Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

MVP του αγώνα με τα ΡΕΜΑΛΙΑ ο Νίκος Τσιριωτάκης

Μετά από ψηφοφορία που έγινε στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο Νίκος Τσιριωτάκης αναδείχθηκε MVP του αγώνα με τα ΡΕΜΑΛΙΑ, στον οποίο η Δύναμη γνώρισε την ήττα με 1-3.



Ο τερματοφύλακας της ομάδας συγκέντρωσε το 66% των ψήφων, έναντι 23% που πήρε ο Μπουλουγούρης και 9% που έλαβε ο Δουμένης.


Συγκεκριμένα από τους 21 ψήφους τον Τσιριωτάκη ψήφισαν 14, τον Μπουλουγούρη 5, ενώ τον Δουμένη 2.

Η εμφάνιση του Νίκου Τσιριωτάκη, ήταν πολύ καλή καθώς αποσόβησε ουκ ολίγες φορές την εστία του από τις επιθέσεις των παικτών των Ρεμαλιών, με πιο χαρακτηριστική την τετραπλή απόκρουση λίγο πριν την λήξη του αγώνα, κρατώντας τη διαφορά των 2 γκολ, γεγονός σημαντικό καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας η Δύναμη υπερισχύει χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα.

Αν και προς τιμήν του παραδέχθηκε ότι ίσως εκτίμησε λανθασμένα τη φάση του δεύτερου γκολ, το γεγονός είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο κράτησε το 1-0 υπέρ της ομάδας μας και στο δεύτερο έκανε ότι μπορούσε γλιτώνοντας την ομάδας από συντριβή, όταν ήρθε η κατάρρευση μετά το 1-2, κάνοντας έτσι το καλύτερο δώρο στον εαυτό του για τα γενέθλια που είχε την Παρασκευή.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι ευχαριστημένος τόσο από το γεγονός ότι οι συμπαίκτες μου αναγνώρισαν την προσπάθειά μου, όσο και από το ότι η διαφορά των 2 γκολ με την οποία χάσαμε μας ευνοεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ωστόσο ήμασταν κακοί ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε φυσιολογικά. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή και να εκμεταλλευτούμε τυχόν στραβοπατήματα άλλων ομάδων, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Γριαζανή, όπου πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια(17) γείτονας με τον Νίκο έχω να πώ ότι είναι ο καλύτερος παίχτης στην Δύναμη και όχι μόνο!Νίκο γερά και γάμα τα μουνιά...Τώρα δεν θέλω να σχολιάσω Νικολάου,Μπουλουγούρη,Μιχάλα...Απλά τους εύχομαι να είναι καλά και τίποτα παραπάνω!Κλικαδόροι παραιτηθείτε και να πάτε για καφέ στην πλατεία!Δεν ανήκετε εδώ...Ουυυυστ!