Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Δύναμη – Κεραυνός 4-2


Στις νίκες επέστρεψε η Δύναμη Κορυδαλλού απέναντι στον Κεραυνό, του οποίου επικράτησε με 4-2, χωρίς ωστόσο να ικανοποιήσει με την απόδοσή της.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έχασε κάποιες ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο κι ενώ η Δύναμη πίεζε, ο Παναγιώτης Νικολάου έβγαλε πολύ όμορφη καθετή πάσα στην πλάτη της άμυνας του Κεραυνού και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης που έγινε αποδέκτης της μπάλας με όμορφο σουτ άνοιξε το σκορ.

Με τη Δύναμη να μην αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Κεραυνό σύντομα έγινε και το 2-0 μετά από προσπάθεια του Παναγιώτη Ιωαννίδη και κοντινή προβολή του Ιάσονα Μπουλουγούρη που πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με τη φανέλα της Δύναμης.

Το 3-0 έγινε από προσπάθεια του Μητακίδη έξω από την περιοχή και δυνατό σουτ, ενώ το σκορ για το πρώτο ημίχρονο έκλεισε ο Ευάγγελος Μπουλουγούρης με δυνατό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ χαλαρά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην αργήσει να έρθει το πρώτο γκολ για τον Κεραυνό που μείωσε το σκορ σε 4-1 με μακρινό σουτ, λίγο μπροστά από το κέντρο.

Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου μετά από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας και δυνατό σουτ από τον αντίπαλο επιθετικό από πλάγια θέση.

Ο υπόλοιπος αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο γκολ αν και η Δύναμη έχασε αρκετές ευκαιρίες.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Ζελελίδης, Νικολάου, J. Dizk, Ιωαννίδης Π. (1), Μπουλουγούρης Ι. (1), Μπουλουγούρης Ε. (1), Μητακίδης (1)

Την ομάδα μας βοήθησε και ο Παύλος Τζάννες.

Από την ομάδα μας απουσίασαν οι Κοσμάς Ιωαννίδης (προσωπικοί λόγοι), Ιωάννης Τσαλίκης (λόγω δουλειάς), Γρηγόρης Τσιριωτάκης (εκτός Αττικής), Παντελής Δουμένης (τραυματίας), Alan Giovanni Torres (τραυματίας), Χρήστος Βαγγέλης (προσωπικοί λόγοι), Μιχάλης Ανυφαντάκης (στην Κύπρο), Δημήτρης Μπακιρτζής (αδικαιολόγητος), Αλέξανδρος Κολυβάς (αδικαιολόγητος), Μάνος Μιχάλας (τραυματίας) και Νίκος Μπιτζήλος (αδικαιολόγητος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: