Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

Οι εμφανίσεις της περιόδου 2008-09

Μετά από εκτενέστατη έρευνα των δύο αρχηγών της ομάδας: Παναγιώτη Νικολάου και Νίκου Τσιριωτάκη, βρέθηκαν οι εμφανίσεις για τη νέα σεζόν.

Αποτελούν πολύ καλή επιλογή καθώς είναι και όμορφες σχεδιαστικά και έχουν πολύ καλή ποιότητα (χρησιμοποιείται το υλικό clima cool της Adidas που εμπιστεύονται όλες οι μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες, το οποίο βοηθά το σώμα να "αναπνέει") ενώ η τιμή τους είναι ελκυστική.

Οι εμφανίσεις κοστίζουν 30 € και η αγορά τους είναι υποχρεωτική για κάθε μέλος της ομάδας. Μάλιστα θα συνοδεύονται και από κόκκινες ποδοσφαιρικές κάλτσες που θα είναι υποχρεωτικό όλοι να φοράμε στους αγώνες.

Μπορείτε να διατυπώνετε σαν σχόλιο οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία θέλετε.

Μεγέθη υπάρχουν για τον καθένα όποιο επιθυμεί.

Καλούνται όλα τα μέλη της ομάδας να γράψουν με μορφή σχολίου το μέγεθος που επιθυμούν.

Τα σήματα της ομάδας θα είναι ραμμένα πάνω στη φανέλα γεγονός που θα της προσδίδει ιδιαίτερα όμορφη εμφάνιση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια καλησπερα συγχαριτηρια για την φανελα φενεται ωραια νοτη στειλε ενα λογαριασμο τραπεζας να σου στειλω τα χρηματα για την φανελα μεγεθος και αυτα ξερεις σμολ η μιντιουμ νουμερο 40
καλες διακοπες θα τα πουμε
μιχαλης

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΔΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΒΡΑΚΟΦΑΝΕΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΣΙΤΑ ΚΟΛΗΤΗ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΔΙΥΜ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΕΡΟΣ ΜΑΝΟΣ,.

jdzik είπε...

ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΑΑΑΑΑΝΟΟΟΟΟ!!!!
Οι φανέλες είναι ΔΥΝΑΤΕΣ. Γ-Α-Μ-Α-Ν-Ε. Απλά τα σπάνε. Όσο για τo κινιτό σου αρχηγέ: η νέα τεχνολογία θα μας καταστρέψει. ΟΥ ΟΥ Antichrist. :P :P

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα φιλε Μιχαλη...περιμενα να μας βοηθησεις οταν σε χρειαζοταν η ομαδα αλλα ματαια
περιμεναν οι συμπαικτες σου...τελος παντων θα σε ενημερωσουμε για την εμφανιση...καλο καλοκαιρι...

ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να γνωριζουν ολοι οτι φετος η ομαδα εχει ξεκινησει μια διαδηκασια ωστε να ξεχωρησει ποιοι παιχτες θα μεινουν και του χρονου...αυτο θα γινετε μεσω των φιλικων αγωνων που θα ειναι περιπου 10 μεχρι τον Σεπτεμβρη...κανεις δεν εχει εξεσφαλησμενη θεση οποτε πρεπει να δινετε ολοι το παρων στα παιχνιδια για να μην βρεθητε προ εκπληξεων...οποιος δεν ενεμερωνει οτι δεν θα ερχεται θα ειναι εις βαρος του...δεν ειναι κοποιδα οι υπολοιποι που αφηνουν καποια πραγματα για τα φιλικα...τα φιλικα ειναι σαν επισημα για μενα και θα ειμαι αυστηρος σε αυτο το θεμα...υπαρχει παιχνιδι μεσα στην βδομαδα απο τριτη λογικα...θα ενημερωθητε απαντες και καλο ειναι να μπαινετε και στο σαιτ της ομαδας γιατι για μας ειναι και καποιοι αφιερωσαν χρονο για να φτιαχτει...καλο σας απογευμα.

ΤΣΙΡΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

Αυτους που αφιερωσαν χρονο για το Site της ομαδας , τους κατουραω στη μουρη και δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα παει για το Νοτη αυτο... Για την ψηφοφορια τι να πω ... 7 ατομα δεν εμειναν ικανοποιημενοι??? Τι επρεπε να κανουμε παραπανω ρε παιδια με μιση ομαδα στα ημιτελικα..?? Ο Νικολαου μαζευε χορτα στα βουνα και καποιοι αλλοι ειχαν παρει αδεια απο τη σημαια.... Μια χαρα τα πηγαμε.... Δωσαμε οτι μπορουσαμε και αυτο φθανει... Ηταν καλυτεροι και μας κερδισαν.... Οσο για τα φιλικα εχω να πω οτι ειδα τα ιδια τραγικα πραγματα οπως: φωνες επειδη χαναμε γκολ στο τερμα μπροστα , επειδη καναμε λαθος πασες κ.τ.λ. Ρε σεις ειμαστε τοσο καιρο στην απραξια...Τι σκατα θελετε να βγουμε με σκορ 6-0.... Αλλα εκει που τρελαθηκα εγω προσωπικα ηταν στην φαση που λεει ο Παντελης "ειστε 5 στην αμυνα γιατι να γυρισω" την στιγμη που οι αλλοι ηταν ολοι στην επιθεση...Με ποδοσφαιρο αλανας δεν παμε μπροστα μαγκες... Καποια πραγματα πρεπει να αλλαξουν γιατι δεν μας βλεπω καλα του χρονου... Οσο για τις φανελες στη μετριοτητα... Γουσταρα πολυ μακρυμανικες φωσφοριζε αλλα τι να κανουμε τις χασαμε ... Αυτα τα λιγα ειχα να πω... Ιωαννιδης

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα αυριο πεταω για αθηνα η μεθαυριο το πολυ δεν με σηκωνειτο κλιμα εδω δεν μου αρεσει καθολου λοιπον τωρα αυτο που ηθελα να πω ειναι αν βρισκομαι στα πλανα της ομαδος για την νεα σεζον νιωθω λιγο περιεργα για αυτο που λεω αλλα ειμαι υποχρεωμενος να ρωτησω οταν βλεπω οτι γινονται αλλαγες θα μιλησουμε και απο κοντα χαιρετω
μιχαλης

metalman5e είπε...

Πιστεύω ότι είμαι ο πλέον αρμόδιος να δώσω την απάντηση αυτή στο Μιχάλη. Σίγουρα όλοι είναι απογοητευμένοι από τη μη παρουσία του στα playoffs όσο και από το ότι δεν ενημέρωσε καμία στιγμή για το αν θα είναι ή όχι.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όποιος δεν ενημερώνει για την παρουσία του ή όχι σε έναν αγώνα σημαίνει δεν σέβεται την ομάδα και τους συμπαίκτες του οι οποίοι παρατούν δουλειές και υποχρεώσεις για να βρεθούν σε ένα ματς.

Δόξα τω θεώ η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί και όλοι με το πάτημα ενός κουμπιού και 0.08 € μπορεί να ενημερώσουν για την παρουσία τους ή όχι.

Ή τουλάχιστον ας σηκώνετε το τηλέφωνο όταν σας παίρνει κάποιος από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Όπως κανένας δεν στήνει την κοπέλα του χωρίς να ειδοποιήσει, έτσι ΑΠΑΙΤΩ να ειδοποιείτε όταν δεν θα έρθετε σε έναν αγώνα της ομάδας.

Δεν ζήτησα ποτέ από κανέναν να παρατήσει τη δουλειά ή τη γυναίκα του για να έρθει να παίξει μπάλα, αλλά τουλάχιστον ενημερώστε.

Συμφώνησα με το Νίκο τον Τσιριωτάκη, καθότι είμαστε ουσιαστικά οι ιδρυτές αυτής της ομάδας, όποιος δεν ειδοποιήσει για 3 συνεχόμενους αγώνες ότι δεν θα έρθει από δω και στο εξής θα τίθεται αυτομάτως εκτός ομάδας, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση.

Για να επιστρέψω στο θέμα σου Μιχάλη, φυσικά και θεωρείσαι μέλος της ομάδας από τη στιγμή που θα μπορείς να ακολουθείς τις υποχρεώσεις της.
Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι δυνατόν να «τυχαίνει» να βρίσκεσαι Ελλάδα μια φορά το μήνα ή το δίμηνο και να μπαίνεις βασικός στη θέση κάποιου από τα παιδιά που έχει ιδρώσει τη φανέλα συνεχόμενες Κυριακές.
Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι αν έρχεσαι πιθανόν να παίρνεις κάποια λεπτά συμμετοχής.

Αν πάλι κάτι άλλαξε και θα είσαι μόνιμα εδώ, τότε αυτό είναι θεόσταλτο δώρο για την ομάδα μας, καθώς αν κρίνουμε από την μέχρι πρότινος απόδοσή σου έχεις πάρει από τώρα τη φανέλα του βασικού σπίτι σου.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Jan Dzik ο οποίος έχει προγραμματίσει να σπουδάσει στην Αγγλία και η ομάδα δεν θα μπορεί να βασίζεται σε αυτόν.

Σχετικά με αυτά που δήλωσε ο Παναγιώτης Ιωαννίδης θεωρώ ότι έχει δίκιο σχεδόν σε όλα, αν εξαιρέσουμε το ότι οι αντίπαλοι μας ήταν καλύτεροι από μας. Θυμίζω ότι οι αγώνες ήρθαν ισόπαλοι και παίξαμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από εκείνους. Το ότι χάσαμε 2 φορές στα πέναλτι εμένα μου λέει ότι δεν το πιστέψαμε και ότι έτρεμαν τα πόδια μας πριν την εκτέλεση και γι’ αυτό δεν φταίει ούτε η μισή ομάδα ούτε οι απουσίες.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις, αν στην ίδια τιμή ή χαμηλότερη μου βρει κάποιος καλύτερες (και το λέω γιατί έχω ψάξει) τότε ευχαρίστως να πάρουμε την δική του πρόταση. Άλλωστε και τις φανέλες τις φωσφοριζέ εγώ τις βρήκα μέσω Αγγλίας, αλλά δεν είδα να έρθει κανένας να μου δώσει τα 65 €. Σχεδόν όλοι στα λόγια θετικοί ήμασταν.

Τώρα οι φωσφοριζέ κοστίζουν μόνο 20 € αλλά σε μεγέθη υπάρχουν μόνο XL και XXL.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι η ομάδα θα περάσει σε άλλο επίπεδο, πιο σοβαρό και όποιος θέλει ακολουθεί. Θα έρθουν νέοι παίκτες, λύσεις θα υπάρχουν και δεν θα ανεχτώ συμπεριφορές αλάνας (όπως χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα που ανέφερε ο Ιωαννίδης) από κανέναν όσο είμαι αρχηγός της ομάδας.
Κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη τη θέση του και όποιος κάνει ότι γουστάρει σε αγώνες είτε φιλικούς, είτε επίσημους, είτε προπονήσεις, την ίδια στιγμή θα παρατηρείται και την επόμενη θα μας κοιτάει από τον πάγκο. Αν δεν του αρέσει μπορεί να αποχωρήσει.

Για το καλό της ομάδας καλό είναι να κατανοήσουμε όλοι τους υψηλούς στόχους και να ανταποκριθούμε, γιατί μόνο ενωμένοι θα φτάσουμε ψηλά.

Τέλος παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσουν εκτός απρόοπτου οι: ΣΤΡΙΛΑΚΟΣ Αντώνης, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ Στέφανος, ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΟΣ Αναστάσιος, ΤΣΑΓΑΝΗΣ Ευάγγελος, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Άρης, ΛΥΚΟΥΡΗΣ Δημήτριος, ΤΣΑΓΑΝΗΣ Χρήστος και ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ Εμμανουήλ.

Οι υπόλοιποι μαζί με την προσθήκη 1 ή 2 παικτών θα αποτελούν την νέα ομάδα.

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)