Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

MVP του αγώνα με τους Μπέμπηδες ο Mιχάλης Ανυφαντάκης

Πάνω στο νήμα, με μόλις 1 ψήφο διαφορά από τους συνδιεκδικητές του τίτλου του MVP, ο Μιχάλης Ανυφαντάκης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην ψηφοφορία των συμπαικτών του.


Ο ποδοσφαιριστής της Δύναμης συγκέντρωσε το 35% των ψήφων και επικράτησε των Δουμένη και Dzik που πήραν από 30%.

Συγκεκριμένα ο μεσοαμυντικός της ομάδας μας πήρε 7 ψήφους, έναντι 6 του Δουμένη και 6 του Dzik. Ο Μυτακίδης πήρε μόλις 1 ψήφο.

Στον αγώνα με τους Μπέμπηδες ο Ανυφαντάκης μπορεί να μην σκόραρε αλλά ήταν απροσπέλαστος αμυντικά και δεν άφησε τους αντιπάλους να κάνουν το παραμικρό μέχρι το σκορ να γίνει 7-0 και η νίκη να εξασφαλιστεί. Είχε άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του και πάνω από όλα είχε καθαρό μυαλό, ξέροντας πότε να βγάλει την ομάδα μπροστά και πότε να απομακρύνει απλά τον κίνδυνο.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ανυφαντάκης είναι και αυτός ένας από τους αρκετούς παίκτες που «θυσίασαν» την προσωπική τους προβολή και ευχαρίστηση για χάρη της ομάδας, μιας και ενώ η φυσική του θέση στην ομάδα, ήταν κεντρικός μέσος, οικειοθελώς αποφάσισε να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας βοηθώντας με κάθε τρόπο να γίνεται πιο εύκολο του έργο του Νίκου Τσιριωτάκη.

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας μας:
"Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου...Έχουμε 6 αγωνιστικές ακόμα για να αποδείξουμε σε ποια θέση πρέπει να τερματίσουμε, η μάλλον ποια θέση αξίζουμε. Και πάλι ευχαριστώ..."

* ΥΓ. Οφείλω να ζητήσω συγνώμη από τον επιθετικό της ομάδας μας Μανόλη Μιχάλα, ο οποίος αν και το άξιζε δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους υποψήφιους παίκτες για τον τίτλο του MVP του αγώνα με τους Μπέμπηδες. Ένα λάθος στη στατιστική του παιχνιδιού με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση και αντί για τον Μανόλη που σκόραρε 2 φορές συμβάλλοντας αποφασιστικά στο να καθαρίσει η ομάδα μας το παιχνίδι, μπήκε στους υποψήφιους ο Αργύρης Μυτακίδης, ο οποίος ήταν μεν καλός αλλά όταν κάποιος άλλος έχει σκοράρει δύο φορές είναι άδικο να μένει απ’ έξω. Όταν το αντιλήφθηκα ήταν πια αργά καθώς ήδη κάποιοι από εσάς είχατε πάρει μέρος στην ψηφοφορία και πλέον δεν μπορούσα να αλλάξω κάτι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Καταλύτης" κατά την γνώμη μου είναι η καταλληλότερη λέξη με την οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του Μ.Ανυφαντάκη στο παιχνίδι με τους "μπέμπηδες"...Η ομάδα πάει τρένο και δείχνει σε κάθε ματς ποιός θα πρέπει να βρίσκεται στην 1η θέση...