Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Ήττα και αποκλεισμός...



Παρά το ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν παρόντες και δεν υπήρχε η δικαιολογία των απουσιών η Δύναμη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και όντας όμηρος ων δικών της λαθών γνώρισε την ήττα από την ομάδα Valeras με 4-2 και παράλληλα τον πρόωρο αποκλεισμό, από το τουρνουά που συμμετείχε.

Με εξαίρεση το Νίκο Τσιριωτάκη και το Νίκο Μπιτζήλο κανένας άλλος παίκτης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και η ήττα ήταν φυσιολογικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα μας δεν επέβαλε το ρυθμό της σε κανένα σημείο του αγώνα τη στιγμή που οι αντίπαλοι χωρίς να διεκδικούν δάφνες θεάματος και ιδιαίτερης τεχνικής έπαιξαν το στυλ ποδοσφαίρου που τους αρέσει και αφού πέτυχαν 3 πανομοιότυπα (!) γκολ και τους έκανε κι άλλο ένα δώρο η ομάδα μας, ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δύναμη μπορεί να ήταν καλύτερη και να προσπάθησε να βάλει την μπάλα κάτω, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς από προσωπικά και ομαδικά λάθη σύντομα βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον τρόπο που έμελλε να της στοιχίσει την ήττα.

Έγινε βαθιά μπαλιά, ο αντίπαλος επιθετικός κατέβασε την μπάλα την έστρωσε έξω και ο αντίπαλος κεντρικός μέσος με δυνατό σουτ στη γωνία του Τσιριωτάκη έκανε το 1-0.

Η ομάδα μας προσπάθησε και πάλι με την μπάλα κάτω να αναπτυχθεί και μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Torres, ο Μπιτζήλος με άψογο πλασέ έκανε το 1-1.

Λίγο μετά από λάθος μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή, οι αντίπαλοι βρέθηκαν πάλι σε θέση βολής αλλά ο Τσιριωτάκης με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε το σκορ στο 1-1.

Άλλο ένα λάθος και μάλιστα από έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας τον Γιάννη Τσαλίκη στοίχισε ξανά και έγινε το 2-1, καθώς χάθηκε η μπάλα, και τρεις αντίπαλοι επιτέθηκαν έχοντας μόνο τον Νικολάου και τον Τσιριωτάκη απέναντι τους. Μετά από αλλεπάλληλες πάσες βγήκαν μπροστά σε κενή εστία και έφτασαν στο γκολ.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα με κύριο εκφραστή μπροστά τον Μπιτζήλο προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο γκολ και τα κατάφερε.

Ο Μπιτζήλος κέρδισε φάουλ, ο Ιωαννίδης το εκτέλεσε πολύ έξυπνα με πάσα προς τον Βαγγέλη Μπουλουγούρη, ο οποίος έκανε την παράλληλη πάσα. Ο Μπιτζήλος έκανε το πρώτο σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Κολυβά που μόνος απέναντι σε κενή εστία ισοφάρισε.

Από εκεί και πέρα η ομάδα πίεσε για λίγο και αφού δεν ήρθε το τρίτο γκολ για μας ο ρυθμός της έπεσε.

Έτσι από άλλη μια αδράνεια τον κεντρικών χαφ έγινε και το 3-2, πάλι με σπάσιμο της μπάλας από τον επιθετικό και δυνατό σουτ από το αντίπαλο χαφ.

Λίγο αργότερα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, με σουτ έξω από την περιοχή (κάτι που πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους παίκτες της ομάδας μας) έγινε και το 4-2 με τη μεσαία γραμμή της Δύναμης να είναι ανύπαρκτη αμυντικά.

Στους αντιπάλους δόθηκε η ευκαιρία και για άλλα γκολ αλλά ο Τσιριωτάκης δήλωσε παρόν με τις αποκρούσεις του.

Από εκεί και πέρα οι προσπάθειες των παικτών μας ήταν βεβιασμένες επιθετικά και ακόμα και όταν κέρδισε έμμεσο φάουλ δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Αμυντικά με την είσοδο του Τσαλίκη και πάλι στον αγωνιστικό χώρο δεν απειλήθηκε.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης, Τσαλίκης, Torres, Δουμένης, Κολυβάς (1), Μπιτζήλος (1), J. Dzik, Μπουλουγούρης Ε.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΚΤΩΝ:

18. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: Από τους καλύτερους της ομάδας, με αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, κυρίαρχος στο χώρο ευθύνης του. Δεν φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχτηκε, εκτός ίσως από το τέταρτο που πέρασε δίπλα του, ωστόσο είδε την μπάλα την τελευταία στιγμή γιατί είχε πολλά σώματα μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μοναδικό αρνητικό τα πολλά λάθος βολέ τα οποία πρέπει να περιορίσει.

4. ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Ξεκίνησε δυνατά με σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα και λογικές προωθήσεις. Μεγάλο λάθος στο 2ο γκολ που και έχασε εύκολα την μπάλα σε απαγορευτικό σημείο και δεν ακολούθησε τον αντίπαλο. Αλάνθαστος από τη στιγμή που ξαναμπήκε στον αγώνα και μετά.

5. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Αλάνθαστος στο 1 εναντίον 1, δεν έχασε προσωπικές μονομαχίες, ωστόσο θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο «κακός» με τους αντίπαλους επιθετικούς και να μην τους αφήνει να κατεβάζουν έτσι εύκολα την μπάλα, ώστε να πασάρουν με ευκολία. Πρέπει να βγαίνει πιο συχνά πρώτος στην μπάλα.

6. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Καλός στην έναρξη του αγώνα, με σωστές τοποθετήσεις και σωστή ανάπτυξη. Θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, πολύ καλή επιλογή του στο φάουλ που κέρδισε η ομάδα πριν ισοφαρίσει σε 2-2, προς το τέλος του αγώνα έκανε κάποια λάθη παρασυρόμενος από την γενική καθίζηση της ομάδας.

7. DZIK JAN: Μπήκε σαν αλλαγή σε μια θέση που κατέχει ωστόσο μέχρι να προσαρμοστεί αντιμετώπισε κάποια προβλήματα από την πλευρά του. Σιγά σιγά ανέβασε την απόδοση του και δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα από δεξιά. Έκανε κάποιες λάθος μεταβιβάσεις κυρίως προς το τέλος του αγώνα.

8. ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ: Σκιά του καλού του εαυτού. Δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα, ούτε με τα φαρμακερά του σουτ, ούτε με τις γρήγορες διεισδύσεις του. Αντιμετωπίστηκε σχετικά εύκολα από την αντίπαλη άμυνα και γι΄ αυτό το λόγω εκνευρίστηκε από την αρχή. Ο αρχικός του εκνευρισμός επιδεινώθηκε όταν έγινε γρήγορα αλλαγή και επηρέασε αρνητικά όλο το παιχνίδι του ως το τέλος του αγώνα. Το ότι δεν βοήθησε αμυντικά δεν αποτελεί είδηση, αλλά (δυστυχώς)κανόνα.

10. TORRES ALAN GIOVANNI: Εκτός από την πολύ καλή ασίστ στον Μπιτζήλο στο 1-1, δεν υπήρχε στο γήπεδο. Φανερά αγχωμένος, πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες και όποτε έπαιρνε μπάλα προσπαθούσε να τη δώσει γρήγορα και συνήθως έκανε λάθος στην πάσα. Εκτέθηκε στο 1-0 καθώς δεν μάρκαρε σωστά, ενώ γενικά δεν τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα.

11. ΚΟΛΥΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Έκανε την προσπάθεια του, ωστόσο κάτι του έλειπε. Τις περισσότερες φορές μοίραζε σωστά την μπάλα, ωστόσο του έλειψε το κάτι παραπάνω που θα οδηγούσε την ομάδα στο να γίνει πιο απειλητική επιθετικά. Δεν σούταρε αρκετά και δεν μάρκαρε αρκετά, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στα θετικά του, το ότι βρέθηκε και πάλι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή ισοφαρίζοντας σε 2-2.

14. ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: Δεν ανταποκρίθηκε παρά σε ελάχιστες φάσεις στις απαιτήσεις του αγώνα, αδικώντας κατά κύριο λόγω τον εαυτό του. Δεν συνεργάστηκε όσο θα έπρεπε με τους συμπαίκτες του ενώ απέτυχε να δώσει το ρυθμό που μπορεί και να ηρεμεί το παιχνίδι. Είχε κάποιες καλές στιγμές με κάποιες καλές πάσες, όπως στη φάση του 2-2. Του πιστώνεται επίσης η αποτυχία στο μαρκάρισμα των αντίπαλων κεντρικών χαφ που σούταραν όποτε ήθελαν ανενόχλητοι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι του έλειπαν οι βοήθειες αμυντικά.

31. ΜΠΙΤΖΗΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: Άγνωστος με την υπόλοιπη ομάδα, έδειξε με το καλημέρα την κλάση του και το ότι μόλις δέσει με την υπόλοιπη ομάδα θα βοηθήσει πολύ. Κινητικότατος μέσα και έξω από την περιοχή, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα που τον σταματούσε πολλές φορές αντιαθλητικά. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με πλασέ, δείγμα μεγάλου σκόρερ, ωστόσο προς το τέλος κυρίως δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο μπορούσε και θα ήθελε κυρίως γιατί δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΤΕΣ Η ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΠΑΘΟΥΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΤΖΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(ΑΛΛΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΙΑΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ...ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ).ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΠΙΤΖΙΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΕΝΤΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ...ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΗΣΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ 18

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ...ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΑΛΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΥΣΧΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ...ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ...ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ 18

metalman5e είπε...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πρόπερσι τέτοια εποχή ήμασταν στις 3 τελευταίες θέσεις του τουρνουά και χάναμε ακόμα και από κουτσούς. Η ομάδα άλλαξε με συντονισμένες προσπάθειες και πέρσι πήρε τα πάνω της κάνοντας μια αξιοζήλευτη πορεία.

Φέτος όμως αντί να μάθουμε όλοι από τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο κρατώντας χαμηλούς τόνους, παρατηρώ ότι όλοι θεωρούν πως έχουν μεταλλαχθεί σε υπερπαίκτες. Παίζουν με τουπέ στον αγώνα και είναι όλο φρου φρου και αρώματα κι από ουσία τίποτα (βλ. Λέτο). Εκτός από αυτό έχουν γνώμη για όλους και για όλα και δεν κατανοούν την πραγματική θέση τους στον ποδοσφαιρικό χάρτη αυτή τη στιγμή.

Θα είμαι πολύ καυστικός γιατί όλα έχουν τα όριά τους, μήπως και ταρακουνήσω κάποιους με αυτά που θα πω.

Εγώ, την τελευταία φορά που έπαιξα σε υψηλό επίπεδο ήταν στην Πάτρα όταν έκανε 5 προπονήσεις με την Παναχαϊκή (το 2002!). Άντε να βάλω και μια χρονιά που έπαιξα βασικό αριστερό μπακ (!) στη Δύναμη Κορυδαλλού στην Α’ Πειραιά, επειδή δεν υπήρχε άλλος παίκτης, και όποτε προσπαθούσα να κάνω επιθετική προσπάθεια έπρεπε να κάτσω κανένα 10λεπτο για να ξεκουραστώ. Από εκεί και πέρα την επόμενη χρονιά ήμουν αναπληρωματικός στη Β’ Πειραιά και την αμέσως επόμενη βασικός με τους Φιλάθλους με τους οποίους αναδείχθηκα πρωταθλητής στη Γ’ Πειραιά. Δεν έχω λοιπόν να δείξω και τίποτα αξιοζήλευτο από την ποδοσφαιρική μου «καριέρα».

Ο Νίκος Τσιριωτάκης που πονά την ομάδα περισσότερο από μένα, στην πραγματικότητα έχει πολλά κιλά παραπάνω από το κανονικό και ακόμη κι αν είναι καλός στο 8x8 στο κλασικό ποδόσφαιρο πασχίζει (λόγω απειρίας και έλλειψης παιχνιδιών) να πάρει την θέση ενός χοντρού 32χρονου τελειωμένου γκολκίπερ. Ωστόσο το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί να βελτιωθεί. Δεν πιστεύει πως είναι ο Μπουφόν. Και κυρίως σε κάθε παιχνίδι δίνει το 110% των δυνατοτήτων (θυμίζω έχει αγωνιστεί με ραγισμένα πλευρά και με θλάση στην ωμοπλάτη κλπ κλπ) του και δεν έχει χάσει ματς.

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης έβγαλε για πρώτη φορά μια χρονιά βασικός στον Δία Κορυδαλλού στη Γ’ Πειραιά, αφού πρώτα χρειάστηκε να αποδείξει ότι αξίζει να παίζει.

Ο Γιάννης Τσαλίκης που αγωνίστηκε 2 χρονιές βασικός στη Δύναμη Κορυδαλλού τις καλύτερες του εμφανίσεις τις έκανε σαν στόπερ οπότε έκανε όμορφα τάκλιν και έκοβε την μπάλα. Ως γνωστόν στο 8x8 απαγορεύονται. Κι ακόμα κι αν στο 8x8 παίζει μπροστά και δείχνει καλός στις τρίπλες κλπ στην πραγματικότητα όταν έπαιξε δεξί μπακ και έπρεπε να δημιουργεί που και που απέτυχε παταγωδώς.

Ο Jan Dzik ποδόσφαιρο σε ομάδα δεν έχει παίξει ουσιαστικά ποτέ του ωστόσο και μόνο με το πάθος του ήταν από τους αναντικατάστατους παίκτες και πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του (προς τιμήν του), γι’ αυτό και θα μας λείψει.

Ο Βαγγέλης Μπουλουγούρης μπορεί με το που ήρθε στην ομάδα να της έδωσε ώθηση από το χώρο του κέντρου, ωστόσο σε κανονική ομάδα αν δε με απατά η μνήμη μου δεν έχει παίξει παρά μόνο μία φορά βασικός (σε 3 χρόνια). Στη Δύναμη πήρε κάποιες συμμετοχές ως αλλαγή αλλά τραυματίστηκε και έπαιξε ελάχιστα. Στους Φιλάθλους ακόμα ψάχνει την ευκαιρία του και λόγω στρατού δεν μπόρεσε να ακολουθήσει πέρσι την ομάδα. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να αποδείξει φέτος την αξία του.

Ο Παντελής Δουμένης παρόλα τα γκολ που έβαλε, έχει να παίξει μπάλα πάνω από 5 χρόνια και από αυτό συμπεραίνουμε ότι σε αντρικό δεν έχει αγωνιστεί ποτέ. Ευκαιρία έχει φέτος που θα προσπαθήσει να πάρει συμμετοχές στην Άνω Νεάπολη.

Ο Αλέξανδρος Κολυβάς έπαιξε βασικός 1 χρόνο Α’ Πειραιά, βάζοντας πολύ λίγα γκολ για τις συμμετοχές του. Την επόμενη χρονιά πάλι έχασε μεγάλο μέρος λόγω τραυματισμού. Από τότε δεν παίζει παρά μόνο μαζί μας στο 8x8.

Ο Μάνος Μιχάλας μπορεί κάποτε να χάζευε κόσμο με τις τρίπλες του αλλά δυστυχώς αυτές οι εποχές έχουν περάσει και πλέον έχει να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο πολλά χρόνια, όσο μεγάλη κι αν είναι η προσφορά του στα 8x8.

Ο Γρηγόρης ο Τσιριωτάκης, όπως και ο Ιάσονας ο Μπουλουγούρης πριν το 8x8 είχαν αγωνιστεί μόνο σε… σχολεία και πλατείες.

Ο Δημήτρης Μπακιρτζής πριν κάποια χρόνια έπαιζε στην Προοδευτική ποτέ όμως δεν αγωνίστηκε από όσο ξέρω σε αντρικό, παρά μόνο στα εφηβικά.

Ο Alan Torres έχει δηλώσει πως ποδόσφαιρο παίζει για το χόμπι του, ωστόσο έχει δείξει την αξία του και είναι ο μόνος από την ομάδα που έχει πάρει συμμετοχές σε αντρικό όταν ήταν 15 χρονών.

Ο Αργύρης Μητακίδης βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ο Ερμής Κορυδαλλού έδωσε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει. Ίσως ο μόνος από την ομάδα που μπορεί να μιλάει και να λέει ότι έχει ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ο Νίκος Μπιτζήλος έχει παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο και έχει διατελέσει τα τελευταία χρόνια που τον γνωρίζω αρχηγός της ομάδας του (μήπως υπάρχει κάποιος άλλος από μας που να το έχει κάνει αυτό;). Έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ σε Β’ και Γ’ Πειραιά και παίζει 15 χρόνια ποδόσφαιρο σε Ερασιτεχνικές και Εθνικές κατηγορίες. Είναι μεγάλη μας τιμή που τον έχουμε συμπαίκτη μας καθώς όσα ματς έχει παίξει αυτός στην καριέρα του δεν έχουμε παίξει μαζί οι υπόλοιποι 15!

Ας καταλάβουμε λοιπόν όλοι ότι δεν είμαστε παικταράδες και ότι στον ποδοσφαιρικό χάρτη είμαστε –πλην ελαχίστων εξαιρέσεων– κυριολεκτικά π ο υ θ ε ν ά και φυσικά μιλάω για τον καθένα ατομικά.

Μεγάλο μας προτέρημα πέρσι δεν ήταν ούτε η εκπληκτική τεχνική μας, ούτε η φοβερή φυσική μας κατάσταση ούτε η εμπειρία μας. Προτέρημά μας ήταν ότι (μέχρι πρότινος) ήμασταν ομάδα και σαν ομάδα νικούσαμε και σαν ομάδα παλεύαμε.

Και αυτό πρέπει να κάνουμε και φέτος.

Ας μην καβαλάμε λοιπόν το καλάμι, ας προσγειωθούμε και να παλέψουμε ξανά, όπως πέρσι τέτοια εποχή που θέλαμε να βγούμε από την αφάνεια και την απαξίωση στην οποία οι ίδιοι είχαμε πετάξει τους εαυτούς μας.

Αν δεν το κάνουμε αυτό δεν θέλει και πολύ όπως χάνουμε τώρα στα φιλικά να χάνουμε και στο πρωτάθλημα και από εκεί που πέρσι παλεύαμε για την πρώτη θέση να καταλήξουμε να παλεύουμε για μια θέση στα play off κλπ…

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ!

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

Magkes egw psifisa oti den prepei na allaxoume tipota... To mono pou prepei na kanoume einai na paroume paixnidia sta podia mas... Thn prohgoumenh periodo tous phgainame "sxedon" olous pipa kolo... Skefteite mono oti fetos einai 2 paidia sthn omada pou an htan kai perysi tha hmastan sigoura prwtoi... O prwtos einai o Alan kai o deyteros einai o Nikos o opoios exei empeiria kai eimai 100% sigouros oti tha mas vothisei polu. Kai den ennow mono agwnistika... Exei na dwsei polles symboules se olous mas.... Apla ayto pou kanoume lathos einai oti zhtame polla pragmata apo mia omada pou exei polu kairo na paiksei kai ths leipoun paixnidia.... Tha to deite sthn poreia oti tha piasoume trelous rythmous kai tha rixnoume polla pastelia... Theloume polu douleia vevaia alla eimai arketa aisiodoxos gia fetos...
Iwannidis Panagiotis!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ ΝΟΤΗ ΑΣΕ ΤΟΝ ΛΕΤΟ Ο ΛΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!!.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΖΟΥΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ "ΧΑΒΑΛΕ". ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΒΥΣΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ 10ΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΠΤ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΚΛΙΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ.ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΕΤΑΓΕ ΕΙΧΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΤΗΣΕ ΣΕ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ,ΘΕΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 6 :/ LOL ZANTΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΕΙΠΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΓΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

reeeeeee ksekwlate apo thn zwi sas reeeeeee persy hmastan omada...
opoios thelei na to diadysei as to pei apo twra...den exei shmasia h metagrafes h otidhpiote allo oi metagrafes ginontai gia na anevazeis epipedo sto yparxon yliko
oxi gia na allazeis filosofia agwnistiko tropo ktl
nikos einai tromeri metagrafi
alla theloume enan aksiozileyto amyntiko giati
opws swsta akouw apo olous den hmastan h barca persy alla eftinan aima osoi htan na valoun goal
poso paixnidia ta phrame me o pathitiko h me score 2-1
vres mou esy omada epipedou 8x8
na exei tetoia organwsei kai na mhn trwei ta kerata ta tis pisw...
steirixtite se ayto pou hdh eixame kai afhste tis prosthikes na diksoun thn diafora...
kai den xanoume tipota

Ανώνυμος είπε...

kai oso anafwra tis proswpikes epidoseis tou kathenos kalo einai na mhn ginontai sygkriseis alla miksi dinamikothtos kai oti vgei
DEN exoume na zilepsoume tipota apo kanenan...
eimaste aytoi pou hmastan kai persy apla 1 xrono megalyteroi
vrite ti leipei kai mhn xalieste

metalman5e είπε...

Αυτό λέω κι εγώ ρε. Να μην το βλέπουμε βεντέτες και να ιδρώνουμε και να γίνουμε ομάδα.

Αυτά τα είπα για να καταλάβουμε ότι η Δύναμη μας είναι ότι είμαστε Ο Μ Α Δ Α...

Πάμε γερά μάγκες...

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

σαν φιλαθλοσ πιστευω οτι μια τετοια ομαδα που εχει μια προιστορια ειναι ανεπιτρεπτο να μην εχει γηπεδο και να πληρωνει για να αγωνιστει!!!!!!!!! η ομαδα πρπει να προσελκυσει αμεσα παραγοντικουσ επενδυτεσ διαφορετικα θα πρεπει κατα την γνωμη μου να τερματισει την λειτουργια τησ. ΑΠΑΙΤΩ

Ανώνυμος είπε...

kai oi krinontes krinontai

Boulougouris Evagelos