Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Θλάση στην αριστερή ωμοπλάτη ο Νίκος Τσιριωτάκης

Η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα παίκτη της Δύναμης. Ο Νίκος Τσιριωτάκης, επιθετικός και τερματοφύλακας της ομάδας μας υπέστη σε εξωαγωνιστική δραστηριότητα θλάση βαριάς μορφής στην αριστερή ωμοπλάτη του, τραυματισμός που τον αναγκάζει να μην μπορεί να βοηθήσει από τη θέση του τερματοφύλακα την ομάδα μας στα φιλικά του καλοκαιριού.

Ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να προφέρει λύσεις στο σκοράρισμα αγωνιζόμενος στην επίθεση. Σύμφωνα με την εκτίμηση του αθλίατρου κου Βεκιάρη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς μετά την πάροδο ενός μηνός και αφού ακολουθήσει σε αυτό το διάστημα φαρμακευτική και οποθεραπευτική αγωγή.

Κατά τα άλλα ομαλά εξελίσσεται η βελτίωση της υγείας του Μανόλη Μιχάλα που είχε τροχαίο στις 26 Ιουνίου, πλέον οι πόνοι στον σπασμένο αγκώνα έχουν υποχωρήσει ενώ ο νεαρός επιθετικός αναρρώνει σπίτι του.


Στα της ομάδας, η εβδομάδα που μας πέρασε περιελάμβανε ένα φιλικό με πολύ δυνατό αντίπαλο , την ομάδα Μάτζικ από τον όμιλο της Τετάρτης, όπου αγωνίζεται στον τελικό του πρωταθλήματός της. Στο πρώτο ημίχρονο οπότε και δοκιμάστηκαν σε συνθήκες αγώνα οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, η Δύναμη νίκησε 3-1 τους αντιπάλους της με 2 τέρματα του Αργύρη Μυτακίδη κι ένα του Κοσμά Ιωαννίδη. Ο νεαρός αμυντικός άφησε για άλλη μια φορά άριστες εντυπώσεις και οι υπεύθυνοι της ομάδας καταβάλλουν προσπάθειες για να πείσουν τον ταλαντούχο αμυντικό να γίνει μέλος της ομάδας.

Αν επιτευχθεί η συμφωνία θα καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και το κενό που αφήνει ο Jan Dzik στην άμυνα της ομάδας. Βέβαια η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής διστάζει να ρισκάρει πιθανό τραυματισμό σε πρωτάθλημα 8x8 όταν αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της δευτεραθλήτριας ομάδας της Α’ Πειραιά, Αετός Κορυδαλλού.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν 5 αλλαγές για να δοκιμαστούν νέα παιδιά. Αν και στην αρχή έδειξαν κάποια καλά στοιχεία στη συνέχεια δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις τους αγώνα μιας και πέραν από την έλλειψη εμπειριών δεν είχαν ξαναγωνιστεί ποτέ μαζί. Τα συμπεράσματα που βγήκαν δεν ήταν θετικά ωστόσο θα δοθούν στους περισσότερους και άλλες ευκαιρίες να αποδείξουν την αξία τους.

ΔΥΝΑΜΗ (α’ ημίχρονο): Τσαλίκης Δ., Νικολάου, Ιωαννίδης Κ.(1), Ιωαννίδης Π., Τσαλίκης Ι., Μπουλουγούρης Ε., Μυτακίδης (2), Τσιριωτάκης

ΔΥΝΑΜΗ (β’ ημίχρονο): Τσαλίκης Δ. (40’ Τσιριωτάκης), Ιωαννίδης Κ. (40’ Μπουλουγούρης Ε.), Ντορμπάρης, Κοκκολάκης, J. Dzik, Μυτακίδης (35’ Τσαλίκης Ι.), Μπουλουγούρης Ι., Μαρίνος

Στα μεταγραφικά οι ιθύνοντες της ομάδας, εκτός από την περίπτωση του Κοσμά Ιωαννίδη, θέλουν να κάνουν άλλες δύο σπουδαίες μεταγραφές, μία στη θέση του επιθετικού και μία μεταγραφή μέσου. Γι’ αυτό το λόγο εξετάζουν διάφορες δυνατές περιπτώσεις παικτών ενώ όσον αφορά τον επιθετικό οι επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να έρθει στην ομάδα ένα πραγματικό «κανόνι», λύνοντας μια για πάντα το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες ή σε δύσκολους αγώνες.

Τέλος ενημερώνονται όλα τα μέλη της ομάδας ότι οι εμφανίσεις για τη νέα σεζόν έχουν ετοιμαστεί και είναι έτοιμες για παραλαβή. Καλούνται όλοι να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους (Παναγιώτη Νικολάου και Νίκο Τσιριωτάκη), ώστε να τακτοποιηθεί το οικονομικό κομμάτι και να τις παραλάβουμε το συντομότερο δυνατόν, ώστε να επιλέξουμε τους αριθμούς και να τις στείλουμε εγκαίρως για τα τυπώματα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pote exei kauoristei to epomeno filiko tis omados?
niko perastika soy perastika soy

metalman5e είπε...

To epomeno filiko tis omadas thw einai logika stis 16/07 stis 9. Poios rwta?

Ανώνυμος είπε...

αυριο εχει show... τι ωρα μπαλιτσα
μιχαλης

metalman5e είπε...

Simera stis 9 Mike. Tha ertheis na ypothesw? Ti show exei avrio?

Ανώνυμος είπε...

nai tha erhw re sy e theleis kai ta xrhmata gia tis faneles??

metalman5e είπε...

nai fere k ta xrimata 30 euro einai. Avrio tis paw gia typwma.

Ta leme to vrady

metalman5e είπε...

Telika stis 10 paizoume. Se pira sto knt alla itan kleisto. Den xerw allo tropo na se eidopoiisw... Elpizw na deis to