Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Aθανασίου... OUT!!!

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλαξε η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδα μας.

Ο βασικός φορ της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα λίγο πριν την έναρξη του Athens Cup 8X8. 

Ο Γιώργος Αθανασίου πρωτοεμφανίστηκε με τα χρώματα της Δύναμης Κορυδαλλού το 2012, οπότε και μας συστήθηκε στη θέση του κεντρικού χαφ, με μεσοεπιθετικές αρετές, αποτελώντας τους βασικούς μοχλούς στην προσπάθεια που έκανε τότε η ομάδα.

Η ποδοσφαιρική του περιπλάνηση που ακολούθησε, πήρε διάφορα μονοπάτια, φέρνοντάς τον ακόμα και στο εξωτερικό και στα Πρωταθλήματα της Ιταλίας. 

Ένας σοβαρό τροχαίο, ουσιαστικά ανέκοψε την εξέλιξη της καριέρας του και του έμεινε η απορία μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει και πόσο να εξελιχθεί.

Το 2019 επανήλθε με τα χρώματα της Δύναμης, η οποία προερχόταν από την κατάκτηση 2 συνεχόμενων πρωταθλημάτων και συνετέλεσε τα μέγιστα στην κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου πρωταθλήματος αλλά και στις εκπληκτικές εμφανίσεις στις αρχές της σεζόν 2020-2021 στα γήπεδα του Athens League 6X6. 

Ο Γιώργος Αθανασίου με πάνω από 40 γκολ μέσα σε λίγο παραπάνω από 1 χρόνο και με το (δικαιότατο) προσωνύμιο “Zlatan”, θα λείψει από την ομάδα στην πιο απαιτητική της παρουσία σε διοργάνωση  και ευχή μας να έχει υγεία, δύναμη και κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν…

Παρακάτω ακολουθεί η δήλωση του, με την οποία αποχώρησε από την ομάδα:

«Ομάδα για δικούς μου λόγους θα αποχωρήσω από την ομάδα όπου πολλά χρόνια τώρα όπως ξέρουν και o Νίκος Τσιριωτάκης αλλά και ο Παναγιώτης Νικολάου έχω δώσει ότι μπορούσα να δώσω να ξέρετε ότι είστε όλοι πολύ καλά παιδιά ξεχωριστά ο καθένας ένας ένας καλή σεζόν να έχετε και να είστε όλοι καλά γεμάτοι με υγεία, δύναμη  και πάντα νίκες και επιτυχίες σε ότι κάνετε !!! #vamosdynami ❤❤»

Δεν υπάρχουν σχόλια: