Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

ΔΥΝΑΜΗ - ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 7-2

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση συνοδεύτηκε με ευρεία νίκη για την Δύναμη. Η ομάδα μας διέσυρε με 7-2 τους Μπέμπηδες χάνοντας ευκαιρίες για πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Οι παίκτες μας μπήκαν φουριόζοι στο πρώτο ημίχρονο και στο 7ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Μιχάλας πήρε την μπάλα στο κέντρο, τη μοίρασε δεξιά στον Δουμένη και ο τελευταίος την έδωσε στον Κολυβά ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Το 2-0 πέτυχε ο Παντελής Δουμένης με ασύλληπτο κεραυνό στο δεξί “Γ” της εστίας των Μπέμπηδων στο 10’. Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ταλαιπώρησε έναν αμυντικό των Μπέμπηδων, στα δεξιά και ο τελευταίος μην έχοντας άλλη επιλογή τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή υποπίπτοντας στο πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Νίκος Τσιριωτάκης ο οποίος για να σκοράρει στάθηκε τυχερός, καθώς το σουτ που έκανε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, εν συνεχεία στην πλάτη του αντίπαλου τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.

Το 4-0 σημείωσε με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή ο Αργύρης Μυτακίδης, στην επανεμφάνιση του στην 8άδα της ομάδας έπειτα από 3 αγωνιστικές απουσίας.

Το 5-0 έκανε με το παρθενικό του γκολ για φέτος ο Γιαν Ντζικ με τρομερό κεραυνό έξω από την περιοχή. Το σουτ το δεξιοπόδαρου μέσου, έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το πόδι του ύστερα από στρώσιμο του Δουμένη και αφού βρήκε στη συμβολή των δοκών κατέληξε στο βάθος της εστίας των Μπέμπηδων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μας μπήκαν με αμείωτη τη διάθεσή τους και δεν άργησαν να κάνουν το 6-0. Ο Μπουλουγούρης ελίχθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Μιχάλας με κοντινό σουτ πέτυχε το πρώτο προσωπικό του τέρμα.

Το 7-0 έγινε ύστερα από προσπάθεια του Δουμένη και κοντινή προβολή του Μιχάλα, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματά του.

Κι ενώ η ομάδα είχε ανεβάσει ρυθμούς και έδειχνε ικανή να πετύχει και άλλα τέρματα, από μια ανύποπτη φάση ξεκίνησε ένας διαπληκτισμός που την αποσυντόνησε. Ο Τσαλίκης έκανε δυνατό φάουλ σε έναν παίκτη των Μπέμπηδων, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του. Ο Νίκος Τσιριωτάκης του ζήτησε σε έντονο ύφος το λόγο, η σύρραξη γενικεύθηκε και λίγο έλειψε να τιναχτεί το παιχνίδι στον αέρα. Τελικά τα πνεύματα ηρέμισαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Η ομάδα μας όμως ήταν πλέον πλήρως αποσυντονισμένη. Η έξοδος του πολύ καλού Ιωαννίδη απορύθμισε την άμυνα και οι Μπέμπηδες σκόραραν μειώνοντας σε 7-1, με κεφαλιά μετά από κόρνερ.

Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο. Οι παίκτες μας πλέον έπαιζαν χωρίς σύστημα, κάνοντας ο καθένας ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από τον Ανυφαντάκη που κράταγε μαζί με τον Ντζικ την άμυνα με ηρωικές προσπάθειες, όντας αποκλειστικά υπεύθυνοι για το ότι δεν δέχθηκε η ομάδα κάποιο γκολ, πραγματοποιώντας αμφότεροι σπουδαία εμφάνιση.

Το δεύτερό τους γκολ οι Μπέμπηδες πέτυχαν με πέναλτι που ανακάλυψε ο διαιτητής Χρήστος Μελανιφίδης, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο κολλημένο χέρι του Τσαλίκη έξω (!) από την περιοχή.

ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν. (8), Ανυφαντάκης (9), Ντζικ (9), Ιωαννίδης (7), Μπουλουγούρης (7), Δουμένης (8), Κολυβάς (7), Μιχάλας (8), Μυτακίδης (8), Τσαλίκης (7)

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜETALMAN ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΣΑ ΜΙΧΑΛΑΣ ΓΚΟΛ !!!!ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ 8

Ανώνυμος είπε...

Πάμε φουλ για βραδυνές προπονήσεις. ΔΥΝΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Όπως αναγράφεται και στο site στα σχόλια του αγώνα:

"Το 7-0 έγινε ύστερα από προσπάθεια του Δουμένη και κοντινή προβολή του Μιχάλα."

Όχι το τελικό σκορ ήταν 7-2.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΧΑ0Χ0Α0ΑΧ0Α0Χ0Χ0Α0ΧΑ0Χ0 ΠΑΛΙ ΧΑ000Α0ΧΑ0Χ0Α0Χ0ΑΧ0Α

Ανώνυμος είπε...

O TΣΕΧΟΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΧΑ00ΧΑ0Χ0Α0Χ0ΑΧ0Α0Χ0Α

Ανώνυμος είπε...

mpravo re paides panta etsi..na mhn xalasei to klima..kolyvas

Ανώνυμος είπε...

o mixalas exei dikio..evale ena plase me to exwteriko k to allo soutare ligo adynama k prospathisa egw na prowthisw thn mpala sta dixtya alla den thn akoumphsa ara xrewthike ston mano to goal.kolyvas

Ανώνυμος είπε...

Ναί ρε Τσιριωτάκη τραμπουκέ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΠΕΣ ΧΑ0Χ0Α0Χ0ΑΧ0Α0 (ΜΑΝΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

poios karagiozis psifise oxi????? EOE?????

Ανώνυμος είπε...

Ρε τρελε ο γειτονας ειναι ο φιλος μου ο χρηστακης.Τσιριωτακης.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ...ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΟΧΙ

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα Μάνο σιγά μην χάσω 1-2 ώρες από την ζωή μου να δώ εσάς ρε!χαχαχα..Πάρε τα πατατάκια και τις φάπες και δώσε μου εμένα την κόκα!ΧοΧοχΟ