Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Χρόνια πολλά Αλέξανδρε

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο επιθετικός της ομάδας μας Αλέξανδρος Κολυβάς. Ο Αλέξανδρος αποτέλεσε μέλος της Δύναμης Κορυδαλλού από την αρχή της περιόδου 2005-06 μέχρι το τέλος της σεζόν 2006-07 οπότε και η ομάδα διαλύθηκε. Μέλος της επανιδρυμένης Δύναμης από το 2008 συμμετείχε αραιά στην αρχή της σεζόν λόγω εργασίας, ωστόσο κατάφερε να σημειώσει 16 τέρματα σε 13 μόλις συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ συνολικά έχει πετύχει 22 γκολ σε 16 συμμετοχές, δηλαδή πάνω από 1 γκολ σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο (συγκεκριμένα 1,4).

Ο Αλέξανδρος είχε την πιο παραγωγική βραδιά του στο εντυπωσιακό 16-0 που πέτυχε η Δύναμη απέναντι στους Ζιγκολόρ, οπότε και σημείωσε 4 γκολ.


Έχει αναδειχθεί και μια φορά MVP και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με την Γριάζανη που η Δύναμη αναδείχθηκε νικήτρια με 7-0. Ο Κολυβάς είχε ανοίξει το σκορ με μακρινό, ευθύβολο σουτ ενώ είχε επίσης 2 ασίστ και 2 δοκάρια.


Από όλα τα μέλη της ομάδας λοιπόν χρόνια πολλά, με ευτυχία και χαρά και πάνω από όλα να είναι γερός, δυνατός και ευτυχισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: