Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

DFC - Ταυρομάχοι 12 - 6



Το 4 στα 4 πέτυχε η ομάδα μας επικρατώντας με 12-6 των Ταυρομάχων.
Σε ένα παιχνίδι που στην βασική 6άδα είχαμε 2 καινούρια πρόσωπα και άλλο ένα στον πάγκο, ήταν αδιαμφισβήτητο ότι θα απαιτούνταν κάποιος χρόνος προσαρμογής για τους παίκτες μας.
Οι Ταυρομάχοι εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη συγκυρία και άνοιξαν το σκορ πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ με τον Μπαρλά, που ξεπέρασε στο σπριντ τον Κουρσάρη και με ένα εκπληκτικό πλασέ στην απέναντι γωνία νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει Τσιριωτάκη.
Η απάντηση της ομάδας μας ήταν, ως συνήθως, άμεση και με τον Παύλο, που λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων φέτος δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί ξανά, να βγάζει εκπληκτική ασίστ με τακουνάκι στον Χρήστο που και αυτός φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας μας (ως τώρα μας… ταλαιπωρούσε ως αντίπαλος) πέτυχε την ισοφάριση.
Ο Χρήστος λίγο αργότερα ανταπέδωσε τη… χάρη δίνοντας εκείνος την ασίστ στον Γιώργο Αθανασίου που σκόραρε από κοντά δίνοντας το προβάδισμα στη Δύναμη.
Το 3-1 πέτυχε με φανταστική εκτέλεση φάουλ ο Παύλος, ενώ οι αντίπαλοι μας σκόραραν μειώνοντας σε 3-2 και πάλι με τον Μπαρλά.
Ο Παύλος σκόραρε ξανά για το 4-2, ενώ ο Χρήστος από ασίστ του Γιώργου Τριανταφυλλίδη που και αυτός έγραψε τα πρώτα λεπτά στο εφετινό κοντέρ, με τη φανέλα της ομάδας πέτυχε το 5-2.
Το 6-2 για την ομάδα μας πέτυχε και πάλι ο Χρήστος. Με μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Νικόλαο Καράμπελα που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας των Ταυρομάχων. Η μπαλιά αποδείχθηκε δυνατή για τον Καράμπελα αλλά η κίνησή του παρεμπόδισε τον (κατά τα άλλα πολύ καλό) τερματοφύλακα των Ταυρομάχων Κακούρη, ο οποίος προδόθηκε και από τη βρεγμένη μπάλα, του γλίστρησε από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα.
Το 7-2 έγινε με πανομοιότυπο τρόπο, και πάλι με τον Χρήστο να επιχειρεί πάσα στην πλάτη της άμυνας με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κακούρη για ακόμη μια φορά.
Ο Μπαρλάς με μια εντυπωσιακή προσπάθεια που έκοψε στα 2 την άμυνα μας, μετά από «1-2» με τον Οικονομάκη πέτυχε το 7-3.
Ο Τριανταφυλλίδης σκόραρε για τη Δύναμη πετυχαίνοντας το 8-3 και ο Παύλος με άλλα 2 γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 10-3.
Στο σημείο αυτό έγιναν αλλαγές από την ομάδα μας και μέχρι οι παίκτες μας να συντονιστούν δεχτήκαμε 2 γρήγορα γκολ με το σκορ να γίνεται 10-5.
Γρηγόρης Τσιριωτάκης όμως με ωραίο σουτ στην κίνηση και Γιώργος Αθανασίου έφεραν το σκορ στο 12-5.
Λίγο πριν τη λήξη ο διαιτητής της αναμέτρησης… σκαρφίστηκε πέναλτι του Νίκου Τσιριωτάκη στον Οικονομάκη, σε μια φάση που και ο ίδιος ο αντίπαλος παραδέχτηκε πως δεν υπήρχε επαφή και άρα με εξάντληση της αυστηρότητας ο διαιτητής θα μπορούσε (;) να δώσει έμμεσο φάουλ για επικίνδυνο παίξιμο του Νίκου. Παρ’ όλα αυτά το πέναλτι δόθηκε, ο Οικονομάκης εκτέλεσε, ο Τσιριωτάκης απέκρουσε, αλλά το σουτ ήταν δυνατό και η μπάλα συνέχισε την πορεία της προς τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 12-6…
MVP για την ομάδα μας από κοινού Παύλος και Χρήστος που αν και πρώτη φορά αγωνίστηκαν στο 6X6, πέτυχαν από 4 γκολ, έτρεξαν πάρα πολύ και μόλις ενσωματωθούν πλήρως στο ρόστερ θα βοηθήσουν τα μέγιστα τη Δύναμη να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει.
Ο Νίκος Βασιλειάδης ήταν εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσα να έχει σκοράρει κιόλας.
Ο Σπύρος Κουρσάρης ξεκίνησε μουδιασμένα κάνοντας 2 λάθη που στοίχησαν ισάριθμα γκολ των Ταυρομάχων, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του, και στην επάνοδό του στο Β’ ημίχρονο ήταν εξαιρετικός.
Ο Νικόλαος Καράμπελας είχε πάρα πολύ καλή απόδοση στον 1ο του αγώνα με τη φανέλα της Δύναμης και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης δεν έπιασε την απόδοση άλλων αγώνων, μιας και δεν τον βοήθησε το γλιστερό τερέν, πέτυχε όμως ένα γκολ και μοίρασε και μια ασίστ.
Ο Γιώργος Αθανασίου ξεκίνησε πολύ καλά και ήταν πολύ καλός στο Α’ ημίχρονο πετυχαίνοντας 1 γκολ και όντας πολύ κινητικός. Στο Β’ ημίχρονο έπαιξε λιγότερο, αλλά έδειξε διάθεση και σκόραρε άλλη 1 φορά.

O Nίκος Τσιριωτάκης ήταν καλύτερος από τις 2 πρώτες αγωνιστικές, έδειχνε πιο σίγουρος και η Δύναμη έχει αναάγκη την επιστροφή τους στις καλές εμφανίσεις.

Ο Γρηγόρης Τσιριωτάκης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με σουτ στην κίνηση, έχασε ευκαιρία για ακόμη ένα και γενικά είχε μια θετική παρουσία…
 

ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: 18. TΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Ν., 2. ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ Σπύρος, 6. ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ Νικόλαος, 9. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γιώργος (2), 10. ΠΑΥΛΟΣ (4), 11. ΧΡΗΣΤΟΣ (4), 17. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Γρηγόρης (1), 19. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Γιώργος (1), 21. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Νίκος, 22. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Παναγιώτης
 

Συνεχίζουμε…

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: