Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

DFC - Ελαιώνας FC 11 - 4


Ημέρα ρεπό η χθεσινή για την ομάδα μας. Μετά από 3 νίκες σε 3 παιχνίδια πρωταθλήματος ήταν ευκαιρία να ξεκουραστούν οι παίκτες που έχουν κουβαλήσει περισσότερο την ομάδα στις πλάτες και να δοθεί ένα φιλικό, στο οποίο αγωνίστηκαν  οι παίκτες με πιο περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Αντίπαλος μας η ομάδα των Ακαδημιών του Ελαιώνα, την οποία πιθανότατα θα την βρούμε μπροστά μας στη διασταύρωση των Προημιτελικών αν τερματίσουμε στην 1η θέση του ομίλου.

Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή δυνατά στο γήπεδο και επέβαλε το ρυθμό της. Με τον Χρήστο Παππά να είναι τρομερά ορεξάτος και να πατά σε κάθε σημείο του γηπέδου, τον Χρήστο Φιλιμέγκα να οργανώνει υποδειγματικά, ο Νίκος Κωστόπουλος να είναι εξαιρετικός και στην άμυνα οι πιο «παλιοί» ελλείψει αμυντικών, Νίκος Μάναλης και Παύλος Βύρης έκοβαν και οργάνωναν με την εμπειρία τους. Στα «φτερά» Henry και Τριανταφυλλίδης έβγαλαν, πάθος όρεξη και διάθεση.

Η Δύναμη άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς με ωραίο πλασέ του Γιώργου Τριανταφυλλίδη. Ο Ελαιώνας ισοφάρισε μετά από αμυντικό λάθος που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι μας. Μάλιστα προηγήθηκαν κιόλας κόντρα στη ροή του αγώνα με απ’ ευθείας φάουλ στο οποίο η μπάλα βρήκε στο τοίχος και ξεγέλασε τον Νικόλλι.

Η Δύναμη ισοφάρισε σε 2-2 με τον Φιλιμέγκα και έτσι ολοκληρώθηκε το Α’ Ημίχρονο με τον Γιώργο Ταμπουρατζή που έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας να ξεχωρίζει.

Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου ο Ελαιώνας προηγήθηκε ξανά με δυνατό σουτ που προήλθε και πάλι από αμυντικό λάθος. Όμως η Δύναμη ισοφάρισε ξανά με γκολ του Παππά και μετά με ακόμα 2 γρήγορα γκολ σε υποδειγματικά εκτελεσμένες αντεπιθέσεις και εκτελέσεις των Ταμπουρατζή και Henry πήρε προβάδισμα με 5-3. Το 6-3 έγινε από άλλη μια εξαιρετικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας και φανταστικό πλασέ του Φιλιμέγκα. 

Ο Ελαιώνας μείωσε σε 6-4 σε μια φάση που θα μπορούσε το γκολ να είχε αποφευχθεί και αυτό ήταν και το κύκνειο άσμα των αντιπάλων μας.

Η Δύναμη κυριάρχησε και στις δύο άκρες του γηπέδου και με απανωτές επιθέσεις σφυροκοπούσε τον αντίπαλο της, που είχε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακά του.

Ο Ταμπουρατζής πέτυχε το 7-4, ο Βύρης με μια εκπληκτική ενέργεια, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του πέτυχε το 8-4, ενώ και πάλι ο Ταμπουρατζής ολοκλήρωσε το χατ-τρικ σκοράροντας για το 9-4.

Σε μια τελευταία προσπάθεια του ο Ελαιώνας βγήκε μπροστά, αλλά ο Νικόλλι είχε… συνέλθει και με μια φοβερή διπλή επέμβαση απέτρεψε το 5ο γκολ.

Έτσι ο Κωστόπουλος έκανε με ένα προσωπικό παλικαρίσιο γκολ το 10-5 και ο Τριανταφυλλίδης με ένα εκπληκτικό πλασέ σε τετ-α-τετ που βρέθηκε έκλεισε το σκορ για την ομάδα μας με το ευρύ 11-4.

Πλέον, η ομάδα μας θα παίξει την 1η θέση στον «τελικό» του ομίλου την επόμενη εβδομάδα απέναντι στη Ρούμπιν Ταρζάν μιας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 1η θέση με 3 στα 3 και 9 βαθμούς, έχοντας προκριθεί αμφότερες στην Golden League.

Συνεχίζουμε…

We Are DFC!

DFC (Παναγιώτης Νικολάου, Νίκος Τσιριωτάκης): 1. Νικόλλι Αλέξανδρος, 5. Μάναλης Νίκος, 6. Γεωργιάδης Νίκος, 7. Ταμπουρατζής Γιώργος (3), 8. Κωστόπουλος Νίκος(1), 9. Παππάς Χρήστος (1), 10. Βύρης Παύλος (1), 14. Henry Hasa (1), 19. Τριανταφυλλίδης Γιώργος (2), 20. ΦΙλιμέγκας Χρήστος (2)  

ΥΓ. Ευχαριστούμε τους Tifosi FC για τις ευχές και τα καλά τους λόγια και ανταποδίδουμε, με ευχές για πρόκριση στο Silver League και γιατί όχι και κατάκτησή του!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: