Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

MVP του αγώνα με την Catenaccio ο Παντελής Δουμένης

Ο Παντελής Δουμένης ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα με τoυς με την Catenaccio και έγινε ο πρώτος παίκτης της Δύναμης που κερδίζει τη διάκριση αυτή για 3η φορά.

Ο πρώτος σκόρερ της Δύναμης κέρδισε σχετικά εύκολα τους «αντιπάλους» του καθώς συγκέντρωσε το 64% των ψήφων, έναντι 18% που πήρε ο Αλέξανδρος Κολυβάς και 18% που συγκέντρωσε ο Αργύρης Μητακίδης. Συγκεκριμένα τον Παντελή προτίμησαν 7 ψηφοφόροι, ενώ ο Αργύρης και ο Αλέξανδρος πήραν από 2 ψήφους.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ήταν απολαυστικός στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας 4 γκολ και οδηγώντας την ομάδα στην πρώτη της φετινή νίκη με πάνω από 10 γκολ ενεργητικό.

Ο Παντελής Δουμένης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ανάδειξη του ως MVP: «Ευχαριστώ πολύ για ακόμη μια φορά την ομάδα που με ψήφισε… Πιστεύω παίξαμε πολύ καλά και προσπαθήσαμε όλοι για το καλύτερο, όπως γίνεται σε κάθε αγώνα φυσικά! Έχουμε βάλει και φέτος πολύ υψηλό στόχο και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε περίφημα μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ πολύ και πάλι και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: