Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Τέλος η κανονική διάρκεια, εν αναμονή των playoffs


Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος καθώς έγιναν και οι αγώνες που είχαν αναβληθεί. Αν και η ομάδα μας παρέμεινε στην πρώτη θέση καθώς δεν απειλούταν από καμία ομάδα, στις χαμηλότερες θέσεις έγιναν πολλές ανακατατάξεις.

Τα Ρεμάλια παρέμειναν στη δεύτερη θέση, καθώς καμία ομάδα δεν είχε τη δυνατότητα με τους αγώνες που απέμεναν να τα ξεπεράσει.

Στην 3η θέση ανέβηκαν οι ΤΝΤ οι οποίοι έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην Cannabis Sativa, την οποία νίκησαν με 6-1, ενώ πήραν στα χαρτιά τον αγώνα με τον Kεραυνό.

Στην 4η θέση βρέθηκε η Χαβαλένθια, η οποία τελικά δεν αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. Μάλιστα στους εναπομείναντες αγώνες, πήρε τα 2 παιχνίδια με αντίπαλο τους Ζιγκολόρ στα χαρτιά και πλέον απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας στην 1η φάση των play offs.

Στην 5η θέση έπεσαν οι Tifozi που πλέον θα έχουν δύσκολο έργο καθώς δεν έχουν πλεονέκτημα έδρας.

Η κατρακύλα του Μαύρου Αετού που μέχρι και 5 αγωνιστικές πριν το τέλος διεκδικούσε πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος της μιας και η ομάδα έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Στην 7η θέση κατάφερε και ανέβηκε η Cannabis Sativa, αφήνοντας εκτός play offs την Γριαζανή, μιας και την 8η θέση της βαθμολογίας κατέλαβαν οι Μπέμπηδες.

Εκτός απρόοπτου οι αγώνες των Play offs είναι οι εξής:

ΔύναμηΜπέμπηδες (7-2, 1-2)
ΡεμάλιαCannabis Sativa (3-7, 7-2)
TNTMαύρος Αετός (5-2, 4-4)
ΧαβαλένθιαTifozi (1-7, 8-1)


Όπως φαίνεται και από τους αγώνες που έδωσαν μεταξύ τους οι ομάδες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αναμένονται ιδιαίτερα αμφίρροπες αναμετρήσεις μιας και καμία ομάδας δεν επικράτησε του αντιπάλου της 2 φορές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

dynaami gera..paidia pame dynata..einai diko mas..kolyvas 21