Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Χρόνια Πολλά Νίκο

Τα 23 χρόνια κλείνει σήμερα ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Νίκος Τσιριωτάκης. Ο νεαρός άσος που συνόδευσε την ημέρα των γενεθλίων του με μια πολύ καλή εμφάνιση την Κυριακή παρά την ήττα, αναμένεται να πάρει ως δώρο και τον τίτλο του MVP της ομάδας για την περασμένη αγωνιστική. Σύμφωνα με την ως τώρα κατανομή των ψήφων, η διαφορά του από τον Βαγγέλη Μπουλουγούρη που είναι δεύτερος είναι εμφανής.

Ο Νίκος Τσιριωτάκης γεννήθηκε την 01/02/1985. Είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της επανίδρυσης της Δύναμης Κορυδαλλού. Είναι επίσης ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει η Δύναμη από το καλοκαίρι του 2007 και μετά. Είναι επίσης δεύτερος σκόρερ με 17 γκολ σε 23 συμμετοχές, από τις οποίες μόλις 12 έπαιξε σαν επιθετικός και 11 σαν τερματοφύλακας. Από τις συμμετοχές του προκύπτει ο εκπληκτικός μέσος όρος 1,4 γκολ ανά αγώνα, σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί στην επίθεση της ομάδας.

Χρόνια πολλά Νίκο (Και όπως λέει και ο κόσμος της ομάδας: “Νικόλα ψυχάρα, για πάντα Δυναμάρα”).

Στα της ομάδας, όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής Τάσος Καραθεόδωρος, που απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από την αρχή της χρονιάς λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, την Κυριακή στον αγώνα με τα Ρεμάλια δεν παρευρέθηκε, διότι αν και είχε άδεια, υπέφερε από διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eyxaristo therma ton kosmo ths omadas kai oloys tous sympaiktes mou gia tis euxes tous kai ta xronia tous pollas.euxomai thn kyriakh na ginei mia kainoyrgia arxh kai na exei os apotelesma ton titlo pou oloi theloyme.

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα ρε τρελε ακομα περιμενω το κινητο σου τελικα απο αλλον θα το παρω