Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Jack Daniels – Δύναμη 1-7


Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν σαφώς αδύναμο αντίπαλο και επικράτησε με 7-1. Oι αντίπαλοι μας αγωνίστηκαν με 7 ποδοσφαιριστές, όπως και η Δύναμη στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες καθώς 10 από τα 16 στελέχη της δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για διάφορους λόγους.

Έτσι με τους Γιάννη Τσαλίκη (λόγω δουλειάς), Γρηγόρη Τσιριωτάκη (εκτός Αττικής), Jan Dzik (λόγω δουλειάς), Παντελή Δουμένη (λόγω δουλειάς), Βαγγέλη Μπουλουγούρη (τραυματίας), Μιχάλη Ανυφαντάκη (στην Κύπρο), Αλέξανδρο Κολυβά (στην Πάρο διακοπές) Μανόλη Μιχάλα (τραυματίας) και Νίκο Μπιτζήλο (εκτός Ελλάδας για δουλειά) απόντες, η ομάδα δεν συμπλήρωνε ούτε 8άδα.

Την ομάδα συμπλήρωσε ο Παύλος Τζάννες που βοήθησε ιδιαίτερα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση με τη διαρκή κινητικότητα και διάθεση που επέδειξε.

Από την αρχή του αγώνα η Δύναμη πίεσε και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της αν και αγωνιζόταν με 7 παίκτες καθότι είχε καθυστερήσει ο Αργύρης Μητακίδης. Η ομάδα έκανε κάποιες ευκαιρίες, όμως το σκορ άνοιξε ο Μητακίδης καθώς στη δεύτερη επαφή του με την μπάλα νίκησε με δυνατό σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το 0-2 δεν άργησε να γίνει. Δράστης ο Torres που αφού πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή ταλαιπώρησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τους αμυντικούς που έσπευσαν να τον κλείσουν με αλλεπάλληλες προσποιήσεις και την κατάλληλη στιγμή με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

Κι ενώ η ομάδα μας είχε ήδη 2 δοκάρια με τους Torres και Μητακίδη, έγινε και το 0–3 από το Μητακίδη με όμορφο σουτ στη δεξιά γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το 1ο ημίχρονο με τη Δύναμη να έχει χάσει πολλές ακόμη ευκαιρίες για περισσότερα γκολ κυρίως με τον Δημήτρη Μπακιρτζή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα δεν έριξε ρυθμούς αλλά το πρώτο γκολ πέτυχαν οι αντίπαλοι μας.

Σε ένα αμφισβητούμενο φάουλ έξω από την περιοχή, ο Νίκος Τσιριωτάκης δεν έστησε καλά το τείχος, η μπάλα πέρασε και κατέληξε στην αριστερή του γωνία κάνοντας το σκορ 1-3.

Λίγο αργότερα κι ενώ η Δύναμη έχανε κάθε λεπτό και από μία ευκαιρία, ο Μητακίδης βρέθηκε στην περιοχή έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Μπακιρτζής με προβολή έκανε το 1-4.

Το 1-5 πέτυχε και πάλι ο Μητακίδης κάνοντας χατ-τρικ, με δυνατό σουτ στο «Γ» της εστίας του αντίπαλου τερματοφύλακα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Ο Μητακίδης ήταν αυτός που έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα, του πέρασε την μπάλα από πάνω για να διώξουν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα η Δύναμη κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ. Το 1ο με τον Torres που συνδυάστηκε άψογα με τον Μητακίδη και βρέθηκε μόνος απέναντι σε άδεια εστία για το 1-6, και το τελευταίο γκολ πέτυχε και πάλι ο Μητακίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η άμυνα της ομάδας δεν αντιμετώπισε προβλήματα και χάρη στην πολύ καλή εμφάνιση και των τριών αμυντικών μας.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Νικολάου, Ιωαννίδης, Μπουλουγούρης Ι., Μπακιρτζής (1), Torres (2), Τζάννες, Μητακίδης (4)

Το τελευταίο γκολ της ομάδας μας ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν το σημείωσε με αποτέλεσμα στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος να έχει περαστεί σαν τελικό σκορ το 1-6. Οι ιθύνοντες της ομάδας ενημέρωσαν για το λάθος αλλά οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να το διορθώσουν θεωρώντας πως είχε δίκιο ο διαιτητής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

18. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ: Απλός θεατής του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν χρειάστηκε να κάνει το παραμικρό. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε λάθος στο στήσιμο του τείχους, και στην τοποθέτηση του με αποτέλεσμα να δεχθεί η ομάδα το γκολ. Κατά τα άλλα στη μοναδική φάση που χρειάστηκε να επέμβει ήταν θετικός καθώς απέκρουσε σε κόρνερ.

5. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον επιθετικό των αντιπάλων κόβοντας των σχεδόν σε όλες τις φάσεις εκτός από 2. Στη μία υπέπεσε στο φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ και στην άλλη του υπό πίεση σουτ από πλάγια θέση του επιθετικού απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσιριωτάκης. Επιθετικά βοήθησε στην ανάπτυξη όσο χρειαζόταν.

6. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στους αντιπάλους του. Έτσι δοκίμασε να ανέβει αρκετές φορές χωρίς ωστόσο να τον εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του. Είχε όρεξη να προσφέρει και επιθετικά ωστόσο δεν πήρε τις πάσες που θα ήθελε.

9. ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ: Με την είσοδο του στον αγώνα η ομάδα άρχισε να μετουσιώνει τις ευκαιρίες της σε γκολ. Πέτυχε 4 πολύ όμορφα τέρματα δημιούργησε άλλα 3 και γενικά ήταν σε εκπληκτική μέρα. Ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντιπάλους του, ωστόσο κάποιες στιγμές έκανε κατάχρηση της ντρίμπλας κάτι που θα πρέπει να περιορίσει.

10. TORRES ALAN GIOVANNI: Πολύ καλή εμφάνιση για το νεαρό βραζιλιάνο που όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του αποτελούσε κίνδυνο για την αντίπαλη ομάδα. Με τις φοβερές εμπνεύσεις έκρυψε αρκετές φορές την μπάλα. Πέτυχε 2 γκολ, και αυτό μάλλον τον αδικεί μιας και είχε 3 δοκάρια και πολλές ακόμη ευκαιρίες που αν ήταν πιο απλός και αποφασιστικός θα κατέληγαν στα δίχτυα.

15. ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ: Πραγματικά εκπληκτικός. Δεν πέρασε τίποτα από τον Ιάσονα στην άμυνα. Έκοψε όλες τις φάσεις με αξιοζήλευτη αποφασιστικότητα και έβγαζε την ομάδα μπροστά πάντα με ακριβείς μεταβιβάσεις και χωρίς υπερβολές. Πολλή καλή βραδιά για το νεαρό αμυντικό που άφησε υποσχέσεις για πολλά περισσότερα στο μέλλον.

69. ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λίγα πράγματα από το Δημήτρη σε σχέση με αυτά που έχει δείξει σε προηγούμενα παιχνίδια. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες χωρίς αντίπαλο, και λάθος τοποθετήσεις. Προδόθηκε και από το γλιστερό τερέν χάνοντας κάποια κοντρόλ, ενώ θα μπορούσε γενικά να δώσει παραπάνω πράγματα. Στα θετικά το γκολ που σημείωσε καθώς και κάποιες εξάρσεις απόδοσης.

ΤΖΑΝΝΕΣ ΠΑΥΛΟΣ: Καλή εμφάνιση από τον Παύλο ο οποίος δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα και το έκανε και με το παραπάνω. Ο νεαρός μέσος με την τεχνική και την ταχύτητα του δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα ενώ όποτε χρειάστηκε βοήθησε και στην άμυνα. Μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ, αυτό ωστόσο συνέβη επειδή προσπάθησε πρώτα απ’ όλα να εκμεταλλευτεί τους συμπαίκτες του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ...ΛΕΩ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ...ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ...ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18