Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Ράγισμα στα πλευρά ο Νίκος Τσιριωτάκης

Τελικά το χτύπημα που αποκόμισε από τον αγώνα με την ΤΝΤ ο Νίκος Τσιριωτάκης ήταν πολύ σοβαρότερο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας μετά από σύγκρουση με αντίπαλο επιθετικό ράγισε 2 πλευρά και παρά τους αφόρητους πόνους έσφιξε τα δόντια και συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη της ομάδας.

Τα προβλήματα βέβαια ουσιαστικά τώρα αρχίζουν καθώς ο παίκτης υποφέρει και θεωρείται από δύσκολο έως απίθανο να είναι σε θέση να βοηθήσει τη Δύναμη στον αγώνα της Κυριακής.

Πλέον ο 23χρονος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει τη μεγάλη πιθανότητα να σπάσει το σερί των 27 συνεχόμενων συμμετοχών με την ομάδα και να λείψει για πρώτη φορά από αγώνα και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα αποφασιστεί πραγματικά την τελευταία στιγμή.

Περαστικά και καλή ανάρρωση στο Νίκο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω πολυ για τα περαστικα και ευχομαι να πανε ολα καλα και να μπορεσω να αγωνιστω την κυριακη...αυριο θα παω στο νοσοκομειο για μια επανεξεταση ωστε να δω σε τι κατασταση βρησκομαι...αν δεν καταφερω να αγωνιστω θα ειμαι διπλα σας και θα στειριξω τις προσπαθειες σας και ειμαι βεβαιος οτι θα νικησετε...σας ευχαριστω και παλι ολους.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18