουγούρη να έχει ηγετικό ρόλο δημιουργώντας ουκ ολίγα προβλήματα στν αντίπαλη άμυνα.

Όσο καλή ήταν η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο τόσο άσχημα έπαιξε στην επανάληψη.

Οι παίκτες μας κουράστηκαν, δεν είχαν αμυντικές επιστροφές, έχαναν εύκολα την μπάλα και έχασαν και ευκαιρίες στην επίθεση καθώς λόγω κούρασης τους έλειπε το καθαρό μυαλό.

Το 4-3 έγινε όταν σε αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας ο Jan Dzik έκλεισε το χώρο να βοηθήσει το Νικολάου, έγινε η πάσα και ο αντίπαλος επιθετικός σούταρε νικώντας τον Τσιριωτάκη που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η ισοφάριση προήλθε από λάθος παράλληλη μπαλιά του Ιάσονα Μπουλουγούρη που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης, Dzik, Μπουλουγούρης Ε., Μπακιρτζής (1), Torres (1), Κολυβάς (2), Μπουλουγούρης Ι.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Νίκο Μπιτζήλο βρίσκονται οι ιθύνοντες της ομάδας. Πρόκειται για σπουδαίο επιθετικό που αν προσαρμοστεί θα είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφική προσθήκη του καλοκαιριού στην ομάδα.

Ανακοινώνεται σε όλα τα μέλη της ομάδας πως την Κυριακή 31 Αυγούστου θα γίνει η ομαδική φωτογράφηση όλων των ποδοσφαιριστών με τις καινούριες εμφανίσεις και για αυτό το λόγο δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: