Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

1ος Προημιτελικός: Δύναμη - Γριάζανη 1-2

Ήττα σοκ γνώρισε η ομάδα μας στον πρώτο προημιτελικό με αντίπαλο τη Γριάζανη με σκορ 1-2. Πλέον η Δύναμη αν δεν κερδίσει την ερχόμενη εβδομάδα την αντίπαλο της θα γνωρίσει οδυνηρό και αναπάντεχο αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά.

Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγώνα κι έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, όταν δυνατό σουτ του Μπουλουγούρη με κατεύθυνση προς τα δίχτυα προσέκρουσε στο πρόσωπο αντιπάλου αποσοβώντας το γκολ.

Αυτό ήταν. Η ομάδα μας πίστεψε πως θα νικήσει εύκολα τον σαφώς αδύναμο αντίπαλο της και άφησε το σύνηθες πάθος που τη διέκρινε στον… πάγκο. Οι παίκτες μας δεν έπεφταν δυνατά πάνω στην μπάλα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να κερδίζουν σχεδόν όλες τις κόντρες. Ενδεικτικό στοιχείο της χαλαρότητας αυτής είναι και ο τραγικός απολογισμός στις πάσες, καθώς οι περισσότερες μεταβιβάσεις ήταν λανθασμένες.

Την ολιγωρία αυτοί εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι μας που άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό. Σε μια σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Dzik μέσα στην περιοχή κι εκείνος αντί να διώξει έστρωσε τη μπάλα στον αντίπαλο επιθετικό που χωρίς δυσκολία πλάσαρε από το μισό μέτρο κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα ανέβηκε, πίεσε τους αντιπάλους χωρίς όμως να βρίσκει το δρόμο για τα δίχτυα καθώς τα τελειώματα των παικτών μας ήταν απογοητευτικά.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Τσαλίκης ελίχθηκε ωραία από τα δεξιά έκανε το δυνατό σουτ (από τα ελάχιστα που επιχειρήθηκαν προς την αντίπαλη εστία) ο τερματοφύλακας απέκρουσε, ο Μιχάλας από κοντά «πέτυχε» για δεύτερη φορά τον τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Κολυβάς, έσπρωξε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Το β’ ημίχρονο είχε ίδια μορφή με το πρώτο. Η Γριάζανη αμυνόταν με 6 παίκτες πίσω από το κέντρο, αφήνοντας μόνο προωθημένο τον γρήγορο επιθετικό τους.

Η Δύναμη από την άλλη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με λάθος φιλοσοφία. Αντί να μπει γερά και δυνατά με σκοπό να βάλει 1-2 γκολ και να περάσει μπροστά, μπήκε χαλαρά λες και κέρδιζε 5-0 και με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ.

Οι παίκτες μας αναλώθηκαν σε αρκετές πάσες στο χώρο του κέντρου, ανούσιες και ακίνδυνες (στις οποίες έκαναν και πολλές φορές αβίαστα λάθη, ενδεικτικό της χαλαρότητάς τους) μπροστά στην πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων.

Σε ορισμένες κάθετες πάσες που επιχειρήθηκαν με στόχο τον Μιχάλα, ο τελευταίος έχασε τουλάχιστον 3 τετ-α-τετ μισό γκολ. Και δεν ήταν ο μόνος καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια κάνοντας, είτε λάθος επιλογή μπροστά στο τέρμα, είτα αψυχολόγητα μακρινά σουτ που έφευγαν πολλά μέτρα άουτ.

Από μία τέτοια ενέργεια ήρθε και το δεύτερο γκολ της Γριάζανης.

Η ομάδα μας είχε κερδίσει φάουλ σε καλό σημείο από τα δεξιά. Ο Κολυβας έσπευσε να το εκτελέσει. Αντί όμως να επιχειρήσει σουτ, ή έστω πάσα σε συμπαίκτη του, έδωσε την μπάλα σε αντίπαλο ο οποίος με ωραία πάσα άνοιξε το παιχνίδι στα αριστερά, ακολούθως κι ενώ είχε φτάσει στην περιοχή πήρε πάλι την μπάλα ελίχθηκε και νίκησε τον Τσιριωτάκη με δυνατό σουτ.

Από εκεί και πέρα η Δύναμη έδειξε πιο πολύ να συμβιβάζεται με το εις βάρος της 1-2 παρά να κυνηγάει την ανατροπή, καθώς από ένα δοκάρι του Ιωαννίδη δεν απείλησε την αντίπαλη ομάδα ιδιαίτερα.

Σκοπός πλέον η ανασύνταξη και η συσπείρωση καθώς περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν. Νέα ήττα ισούται με αποκλεισμό και πέταμα στο καλάθι των αχρήστων της προσπάθειας που κάναμε όλη τη χρονιά


ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης, J. Dzik, Μπουλουγούρης, Τσαλίκης, Κολυβάς (1), Μιχάλας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σε ολους.Πριν το παιχνιδι σε δηλωσεις διαφορων συμπαικτων μου στο σαιτ διεκρυνα ενα μεγαλο παθος για την νικη και την ευκολη προκρηση στους τεσσερις...ενα παθος που δεν ακολουθησε κανεναν εντος του αγωνηστικου χωρου...αντιθετος ειδα μια ομαδα φοβησμενη και ηττοπαθεις χωρις καμια συνοχη.θα επρεπε να αναλογιστουμε ολοι μας τους λογους της ηττας και να σκυψουμε το κεφαλι μας γιατι φαγαμε ενα πολυ γερο χαστουκι απο μια ανυπαρκτη ομαδα που απο σποντα βρεθηκε απεναντι μας...και σας ρωταω ολους λοιπον.ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ?οποιος δεν μπορει να αντεξει το βαρος και την ευθηνη αυτων των παιχνιδιων εχει καθε δικαιωμα να αποχωρησει...προτιμω λιγους αλλα με ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΗΔΙΑ.εαν αποκληστουμε απο αυτους το δηλωνω σε ολους οτι δεν προκειται να ξανακατεβω ποτε σε 8χ8...ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ και ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ξυπνηστε τωρα που ειναι νωρις...να ειστε ολοι καλα και καλη σας μερα...ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

Παιδια καλησπερα...
ΔΕν ξερω τι μπορει να εφταιξε ειλικρινα ΝΙΚΟ δεν ειναι ωραγια αποχωρισεις η οτιδηποτε αλλης μορφης γκρινιας
ετυχε κ εμεις να κανουμε μια ηττα και????kai???
loipon thn kyriakh ua toyw pathsoyme apla sto laimo kai tha synaixistei to trenoxaireto kai psyxraimia

Ανώνυμος είπε...

"ΚΑΥΣΗΜΑ ΤΕΛΟΣ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΕΧΑΣΑ ΕΓΩ 3 ΤΕΤ ΤΑ ΤΕΤ ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ(εκτος του τερματοφυλακα) ΣΤΕΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. Ο ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΣΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΟΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΙ,ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ,ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΤΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ χαχα ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. πχ. ολυμπιακος-λεβαδειακος 1-3
πανιωνιος-αεκ 2-2
μπαρτσελονα-μαγιορκα 2-3
ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΦΟΒΟΣ ΝΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΕΙΝΑΙ
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΕΥΕΣΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΜΑΝΟΣ C.RONALDO ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

eimai poly stenoxwrimenos..se aythn thn periptwsh den prepei na vroume ton ftaixth..giati oloi ftaime..psila to kefali k synexizoume..exete ftysei aima ena xrono..mhn xanete thn pisth sas adelfia..kolyvas 21...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙ...ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΗΤΤΑ?ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...Η ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΕΛΕΙΨΗ ΤΥΧΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΑΘΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΗΔΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18