Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

DFC - Πελοπίδας Αιγάλεω 4 - 1


Στον απόηχο της συντριβής από την Αγιά Coφιά και την εσωστρέφεια που τη συνόδεψε, η ομάδα ακόμα μουδιασμένη αντιμετώπισε τον Πελοπίδα, τον κανονικό αυτή τη φορά μιας και στον αγώνα του 1ου γύρου ούτε καν οι φανέλες δεν θύμιζαν την πολύ δυνατή ομάδα του Παρασκευόπουλου.

Με τη Δύναμη και πάλι να ψάχνει μέχρι τελευταία στιγμή παίκτες να στελεχώσει το ρόστερ σαν κακιά συνήθεια στη χειρότερη στιγμή, ο αγώνας προβλεπόταν αμφίρροπος. 

Ειδικά μάλιστα μετά και την απόφαση του Νίκου Τσιριωτάκη να απέχει από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας ως επακόλουθο του αγώνα με την Αγιά Coφιά και των ίσως βιαστικών αποφάσεων που πάρθηκαν εν βρασμό.

Η Δύναμη είχε για 1η φορά τερματοφύλακα με παραστάσεις από Εθνικές Κατηγορίες κάτω από τα δοκάρια ίσως για 1η φορά στην ιστορία της. Σε ένα ματς χωρίς μεγάλη πίεση ο Χρήστος Ναβροζίδης ήταν σταθερός και ενέπνεε σιγουριά στο τέρμα, η άμυνα με Σάμαρη και Αγγέλου έδειχνε σε καλή κατάσταση, στο κέντρο Richarlison, Paul Aguero, Dany Simon και Παναγιώτης Αυγέρης κυκλοφορούσαν σωστά και μπροστά η εκτελεστική οξυδέρκεια του Βασίλη Χατζάκη βοήθησαν την ομάδα να ξεπεράσει το εμπόδιο των μαχητικών Αιγαλεωτών.

 Παρ' όλα αυτά ένα (ακόμη) λάθος στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Πελοπίδα να σκοράρει. Μπροστά όμως 2 γκολ του Χατζάκη και 1 του Richarlison από 3 ασίστ του Αυγέρη έκαναν το σκορ 3-1.

Στο β' ημίχρονο η φλυαρία και ο μη ταπεινός τρόπος παιχνιδιού των παικτών μας, αλλά και οι εξαιρετικές επεμβάσεις του Παρασκευόπουλου οδηγούσαν το ματς σε ένα σπάνιο όσο και κάπως βαρετό 0-0 σκορ ημιχρόνου, όμως ο Χατζάκης στην τελευταία φάση του αγώνα πλάσαρε σωστά για το τελικό 4-1.

Συνεχίζουμε...

DFC: 1. ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ Χρήστος, 3. ΑΓΓΕΛΟΥ Γιάννης, 5. ΣΑΜΑΡΗΣ Θεόφιλος, 6. ΑΥΓΕΡΗΣ Παναγιώτης, 7. SIMON Danny, 8. ΧΑΤΖΑΚΗΣ Βασίλης (3), 10. AGUERO Paul, 20. ΚΟΝΤΟΣ Μιχάλης, 21. RICHARLISON Bill (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: