Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

DFC - Ανίκητος FC 11 - 2

 


Μεγάλες εμφανίσεις και άνετες νίκες πέτυχαν οι ομάδες μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πετυχαίνοντας το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα σε αμφότερα τα αθλήματα.
 

Στον Ελαιώνα για την 3η αγωνιστική του Athens League η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ανίκητο.

Σε ένα παιχνίδι που η Δύναμη δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα αν και οι αντίπαλοι μας προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1 με τον… δικό τους Γιώργο Αθανασίου, σε αδράνεια της άμυνας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Henry Hasa ισοφάρισε λίγο μετά με κοντινό πλασέ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια και ασίστ από τον... δικό μας Γιώργο Αθανασίου. Από το σημείο αυτό ο Μάριος με 3 συνεχόμενα γκολ και με τον Henry να πετυχαίνει άλλο 1 η ομάδα μας έκανε το σκορ 5 – 1 και απλοποίησε τα πράγματα.

Στο Β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε πολύ και με τον Μάριο να πετυχαίνει άλλα 2 γκολ (το ένα με εκπληκτικό σουτ στο «Γ» ), τον Αποστόλη να προσθέτει άλλα 2 και το Henry άλλο 1 η ομάδα μας καθάρισε το παιχνίδι, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά, με περιορισμένες συμμετοχές.

Μόνο μελανό σημείο ο τραυματισμός στο δάχτυλο του τερματοφύλακά μας Αλέξανδρου Νικόλλι, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιώντας σωτήριες επεμβάσεις, αλλά σε μια από αυτές τραυμάτισε το δάχτυλο του, με τη σοβαρότητα του τραυματισμού να αναμένεται να φάνει στις αυριανές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

MVP ήταν ο Μάριος με πολλά τρεξίματα σε άμυνα και επίθεση καθώς και 5 τέρματα.
Κάλλιστα η διάκριση αυτή θα μπορούσε  να απονεμηθεί και στο Γιώργο Αθανασίου που είχε 5 ασίστ και αν ήταν περισσότερο αποτελεσματικός και λιγότερο αλτρουιστής θα ήταν ίσως αυτός ο MVP. Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε και για το Νίκο Βασιλειάδη που σκόραρε ένα τέρμα και ήταν εξαιρετικός σε αμυντικά και οργανωτικά καθήκοντα προσδίδοντας ηρεμία και σιγουριά στην άμυνα.

Αρκετά καλή εμφάνιση από Αποστόλη που πέτυχε και 2 όμορφα γκολ και θα μπορούσε και άλλα 2 τουλάχιστον αν και κάποιες μεταβιβάσεις του ήταν απρόσεκτες. Το ίδιο συνέβη και με τον Σπύρο Κουρσάρη ο οποίος ήταν καλός μεν, αλλά έπαιξε με χαμηλότερη ένταση από ότι μας έχει συνηθίσει προστατεύοντας το πόδι του από μια υποτροπή.

Ο Henry Hasa ήταν πάρα πολύ καλός πραγματοποιώντας μια γεμάτη εμφάνιση με 3 γκολ, ασίστ και πολλά τρεξίματα, δείχνοντας ότι σιγά σιγά μπαίνει όλο και πιο ενεργά στην ομάδα και θα αποτελέσει πολύτιμη μονάδα του ρόστερ.

Γρηγόρης Τσιριωτάκης και Μανώλης Κατσουλάκης πέρασαν ως αλλαγές, είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Ειδικά ο Μανώλης αν και είχε καιρό να αγωνιστεί έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες μια με κεφαλιά και μια με κοντινό πλασέ σε κενή εστία, από πάσα πάρε βάλε του Henry Hasa, καθώς και οι 2 προσπάθειές του πέρασαν άουτ!

ΔΥΝΑΜΗ: 1. Αλέξανδρος ΝΙΚΟΛΛΙ, 2. Σπύρος ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ, 3. Μανώλης ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ, 4. Αποστόλης (2), 7. Μάριος (5), 8. Henry HASA (3), 9. Γιώργος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, 17. Γρηγόρης ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ, 21. Νίκος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (1)

Συνεχίζουμε…
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: