Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

DFC - Χαβαλένθια Κέας 11 - 2


8η αγωνιστική και 8η νίκη για την ομάδα μας που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 11-2 την Χαβαλένθια Κέας.

Η Δύναμη δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή του ματς, αλλά τελικά κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της.

Το 1-0 πέτυχε με εκπληκτικό πλασέ στην κίνηση ο Γιώργος, έπειτα από ασίστ του Νίκου Κως. Το 2-0 έκανε ο Νίκος Κως με ωραίο σουτ για να μειώσουν οι αντίπαλοι σε 2-1 με γκολ που... δεν μπήκε ποτέ.

Σε κόρνερ που εκτελέστηκε ο Παναγιώτης αδράνησε, ο επιθετικός της Χαβαλένθια βγήκε 1ος στην μπάλα και έκανε το πλασέ στην κίνηση. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εκτός γραμμής τέρματος αλλά ο διαιτητής έδειξε σέντρα και παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών μας αρνήθηκε να συμβουλευθεί το... VAR!

Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και αύξησε ξανά το δείκτη του σκορ σε 3-1 με σκόρερ τον Παύλο. Το 4-1 έγινε από σουτ του Παύλου και κακή αντίδραση του τερματοφύλακα.

Όπως κακή ήταν και η πάσα που έδωσε ο Νίκος σε... αντίπαλο που με δυνατό σουτ έκανε το 4-2.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μονόλογος της ομάδας μας. Άλλα δύο γκολ από το Νίκο Κως και τον Αποστόλη και το σκορ στο ημίχρονο έφτασε στο 6-2.

Στο Β' ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Παρότι το παιχνίδι είχε κριθεί οι παίκτες μας έπαιξαν γρήγορα, με την μπάλα κάτω και να φεύγει "με τη μια" αλλά και με γρήγορες επιστροφές κόβοντας τις ευκαιρίες των αντιπάλων που συνέχισαν ως το τέλος να ψάχνουν το γκολ, το οποίο δεν ήρθε χάρη στις φοβερές επεμβάσεις του Νίκου κατά κύριο λόγο και της άμυνας κατά δεύτερο.

Το 7-2 έγινε με δυνατό σουτ του Παύλου. Το 8-2 πέτυχε ο Γρηγόρης με φοβερή ενέργεια, αφού πρώτα άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, σκόραρε με δυνατό δεξί σουτ.

Το 9-2 πέτυχε ο Αποστόλης με σουτ και το 10-2 με τρομερή ψιλοκρεμαστή κεφαλιά ο Γιώργος.
Το τελικό 11-2 πέτυχε ο Νίκος Κως με κοντινό πλασέ με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και μετά να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Νίκος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορεί να έκανε κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια από υπερβολική σιγουριά αλλά κάτω από την εστία πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις σε τετ α τετ κρατώντας το παθητικό της ομάδας στα 2 γκολ.

Ο Παναγιώτης που μπήκε στη βασική 7άδα από το... παράθυρο μιας και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο ο Νίκος Βας, είχε θετική παρουσία με μοναδικό σημαντικό λάθος το 1ο γκολ που δέχθηκε η ομάδα καθώς του έφυγε ο παίκτης του. Από εκεί και έπειτα και αμυντικά αλλά και οργανωτικά λειτούργησε σε καλό επίπεδο βοηθώντας την ομάδα.

Ο Αποστόλης αμυντικά δεν χρειάστηκε να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση, αλλά όποτε έπρεπε ήταν εκεί να διορθώσει τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν. Στο Β' ημίχρονο έπαιξε ψηλότερα στο γήπεδο και σκόραρε και 2 φορές, ολοκληρώνοντας στο σύνολο άλλη μια μεστή εμφάνιση.

Ο Σπύρος δυσκολεύτηκε λίγο όσον αφορά τις μεταβιβάσεις του και δεν έβγαλε την αμεσότητα και τη σιγουριά άλλων εμφανίσεων. Όταν γύρισε στην άμυνα ήταν αποτελεσματικός με την ομάδα να μη δέχεται γκολ με αυτόν στα μετόπισθεν.

Ο Νίκος Κως έκανε άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, με 3 γκολ και ασίστ και είναι πλέον φανερό ότι είναι αναπόσπαστο και σημαντικό γρανάζι της μηχανής της ομάδας.

Άξιος συμπαραστάτης στο χθεσινό παιχνίδι και ο Παύλος. Πολύ καλή εμφάνιση και 3 γκολ και από εκείνον, ενώ έχασε την ευκαιρία για να πετύχει το... γκολ της σεζόν όταν από πάσα του Γιώργου έπιασε το σουτ-φωτοβολίδα στην κίνηση αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε άουτ.

Τρομερή εμφάνιση και από τον Γιώργο που πέτυχε 2 πανέμορφα γκολ. Το 1ο με πλασέ επιπέδου Champions League, με πλασέ στην κίνηση και εσωτερικά φάλτσα που έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στην πλαϊνή πλευρά των διχτυών και το 2ο με απίστευτη κεφαλιά λόμπα από πολύ πλάγια, που πέρασε πάνω από τον πολύ καλό τερματοφύλακα της Χαβαλένθια και κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Παράλληλα βοήθησε πολύ και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού γυρίζοντας πίσω παίρνοντας μπάλες και χτίζοντας τις επιθέσεις της ομάδας.

Ο Γρηγόρης πέτυχε ίσως το πιο ωραίο σε ενέργεια και εκτέλεση γκολ του και έδειξε ότι επιτέλους βρίσκει τα πατήματά του, σκοράροντας για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι.

Συνεχίζουμε...
Παναγιώτης, Σπύρος, Νίκος, Αποστόλης, Γιώργος
Παύλος, Γρηγόρης, Νίκος Κως

Νίκος Κως και Αποστόλης



ΔΥΝΑΜΗ: Νίκος, Παναγιώτης, Αποστόλης (2), Σπύρος, Νίκος Κως (3), Παύλος (3), Γιώργος (2), Γρηγόρης (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: