Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Ήττα στα πέναλτι για την ομάδα μας

Την ήττα στα πέναλτι με 8-7, γνώρισε η ομάδα μας στον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα των Tifozi.

Η Δύναμη δεν μπόρεσε να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό της και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Όταν σε μια φάση διαρκείας οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν μακριά την μπάλα και ο επερχόμενος παίκτης των Tifozi με δυνατό σουτ από μακριά νίκησε τον Τσιριωτάκη κάνοντας το 1-0. Σε έναν αγώνα χωρίς πολλές φάσεις οι Δύναμη ανέλαβε από εκείνο το σημείο και μετά την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά τα σουτ που επιχείρησαν οι παίκτες μας δεν βρήκαν στόχο. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ 0-1 για τους TiIfozi.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Η Δύναμη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι Tifοzi προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινές μπαλιές που είχαν στόχο τους επιθετικούς τους. Όλες τους οι προσπάθειες όμως σταματούσαν στον ψυχωμένο Νικολάου, που κυριολεκτικά ήταν απροσπέλαστος, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Ιωαννίδη και Dzik.

Επιθετικά η ομάδα μας με την είσοδο του Μιχάλα έγινε πιο αγωνιστική και προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Σε μια προσπάθεια του Μυτακίδη από τα δεξιά, ο νεαρός μέσος έδωσα την ασίστ στο Μιχάλα που με σουτ στην κίνηση νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και ισοφάρισε.

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα και μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν είχε πολλές φάσεις εκτός από κάποια μακρινά σουτ.

Σε ένα από αυτά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε ασθενώς και ο Κολυβάς σε κενή εστία πάνω στη γραμμή δεν κατόρθωσε να νικήσει τον πεσμένο κάτω αντίπαλο τερματοφύλακα, καθώς η αδύναμη κεφαλιά που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του.

Έτσι το ματς έμεινε στο 1-1 και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
Εκεί το μοιραίο τελευταίο πέναλτι έχασε ο Μπουλουγούρης και ενώ προηγουμένως η Δύναμη είχε χάσει την ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, όταν Τσιριωτάκης και Dzik έχασαν τα δικά τους πέναλτι, στα οποία αν ευστοχούσαν θα έδιναν στην ομάδα μας την πρόκριση στον τελικό.

Πλέον τα περιθώρια στενεύουν καθώς πιθανή ήττα στον επόμενο αγώνα θα σημάνει και αποκλεισμό για την ομάδα μας.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης, J. Dzik, Μπουλουγούρης, Μυτακίδης, Δουμένης, Κολυβάς, Μιχάλας (1)

Αναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

Tifozi: γκολ (1-0)
Δύναμη (Μιχάλας): άουτ (1-0)
Tifozi: γκολ (2-0)
Δύναμη (Δουμένης): γκολ (2-1)
Tifozi: γκολ (3-1)
Δύναμη (Κολυβάς): γκολ (3-2)
Tifozi: απέκρουσε ο Τσιριωτάκης (3-2)
Δύναμη (Μυτακίδης): γκολ (3-3)
Tifozi: γκολ (4-3)
Δύναμη (Μπουλουγούρης): γκολ (4-4)
Tifozi: γκολ (5-4)
Δύναμη (Νικολάου): γκολ (5-5)
Tifozi: γκολ (6-5)
Δύναμη (Ιωαννίδης): γκολ (6-6)
Tifozi: απέκρουσε ο Τσιριωτάκης (6-6)
Δύναμη (Τσιριωτάκης): απέκρουση (6-6)
Tifozi: δοκάρι (6-6)
Δύναμη (Dzik): άουτ (6-6)
Tifozi: γκολ (7-6)
Δύναμη (Δουμένης): γκολ 7-7
Tifozi: γκολ (8-7)
Δύναμη (Μπουλουγούρης): άουτ (8-7)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΚ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ.C.RONALDO 7 MANOS.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια καλησπερα ενα μεγαλο συγνωμη που δεν μπορεσα να βοηθησω την προσπαθεια που γινεται και που εφανιζομαι αλλαεχω προβλημα δυκτιου στο σπιτι μου και δεν εχω μερικες φορες ουε ιντερνετ ουτε κινητο δεν χαθηκα δεν εχουν τελειωσει οι προπονησεις ακομα και δεν μπορω να φυγω οπως υπολογιζα κανω οτι παιρναει απο το χερι μου

metalman5e είπε...

Απλά Μιχαλάκη αν μπορείς έλα αυτή την Κυριακή γιατί αν αποκλειστούμε, μετά όποτε και να ανέβεις από Κύπρο δεν θα έχει νόημα. Μόνο για καφέ θα μπορούμε να πάμε...

Για μπάλα ούτε λόγος... Κανένα φιλικό και αν γιατί δεν ξέρω τι διάθεση θα υπάρχει και από τους άλλους αν έχουμε αποκλειστεί να παιξουμε φιλικά

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)