Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Χρόνια πολλά στους Νίκους της ομάδας

Η 6η Δεκεμβρίου αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για την Ελλάδας καθώς είναι η ημέρα που γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος και μαζί του σχεδόν το ¼ του ανδρικού πληθυσμού της χώρας. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από την ομάδας μας λοιπόν άτομα που να έχουν την ονομαστική τους εορτή. Χρόνια Πολλά τόσο στον Νίκο Τσιριωτάκη, όσο και στον Νίκο Μπιτζήλο.

Ο Νίκος Τσιριωτάκης είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, ενώ είναι ρέκορντμαν συμμετοχών καθώς έχει το απόλυτο με 53 συμμετοχές σε ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει η Δύναμη. Ξεκίνησε ως επιθετικός όπου και αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία, αποτελώντας για αρκετό καιρό τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Εν συνεχεία από τη στιγμή που η ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα στα μετόπισθεν και συγκεκριμένα στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, ο Νίκος Τσιριωτάκης έκανε ένα βήμα μπροστά και «θυσίασε» την κάψα του για το γκολ για να βοηθήσει την ομάδα, πράγμα που έκανε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Πραγματοποιώντας πολλές καλές εμφανίσεις οδήγησε τους συμπαίκτες του στο να τον επιλέξουν ως MVP αναμετρήσεις 2 φορές. στους αγώνες με τα Ρεμάλια (03/02/2008) και με την TNT (02/03/2008). Με τη φανέλα της Δύναμης έχει 53 συμμετοχές στις οποίες έχει πετύχει 23 γκολ.

Ο Νίκος Μπιτζήλος αποτέλεσε την «ηχηρή» μεταγραφή της Δύναμης καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας είδαν στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που θα λύσει με ην εμπειρία του και την εκτελεστική του δεινότητα το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπισε η ομάδα σε ορισμένα δύσκολα παιχνίδια. Εν μέρει τους δικαίωσε με σημαντικά γκολ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, καθώς λόγω επαγγελματικών -κυρίως- υποχρεώσεων δεν έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα από 3 γκολ σε 3 συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: