Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

ΓΡΙΑΖΑΝΗ - ΔΥΝΑΜΗ 0-7

Σαρωτική εμφάνιση για τη Δύναμη, που διέσυρε με 7-0 τη Γριαζανή. Η ομάδα παρουσιάστηκε μεστή και γεμάτη ουσία, διαλύοντας τους αντιπάλους της.

Αν μάλιστα οι παίκτες της ομάδας μας ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το σκορ θα έφτανε σε διψήφιο νούμερο.

Η ομάδα μπήκε προσεκτικά και λίγο μουδιασμένα, μιας και η νίκη ήταν επιβεβλημένη. Ωστόσο γρήγορα επέβαλε το ρυθμό της και με τον Μπουλουγούρη να οργανώνει εκπληκτικά το παιχνίδι ομάδα έφτανε κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να μπορεί να το πετύχει.

Το γόρδιο δεσμό που είχαν στήσει οι ποδοσφαιριστές της Γριαζανής, μπροστά από το τέρμα τους έλυσε στο 12’ με δυνατό σουτ ο Κολυβάς. Κι ενώ λίγο πριν η ομάδα μας είχε χάσει ευκαιρίες τόσο με τον Δουμένη όσο και με τον Μιχάλα.

Οι πανηγυρισμοί δεν είχαν ακόμη κοπάσει και ο Νίκος Τσιριωτάκης επιχείρησε κάτι πολύ φιλόδοξο και δικαιώθηκε. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας νίκησε με βολέ από το τέρμα του (!) τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 2-0 το οποίο πανηγύρισε δεόντως. Έτσι έλυσε τα πόδια των παικτών μας, με το μικρό τίμημα ότι το προσπάθησε αργότερα αρκετές ακόμη φορές εκνευρίζοντας την υπόλοιπη ομάδα.

Λίγο αργότερα κι ενώ η μηχανή της Δύναμης δούλευε σε φουλ ρυθμούς δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες, έγινε και το 3-0 με τον Δουμένη, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ.

Αμέσως μετά ο Τσιριωτάκης έδειξε την κλάση του αποκρούοντας εντυπωσιακά δυνατό φάουλ.

Ελάχιστα πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Κολυβάς είδε τον τερματοφύλακα της Γριαζανής εκτός θέσης, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην τελευταία φάση πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Δουμένης ελίχθηκε από τα δεξιά, έκανε το πλασέ, η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε κακώς το καθαρό γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διάθεση των παικτών μας δεν έπεσε. Στην άμυνα Ανυφαντάκης, Νικολάου και Ντζικ δεν άφηναν περιθώρια στους αντίπαλους επιθετικούς. Οποιαδήποτε προσπάθεια πέρασε από την άμυνα κατέληγε στην αγκαλιά του Τσιριωτάκη, ο οποίος βρισκόταν πάντα στη σωστή θέση.

Επιθετικά οι παίκτες μας έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και όποτε μπορούσαν μετουσίωναν σε γκολ την υπεροχή τους.

Στο 31’ ο Μπουλουγούρης με καταπληκτικό πλασέ στο «Γ» της εστίας, έπειτα από πάσα του Δουμένη έκανε το 4-0.

Η συνέχεια άνηκε στον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Ο Παντελής Δουμένης έκανε το 5-0 με σουτ ύστερα από όμορφο συνδυασμό των παικτών μας.

Η Δύναμη έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον Κολυβά να έχει νέο δοκάρι με κεφαλιά, τον Ιωαννίδη να απειλεί με μακρινά σουτ, ένα από τα οποία σταμάτησε στο δοκάρι της Γριαζανής και το Μιχάλα να είναι εξαιρετικά άτυχος αλλά μέσα σε όλες τις φάσεις.

Το 6ο γκολ της ομάδας σημείωσε με απίστευτο τακουνάκι και πάλι ο Δουμένης πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Τη θριαμβευτική εμφάνιση της ομάδας μας έκλεισε ο Μιχάλας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 7-0 σε ανυπεράσπιστη εστία, μιας και ο αντίπαλος τερματοφύλακας την είχε εγκαταλείψει για να… επιτεθεί.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν. (9), Ανυφαντάκης (8), Νικολάου (8), Μπουλουγούρης (9), Ιωαννίδης (8), Δουμένης (9), Κολυβάς (9), Μιχάλας (8), Ντζικ (8)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

gama tous thn mana dynamara mou...na paroume to protathlima gia ton kosmo mas...