Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

DFC - Tifosi FC 6 - 3


Τη 2η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα μας στα πλαίσια του Athens Cup 8X8, απέναντι στους Tifosi FC.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Η διαφορά τους είχε να κάνει με την ευστοχία.

Η Δύναμη ευτύχισε να έχει σε πολύ καλή βραδιά τον τερματοφύλακά της Νίκο Τσιριωτάκη, ο οποίος κατάφερε να σταματήσει με καίριες επεμβάσεις κάθε προσπάθεια των αντιπάλων μας. Έτσι ενώ ο Τσιριωτάκης αποσόβησε κάθε μακρινό σουτ, αλλά και ένα πολύ επικίνδυνο τετ-α-τετ, οι επιθετικοί μας έβαλαν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άγγελος Τάφας με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, ενώ ο Νίκος Κωστόπουλος πέτυχε το πρώτο φετινό του τέρμα σκοράροντας με διπλή προσπάθεια, κάνοντας έτσι το 2-0.

Από το σημείο αυτό και έπειτα η Δύναμη έχοντας τη σιγουριά των τριών Νίκων στην άμυνα, που ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλο (Τσιριωτάκης, Βασιλειάδης, Μάναλης), επέβαλε τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε σε άλλα 2 γκολ με τον Αργύρη Τσιμιλιώτη, ο οποίος αν και τραυματίας έκανε για άλλη μια φορά τη διαφορά.

Η ομάδα μας στο Α' ημίχρονο είχε 3 δοκάρια αλλά και αρκετές ακόμα ευκαιρίες οι οποίες σταμάτησαν στον εξαιρετικό τερματοφύλακα των Tifosi Γρηγόρη Μπακανδρίτσο, αφήνοντας το σκορ στο 4-0.

Στο Β' ημίχρονο οι Tifosi πιστοί στην... "ψυχοσύνθεσή" τους ως ομάδα, δεν τα παράτησαν αλλά προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Έτσι μείωσαν σε 4-1 με τον Γιάννη Σεμερτζίδη. 

Όμως οι παίκτες μας δεν άφησαν το περιθώριο για να γίνει η ανατροπή. Με άλλα 2 γκολ από Κωστόπουλο και Τσιμιλιώτη το σκορ ανέβηκε στο 6 - 1 και ουσιαστικά η αναζήτηση του νικητή έλαβε τέλος.

Η Δύναμη χαλάρωσε, η μπάλα δεν έβγαινε σωστά από την άμυνα (δύο από τα γκολ που δεχτήκαμε οφείλονταν σε επιπολαιότητα στο κέντρο, με την μπάλα να προσπαθεί να βγει από την άμυνα με τρίπλα) και ως αποτέλεσμα οι Tifosi σκόραραν 2 φορές με τον Λευτέρη Κανδηράκη, μειώνοντας σε 6-3, ενώ έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν κ άλλα τέρματα.

Από την άλλη η ομάδα μας μέχρι το τέλος του αγώνα είχε ακόμα ένα δοκάρι και μια σπουδαία χαμένη ευκαιρία με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη ο οποίος από εκπληκτική πάσα του Τάφα, βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των Tifosi αλλά το πλασέ του εξουδετέρωσε για άλλη μια φορά ο Μπακανδρίτσος. 

Πλέον η ομάδα μας με 2 στα 2 θέλει άλλη μια νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Πελοπίδα για να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Golden League.

Συνεχίζουμε...

We are DFC.


DFC: 22. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Νίκος (C), 5. ΜΑΝΑΛΗΣ Νίκος, 6. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Νίκος, 8. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος (2), 10. ΒΥΡΗΣ Παύλος, 11. ΤΣΙΜΙΛΙΩΤΗΣ Αργύρης (3), 18. ΠΟΓΟΣΙΑΝ Βασίλης, 19.ΤΑΦΑΣ Άγγελος (1), 20. ΜΗΝΑΓΙΑΣ Μάριος, 21. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Γιώργος, 

Δεν υπάρχουν σχόλια: