Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

2ος Προημιτελικός: Δύναμη – Γριάζανη 6-4

Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε η Δύναμη η οποία κατέκτησε τη μοναδική νίκη που χρειαζόταν με αντίπαλο τη Γριάζανη και πλέον για να περάσουν στον τελικό πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Tifozi, οι οποίο απέκλεισαν με 2 νίκες και μειονέκτημα έδρας τη Χαβαλένθια.

Σχετικά με τον αγώνα η ομάδα μας είχε πολύ άγχος και πάλι, και νευρικότητα στο παιχνίδι της. Είχε όμως και πολύ πάθος και δίψα για τη νίκη παράγοντες που της έδωσαν την πρόκριση.

Η Δύναμη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε νωρίς με κεφαλιά του Τσαλίκη, ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση κόρνερ του Μυτακίδη. Η ομάδα πίεζε και δεν έπεσε και πάλι στην παγίδα της Γριάζανης που προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα.

Σύντομα όμως εξαιτίας του άγχους και της έλλειψης καθαρού μυαλού η ομάδα μας ισοφαρίστηκε δεχόμενη ένα αστείο γκολ. Η Γριάζανη είχε κερδίσει φάουλ έξω από την περιοχή. Οι παίκτες μας έκαναν πολυπρόσωπο τείχος και περίμεναν το δυνατό σουτ που δεν ήρθε ποτέ. Αντί γι’ αυτό έγινε πάσα στην καρδιά της άμυνάς μας σε αμαρκάριστο παίκτη ακριβώς δίπλα στο δοκάρι, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιριωτάκη, ο οποίος έμεινε αποσβολωμένος να κοιτάζει με απορία.

Η Δύναμη δεν το έβαλε κάτω και σύντομα έφτασε στο 2ο γκολ. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος, ο οποίος αν και είχε 1, 5 μήνα περίπου να αγωνιστεί την τέχνη του δεν την ξέχασε. Ο λόγος φυσικά για τον Παντελή Δουμένη, που μετουσίωσε σε γκολ την άριστη ασίστ του Μυτακίδη, ο οποίος λίγες στιγμές νωρίτερα είχε χαζέψει την αντίπαλη άμυνα μαζί με τον Κολυβά και τον Τσαλίκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την ομάδα μας. Η Γριάζανη είχε μπει πιο δυνατά και πίεζε για την ισοφάριση με δυνατά σουτ που απομάκρυνε εκπληκτικά ο Τσιριωτάκης. Τη στιγμή που η ομάδα μας έδειχνε να αντεπεξέρχεται στην πίεση και να βγαίνει και πάλι μπροστά, ένα σημαντικό διαιτητικό λάθος έβαλε και πάλι τη Γριάζανη στο παιχνίδι.

Οι αντίπαλοι μας είχαν κερδίσει ένα πλάγιο άουτ που εκτελέστηκε με δύναμη προς το τέρμα της ομάδας μας. Η μπάλα δεν βρήκε πουθενά (και αυτό φάνηκε επειδή δεν άλλαξε πορεία) και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιριωτάκη. Όταν ο τερματοφύλακάς μας πήγε να την πάρει για να εκτελέσει το ελεύθερο είδε με έκπληξη το διαιτητή να δείχνει σέντρα.

Το 2-2 ήταν γεγονός, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του Νίκου Τσιριωτάκη, ο οποίος πνιγμένος από το δίκιο του, ρίσκαρε να αφήσει την ομάδα χωρίς τερματοφύλακα.

Στην ανάγκη να νικήσουμε και τις λάθος εκτιμήσεις της διαιτησίας η ομάδα μας πήρε μπροστά για τα καλά.

Ο Δουμένης με όμορφη κίνηση και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε λίγο αργότερα το 3-2 και ο Μπουλουγούρης με δυνατό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίνοντας για πρώτη φορά προβάδισμα 2 γκολ στην ομάδα μας. Το 4-2 δεν κράτησε για πολύ. Σε προσπάθεια του μαχητικότατου Μιχάλα μέσα στην περιοχή ο αντίπαλος αμυντικός απομάκρυνε τη μπάλα με το χέρι.


Το καταφανέστατο πέναλτι καταλογίστηκε αμέσως. Ο Κολυβάς το πήρε επάνω του και με δυνατή εκτέλεση υπό την πίεση του αντίπαλου επιθετικού (!) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 5-2. Λίγο πιο μετά ο Μυτακίδης καθάρισε το ματς αφού μετά από ωραίο ελιγμό και δυνατό δεξί σουτ έκανε το 6-2.

Στο σημείο αυτό ο Μιχάλας αποβλήθηκε γιατί μίλησε υποτιμητικά εναντίον των αντιπάλων με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα για 2 λεπτά με 7 παίκτες. Άλλη μια διαιτητική απόφαση που εκνεύρισε την ομάδα, μιας και ο Μανόλης αν και δεν ξεκίνησε τον αγώνα από τη στιγμή που μπήκε είχε όσο πάθος δεν είχαν όλοι μαζί οι υπόλοιποι συμπαίκτες του παρασύροντας τους σε μια καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Αφού πέρασε ο χρόνος αυτός χωρίς να δεχτεί η ομάδα γκολ και με 3 λεπτά να απομένουν η ομάδα χαλάρωσε.

Αυτή η χαλαρότητα σε συνδυασμό με την έξοδο από τον αγώνα του αλάνθαστου Παναγιώτη Ιωαννίδη έδωσαν την ευκαιρία στη Γριαζανή να πετύχει το 6-3.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη έγινε και το 6-4 με τον Τσαλίκη και το Νικολάου να είναι οι μόνοι που μάρκαραν σε μια αδικαιολόγητη αμυντική καθίζηση της ομάδας μας στα τελευταία λεπτά.


ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης, J. Dzik, Μπουλουγούρης (1), Μυτακίδης (1), Τσαλίκης (1), Κολυβάς (1), Δουμένης (2), Μιχάλας

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑΘΗΚΕ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ "ΕΦΤΙΑΞΕ" ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.
ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΝΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΓΚΑΦΡΑ
ΜΑΝΟΣ=MAN UNITED C.RONALDO 7 CHAMPIONS .

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια.Συγχαρητηρια σε ολους για την προκρηση και την καλη γενικα εικονα της ομαδας.υπηρξαν στιγμες χαλαρωσης αλλα το κατανοω.το επομενο παιχνιδι με τiffozi θα ειναι πολυ δυσκολο και πρεπει να ειμαστε ακομα σοβαροτεροι γιατι δεν τους εχουμε νικησει στα μεταξυ μας παιχνιδια...αν το εκμεταλευτουμαι βεβαια μπορει να ειναι υπερ μας γιατι αυτοι θα αισθανονται πιο σιγουροι λογο της προιστοριας μας και ισως να εχουν μεγαλυτερο αερα στο παιχνιδι.θα πρεπει να παιξουμε πολυ δυνατα απο την αρχη μεχρι το τελος αφου η νικη μας στελνει στον τελικο.πιστευω σε ολους σας και ευχομαι να δικαιωθω φιλοι μου.Εχω ενα παραπονο απο τον φιλο Μιχαλη που δειχνει να μην θελει να μας βοηθησει τωρα αφου εξαφανιζεται...κριμα γιατι εδειχνε να θελει οτι και εμεις...ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

metalman5e είπε...

Για όσους δεν το γνωρίζουν στους "4" έχουν περάσει Μαύρος Αετός (απέκλεισε με 2 νίκες την ΤΝΤ, τη δεύτερη στα πέναλτι), εμείς και οι Tifοzi που απέκλεισαν με 2 νίκες τη Χαβαλένθια (την πρώτη στα πέναλτι).

Τα Ρεμάλια έχασαν από Cannabis 5-4 και ξαναπαίζουν...

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

mpravo se ola ta paidia..synexizoume gia prwtathlima..mano poia fasi les???kolyvas21

Ανώνυμος είπε...

noti apo tin proigoumeni agwnistiki den exeis valei symmetoxes k goal se kanenan sto site..

metalman5e είπε...

Συγνώμη παιδιά για το site... Είναι που λένε under construction... Έχει πέσει πολύ δουλεια στο γραφείο και στο φροντιστήριο και με το ζόρι προλαβαίνω.

Άλεξ ο Μάνος λέει για τη φάση που είπε "έτσι ρε γαμήστε τους" μετά το 6-2 που του στοίχισε την αποβολή.

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια...αν ειδατε 2 ομαδες εχασαν το πλεονεκτιμα και αποκλειστηκαν...κινδυνευουν και τα ρεμαλια τωρα αν χασουν στο δευτερο παιχνιδι που σημαινει οτι εδω που φτασαμε το λαθος ισοδυναμει με αποκλεισμο και ξερω οτι κανεις δεν θελει κατι τετοιο...θα πρεπει ολοι μαζι γερα να δωσουμε οτι καλυτερο εχουμε και να βγουμε πρωτοι...περασαμε πολλα ενα χρονο μαζι και ευκολα και δυσκολα,μην το παρατησουμε τωρα που ειμαστε κοντα στο τελος...να τελειωσει το πρωταθλημα και να θυμαστε οτι εμεις το αρχησαμε και το τελειωσαμε...ΠΡΩΤΟΙ γιατι αυτη η θεση μας αξιζει...χαρηκα αφανταστα που ο Μανος απο το μεγαλο παθος του μιλησε ετσι γιατι μεχρι τοτε μονο εγω αντιδρουσα ετσι και τωρα καταλαβα οτι κι αλλοι συμπαικτες μου μοιραζονται το ιδιο παθος με μενα,απλα να προσπαθουμε να μην παρασυρομαστε απο αυτο και βλαψουμε την ομαδα μας...Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...θα ηθελα να νικησουμε την κυριακη για να μην οδηγηθουμε και σε δευτερο παιχνιδι γι'αυτο να δειξουμε οτι καλυτερο εχουμε και να προκρηθουμε...πιστευω σε ολους σας...ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΑΣΗ LOL ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΒΑΣ.
ΜΑΝΟΣ.

metalman5e είπε...

xaxaxa. nai malakia mou