Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Νίκη στα χαρτιά και απογοητευτική εμφάνιση

Την 8η νίκη της σε 9 αναμετρήσεις κατέκτησε η Δύναμη απέναντι στους Κηπουρούς κερδίζοντας με 5-0 το παιχνίδι άνευ αγώνα καθ’ ότι η αντίπαλη ομάδα δεν προσήλθε να αγωνιστεί.

Αντί για το εν λόγω παιχνίδι η ομάδα μας έδωσε φιλικό αγώνα με την Jack Daniels και αναδείχθηκε ισόπαλη 4-4.

Η Δύναμη μπήκε πολύ δυνατά και για τα πρώτα 15 λεπτά έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, πέτυχε 2 γκολ, έχασε ευκαιρίες και είχε όρεξη και διάθεση.

Το 1-0 πέτυχε με δυνατό σουτ ο Ευάγγελος Μπουλουγούρης. Ο ίδιο παίκτης με μια καταπληκτική ασίστ, τροφοδότησε τον Dzik που με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.

Κάπου εκεί η ομάδα κάθισε, θεώρησε εύκολο το παιχνίδι και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε πίσω στο σκορ αν και δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρια με τον Νικολάου και τον Βαγγέλη.

Το 2-1 έγινε όταν η Jack Daniels κέρδισε φάουλ στο χώρο του κέντρου. Το εκτέλεσε δυνατά ο αντίπαλος μέσος, ο Τσιριωτάκης απέκρουσε ασταθώς καθότι αιφνιδιάστηκε και ένας αντίπαλος που είχε προωθηθεί δεν δυσκολεύτηκε μόνος μπροστά στον τερματοφύλακά μας να μειώσει το σκορ.

Το 2-2 έγινε μετά από λανθασμένη εκτίμηση της φάσης του Κοσμά Ιωαννίδη μετά από γέμισμα των αντιπάλων. Ο αμυντικός της ομάδας άφησε την μπάλα για τον Τσιριωτάκη σε μια φάση που δεν έλεγχε ο τερματοφύλακας της ομάδας. Ο αντίπαλο επιθετικός πρόλαβε τον Τσιριωτάκη και με προβολή ισοφάρισε το παιχνίδι.

Το 2-3 έγινε από αδύναμο σουτ στη δεξιά γωνία του Τσιριωτάκη ο οποίος κάνοντας λάθος εκτίμηση δέχθηκε ένα εύκολο γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Δύναμη ανέβασε κάπως την απόδοση της και έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Μπουλουγούρη έπειτα από πάσα του Μπακιρτζή.

Το 4-3 για την ομάδα μας πέτυχε ο Κοσμάς Ιωαννίδης με δυνατό σουτ από το κέντρο του γηπέδου με το οποίο αιφνιδίασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η ομάδα μας ισοφαρίστηκε 5 λεπτά πριν τη λήξη όταν μετά από κόρνερ ο αντίπαλος επιθετικός νίκησε τον Νικολάου στον αέρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιριωτάκη, ο οποίος θα μπορούσε να έχει αποσοβήσει το τέρμα, αλλά δεν βοηθήθηκε από την τοποθέτησή του.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης Κ. (1), Ιωαννίδης Π., Μπουλουγούρης Ι., Μπουλουγούρης Ε. (2), Dzik J. (1), Βαγγέλης, Μπακιρτζής, Torres

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Eνας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Στο ρόλο του κούκου:
'Μπουλουγούρης Ευάγγελος'

Ανώνυμος είπε...

Re tha mas trelanei teleiws o Vaggelis... Koita file Vaggeli... Sto prohgoumeno mhnyma den apanthsa tote gia to "ekseretiko" sou takounaki alla twra eftase o kompos sto xteni... Opws leei kai o Papandreou :"Ftanei pia"... Re file koita na deis...Den exeis pou den exeis to filotimo na stamathseis thn mpala eisai kai proklhtikos apo panw... Ase ton kouko kai piase to allo... Tria poulakia kathontan kai plekane poulover... Ston rolo kai twn triwn twn pouliwn: "Μπουλουγούρης Ευάγγελος"... Giati eisai polusynthetos paixths esu opote mporeis na kaneis kai ta tria poulia... E re vourdoula pou theloun merikoi se ayth thn omada... Telos pantwn... To mono pou exw na sumplhrwsw einai oti h omada xreiazetai paixtarades san emena pou skoraroun , kovoun , allwnizoun to ghpedo kai prosferoun theama ka8' olh th diarkeia tou agwna... Iwannidhs Panagiwths...!!!

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σε ολους...δεν κοβεται ολοι τις πιπες γιατι σε αυτο ειμαστε συγουρα πρωταθλητες και να παιξεται λιγο μπαλα...οσο για τον βαγγελη καλο θα ηταν λεω γω να μαρκαρε και καμια φορα ετσι για να σπαει η μονοτονια γιατι εχουμε κεντρο σε ενα παιχνιδι ανα πεντε...για σοβαρευτητε λιγο για την εχουμε κανει τσιρκο την ομαδα τωρα τελευταια...σοβαρευτητε γιατι δεν μας βλεπω καλα...αντε παιχταραδες ολοι σας.

ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18