Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

MVP στον αγώνα με τα Ρεμάλια ο Βαγγέλης Μπουλουγούρης

Ο Βαγγέλης Μπουλουγούρης ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα με τα Ρεμάλια. Αν και ο νεαρός μέσος έχει ήδη 28 συμμετοχές με τη φανέλα της Δύναμης, ήταν μόλις η πρώτη φορά που κέρδισε αυτή τη διάκριση.

Ο Βαγγέλης Μπουλουγούρης συγκέντρωσε το 55% των ψήφων και ξεπέρασε τους Κοσμά Ιωαννίδη που πήρε το 23%, Παντελή Δουμένη που πήρε το 15% και Αργύρη Μητακίδη που πήρε το 7%.


Συγκεκριμένα τον Βαγγέλη προτίμησαν 7 ψηφοφόροι, τον Κοσμά 3, τον Παντελή 2 και τον Αργύρη 1.


Στο ντέρμπι με τα Ρεμάλια, τους περσινούς πρωταθλητές, ο Βαγγέλης Μπουλουγούρης πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη, όχι γιατί πέτυχε κάποιο κρίσιμο γκολ, αλλά γιατί έκανε όλα τα υπόλοιπα. Ήταν πανταχού παρόν, έτρεξε πάρα πολύ, κάλυψε πολλούς χώρους, έκλεψε αμέτρητες μπάλες και έκοψε το κέντρο των αντιπάλων στα 2. Επιθετικά, ήταν μεστός, δημιουργικός, είχε φαντασία και ουσία στο παιχνίδι του ενώ απέφυγε και τις υπερβολές στο καλύτερό του παιχνίδι με τα χρώματα της Δύναμης δίχως αμφιβολία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΑΝΑΚΥΡΗΞΗ ΜΟΥ ΩΣ MVP ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΟΥΝ ΓΙΑ MVP

ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ