Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

DFC - Κένταυρος 16 - 4


Άλλη μια νίκη και 10 στα 10 για τη Δύναμη σε έναν αγώνα που θύμιζε περισσότερο καρναβάλι και λόγω εποχής και δεν είναι άξιος κριτικής.

Με λίγα λόγια έγιναν γεγονότα που τα συναντάς μόνο σε… Καζαμίες! Για την ιστορία η 10η νίκη ήρθε με σκορ 16-4 απέναντι στην ομάδα του Κενταύρου.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Νίκου Τσιριωτάκη στη γραμμή κρούσης της ομάδας μας μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ο τερματοφύλακας μας τραυματίστηκε στον μηρό σε σύγκρουση με αντίπαλο και αποφάσισε έξω από κάθε λογική αντί να ξεκουραστεί, να θυμηθεί τα νιάτα του, τότε που φόρτωνε τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Και όπως φάνηκε η τέχνη του σκόρερ δεν ξεχνιέται! Ο Νίκος πέτυχε 5 γκολ σε ένα ημίχρονο (όντας τραυματίας), και μάλιστα το 1 από αυτά με γυριστό σουτ στην κίνηση προλαβαίνοντας την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα!

Άλλο ένα αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η «προδοσία» του αρχηγού ( ; ) μας Παναγιώτη ο οποίος αποφάσισε να αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα των αντιπάλων! Και σαν να μην έφτανε αυτό έδωσε ασίστ και πέτυχε γκολ κατά της Δύναμης σε μια φάση που έκανε πλάκα με προσποίηση στον Νίκο Βας και με άψογο αριστερό στη πλασέ στη γωνία, νίκησε τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Αλέξανδρο! Με την ομάδα μας βέβαια όταν αγωνίζεται ούτε λόγος για τέτοιες ενέργειες… Με εμάς παραπατάει!

Το τρίτο και τελευταίο άξιο λόγου γεγονός ήταν το ντεμπούτο του νέου τερματοφύλακα (αυτό ακούγεται λίγο ιεροσυλία) της Δύναμης Αλέξανδρου Νικόλλι, ο οποίος με το Νίκο τραυματία και… στην κορυφή της επίθεσης, φόρεσε τη φανέλα με το «1» και τα γάντια του και πραγματοποίησε κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις, δείχνοντας έτοιμος να αναλάβει τη θέση του κάτω από την εστία, όταν ο Νίκος αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του.

Για την ομάδα μας που έπαιξε πάρα πολύ χαλαρά λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου σκόραραν όλοι! Νίκος (5), Γιώργος (3), Αποστόλης (3), Αλέξανδρος (2), Χρήστος (1), Σπύρος (1), Νίκος Βας (1) και Παναγιώτης (1 ως αντίπαλος)…

Συνεχίζουμε…

ΥΓ. Περαστικά στο Νίκο για τον τραυματισμό του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: