Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Η προπόνηση της Τετάρτης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Δύναμης στις εγκαταστάσεις του Αγ. Διονυσίου.

Οι παίκτες που παρευρέθηκαν ήταν οι: Παναγιώτης Νικολάου, Γιάννης Τσαλίκης, Βαγγέλης Μπουλουγούρης, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Μιχάλης Ανυφαντάκης, Jan Dzik, Νίκος Τσιριωτάκης, Παντελής Δουμένης, Γρηγόρης Τσιριωτάκης και Μάνος Μιχάλας.

Στα πλαίσια της προπόνησης, έγιναν ασκήσεις με μπάλα και σουτ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο κατά την εκτέλεση των ασκήσεων πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, πράγμα που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της ομάδας.

Στη συνέχεια η ομάδα μας αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα των Δικηγόρων, που είχαν προπόνηση την ίδια ώρα, και κέρδισε με 2-0.

Η Δύναμη μπήκε με αρκετή διάθεση στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά. Έφτανε κοντά στην περιοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Οι Δικηγόροι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία στον αγώνα, αλλά ο Νίκος Τσιριωτάκης με διπλή επέμβαση κράτησε το «μηδέν».

Το σκορ για την ομάδα μας άνοιξε ο Μάνος Μιχάλας λίγο αργότερα, ύστερα από προσπάθεια του Τσαλίκη, με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

Το τελικό 2-0 έγινε με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη, που σκόραρε με δυνατό αριστερό σουτ ύστερα από μπαλιά του ιδιαίτερα δραστήριου Τσαλίκη.

Πολλή καλή ήταν και η επανεμφάνιση του Γρηγόρη Τσιριωτάκη που απέδωσε πολύ καλά σε ρόλο αριστερού οπισθοφύλακα. Αψεγάδιαστος ο Jan Dzik από δεξιά, τόσο στα επιθετικά, και κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα, Σταθερές αξίες στην άμυνα Νικολάου και Ανυφαντάκης που έκοβαν και μοίραζαν με σιγουριά.

Κάτω από τα γκολπόστ η ομάδα έχει ευτυχίσει να διαθέτει ένα πραγματικό κέρβερο. Χωρίς υπερβολή ο Νίκος Τσιριωτάκης έχτισε τοίχος μπροστά από την εστία του όσες φορές χρειάστηκε, έστω κι αν όταν έπρεπε να επέμβει ήταν «κρύος» μιας και δεν απειλούταν συχνά.

Στο κέντρο τόσο ο Μπουλουγούρης όσο και ο Τσαλίκης ταλαιπώρησαν αφάνταστα την αντίπαλη άμυνα με τις εμπνεύσεις τους, οργανώνοντας με μαεστρία το παιχνίδι της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Ιωαννίδης, που έπαιξε και αριστερά και στο κέντρο της άμυνας, ήταν αλάνθαστος πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα πολύ όμορφο γκολ, βρίσκοντας ξανά δίχτυα ύστερα από αρκετό καιρό αφλογιστίας.

Ο Μιχάλας μπροστά κυνηγούσε με μανία κάθε φάση, δημιουργούσε, μάρκαρε και απειλούσε κάθε στιγμή επιδεικνύοντας τρομερή διάθεση, η οποία επιβραβεύτηκε με ένα πολύ όμορφο γκολ. Μάλιστα αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να σκοράρει ξανά.

Μοναδική ίσως παραφωνία, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Παντελής Δουμένης, τουλάχιστον στο πρώτο μισό του αγώνα. Στο διάστημα αυτό δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικός, με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτηθεί αρκετά από τους συμπαίκτες του και να εκνευριστεί μιας και όποιες προσπάθειες έκανε δεν ήταν πετυχημένες. Όταν αργότερα πέρασε στο δεξί μέρος της επίθεσης, επανήλθε δυνατά, πήρε μπαλιές και ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη ομάδα.

Το μόνο άσχημο είναι ότι σε μια διεκδίκηση τραυματίστηκε ελαφρά, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την προπόνηση με πόνους στο πόδι. Δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό και όπως όλα δείχνουν θα δώσει το παρόν στον αγώνα της Κυριακής.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα σε ολους...συνχαρητηρια για την χτεσινη πρωτη νικη σε γηπεδο μεγαλητερων διαστασεων που πολυ ισως εχουν παιξει ελαχιστες φορες αλλα ανταπεξηλθαν αψογα στις συνθηκες...κατα γενικη ομολογια ειμαι ικανοποιημενος για την προπονηση οπως κοιμανθηκε αλλα υπαρχουν ακομα πραγματα που θελουν βελτιωση και δουλεια και ορεξη την οποια πολλοι εδειξαν σε μεγαλο βαθμο εχτες.οσον αφορα τον αγωνα ας μου επιτραπει να μιλησω λιγο για τον καθενα απο εμας...

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεκινησω απο μενα που επαιζα τερμα και θα καταληξω μπροστα.αν και υπαρχει καλη επαφη με το χωρο χρειαζομαι δουλεια για να συνηθησω σε τετοιες διαστασεις για να ειμαι ακομα καλητερος στο μελλον...το θετικο ειναι οτι βρησκομαι σε πολυ καλη αγωνιστικη κατασταση των τελευταιο καιρο και αυτο με βοηθαει ψυχολογικα...Νικολαου Ανυφαντακης,Τσαλικης,απλα φαινεται οτι τα πιδια παιζουν μπαλα,νομιζω αυτο λεει τα παντα...Djik,η πιο ραγδαια εξελιξη ολων μας με διαφορα,μερα με τη μερα πολυ καλητερος...Γρηγορης,αν δουλεψει περισσοτερο μαζι μας θα γινει απιστευτος...σαν το Γεωργατο θελω να πιστευω.Ιωαννιδης,εδειξε ποσο μεγαλα πραγματα μπορει να κανει αν παιζει σοβαρα.Μπουλου,αν βρει πατηματα θα κανει την διαφορα...Δουμενης,ατυθασος αλλα μεγαλος παιχτης,μεγαλο ταλεντο που αν κατσει να δουλεψει απλα θα ψαχνουμε δευτερο σκορερ...παιδια βοηθεια απο ολους να γινει δικος μας...να μπει περισσοτερο στην ομαδα.Μιχαλας,εχει αρχησει και το μυριζει και σκοραρει συνεχως...απιστευτη βελτιωση και στο θεμα της οργανωσης.ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.....ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ Ν. 18

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟ "ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΝΤΑ ΖΗΛΟ Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η" ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΙ ΑΤΥΧΙΕΣ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ ΞΟΥΤ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ....ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ................

Ανώνυμος είπε...

MANOS

metalman5e είπε...

Θέλω πολύ ο Παντελής να νιωσει μέλοςς της παρέας, γιατί τον πιστέυω πολύ ποδοσφαιρικά. Αν δεν τον πίστευα θα το είχε καταλάβει κι εκείνος και όλοι.

Έχω προσπαθήσει πολές φορές να τον προσεγγίσω με καλό τρόπο αλά είνα ρνητικός, ιδιαίτερα όταν είναι τσατισμένος.

Πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι τον θέλουμε στην ομάδα και δεν τον βέπουμε ανταγωνιστικά. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν πήρε μια πάσα κάποις τον σνομπάρει ή δεν τον γουστάρει.

Υπάρχουν συνήθως άλλοι 7 συμπαίκτες και κάποιος μπορεί να μην σκέφτηκε να δώσει σε εκείνον.

Κάθε φορά που κάποιος κάνει ατομική ενέργεια αχρείαστη του κάνω παρατήρηση αν έχεις δει και εσύ και ο Παντελής.

Απλά κάνω περισσότερες στον Παντελή γιατί το κάνει το αχρείαστο περισσότερες φορές.

Εγώ το πιστεύω αυτό που λες. Ότι μπορεί να γίνει απίστευτος παίκτης.
Πρέπει όμως να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και να αγαπήσει την ομάδα. όχι μόνο σαν φανέλα αλλά και σαν πρόσωπα.

Μην μας βλέπει ανταγωνιστικά.

Είμαστε ΟΜΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θα προσπαθησω να μιλησω μαζι του γιατι εμενα με ακουει και θα προσπαθησω να του δωσω να καταλαβει καποια πραγματα...πιστευω οτι θα με ακουσει...Να πω ακομα οτι πανω απο ολα η υγεια μας και παντα να ειματε προσεκτικοι σε ολα τα παιχνιδια.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18...

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα παιδια...ποτε θα μαθουμε την ωρα διεξαγωγης του αγωνα της κυριακης γιατι πρεπει να κονονησουμε και τις δουλειες μας.Κυριε Νικολαου σας παρακαλω για την αμεση ενημερωση μας...ευχαριστω πολυ...ο συμπαικτης σας Ν.Τσιριωτακης.

jdzik είπε...

Όχι και αψεγάδιστος, υπερβολές, σε παρακαλώ πολύ. :P Χαίρομαι που η ομάδα έχει τόσο καλό κλίμα. Με τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε συνεχώς και ατομικά και κυρίως ομαδικά για να κυριαρχήσουμε στα γήπεδα. DYNAMI DOMINATION.

Ανώνυμος είπε...

συχαρητηρια παιδια σε ολουσ..λυπαμαι που δεν μπορεσα να παρευρεθω στην προπονηση..παμε για μεγαλη νικη την κυριακη...ενωμενοι.κολυβας

Ανώνυμος είπε...

H AMFISSA STIRIZEI NIKO TSIRIWTAKH GIA ARXHGO THS YPEROMADAS!!
APO GRHGORH TSIRIWTAKH!
AGAPHTOI SYMPAIKTES,ETOIMASTOITE GERA GIA TO EPOMENO PAIXNIDI, PRWTA OMWS NA EUXH8OYME KALH TYXH STON 8RYLO GIA TO AYRIANO PAIXDIDI ME THN CHELSEA!!
RANTEBOU STON NAO...