Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Ζιγκολόρ – Δύναμη 0 – 16







Επίδειξη… δύναμης έκανε η ομάδα μας τιμώντας στο έπακρο το όνομά της, απέναντι στην ουραγό ομάδα της βαθμολογίας, Ζιγκολόρ, την οποία… σκόρπισε νικώντας την με το εντυπωσιακό 16 – 0 (!).

Πέρα από το εύρος της νίκης αξίζει να σημειωθεί το περίσσιο πάθος που επέδειξαν και οι 10 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Δεν παράτησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο του, ήταν σοβαροί και ομαδικοί και πάλευαν τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στον αγώνα φυσικά δεν μπορούμε να μιλήσουμε για διακριθέντες καθώς και οι 10 ήταν υπέροχοι.

Στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν και το «κακό» της ομάδας μας, μπήκαν οι βάσεις για τη μεγάλη νίκη.

Η ομάδα επέβαλλε τον ρυθμό της από το πρώτο δευτερόλεπτο της συνάντησης. Η ομαδικότητα των παικτών, η διάθεση, οι συνδυασμοί και η μεγάλη ταχύτητα με την οποία άλλαζαν την μπάλα, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Αν και στην αρχή η παίκτες έχασαν κάποιες ευκαιρίες, το 1-0 δεν άργησε να γίνει. Δράστης ήταν ο Γιάννης Τσαλίκης, ο οποίος ελίχθηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε από τον Δουμένη με όμορφο αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή.

Λίγο αργότερα ο Τσαλίκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα όταν σε μια περίεργη φάση μέσα στην περιοχή των Ζιγκολόρ, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αντιπάλων να απομακρύνουν τη μπάλα και σημείωσε το 3-0.
Πολύ όμορφο ήταν το 4ο γκολ της ομάδας. Ο Μπουλουγούρης σήκωσε το κεφάλι, είδε αμαρκάριστο τον Δουμένη, έκανε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά και ο τελευταίος με εντυπωσιακή κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 4-0. Το 5-0, που ήταν και το τελευταίο γκολ της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ο Μπουλουγούρης με όμορφο δεξί πλασέ, εκμεταλλευόμενος ασίστ του Μιχάλα, ο οποίος αφού πέρασε δύο αντιπάλους κινούμενος δεξιά στην μεγάλη περιοχή, έδωσε έτοιμο γκολ στον συμπαίκτη του.

Οι αντίπαλοι απείλησαν ελάχιστα στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Όποτε όμως συνέβη ο Τσιριωτάκης δήλωσε παρόν και πάλι καθώς αν και κρύος, μιας και η πίεση ήταν ελάχιστη, ήταν πάντα σε ετοιμότητα πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις.

Τα 5 λεπτά διακοπής του ημιχρόνου ήταν η νηνεμία πριν την… καταιγίδα.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, οι Ζιγκολόρ που είχαν ήδη απογοητευτεί λόγω του σκορ, ανέβηκαν με σκοπό να πετύχουν το γκολ της τιμής και αυτό είχε ως συνέπεια την κατάρρευσή τους.

Δεν πέρασε πολλή ώρα και ο Μιχάλας εκμεταλλευόμενος ασίστ του Κολυβά σημείωσε το 6-0.

Το 7-0 πέτυχε ο Κολυβάς μετά από πάσα του Δουμένη και το 8-0 πέτυχε ο ίδιος παίκτης μετά από προσπάθεια του Λυκούρη.

Οι παίκτες μας όχι μόνο δεν χαλάρωσαν αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερο κυνηγούσαν το σκορ. Έτσι ο Δουμένης εκμεταλλεύτηκε όμορφη προσπάθεια του Κολυβά και πέτυχε εύκολα το 9-0 ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τερμάτων της ομάδας.

Ο Δουμένης δείχνοντας για άλλη μια φορά την εκτελεστική του δεινότητα σκόραρε ξανά με προβολή κάνοντας το 10 – 0, δίνοντας έτσι τη χαρά σε όλους μας να πανηγυρίσουμε για πρώτη φορά ένα γκολ που μας οδηγεί σε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Το 11 – 0 ήταν υπόθεση πάλι του Μιχάλα και πάλι από ασίστ του Δουμένη. Το 12 – 0 σημείωσε ξανά ο Μιχάλας, ύστερα από φανταστική μπαλιά «τρύπα» του Dzik στην καρδιά της άμυνας των Ζιγκολόρ, που έβγαλε τετ α τετ τον συμπαίκτη του.

Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Κολυβάς, που με 2 συνεχόμενα προσωπικά τέρματα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 14 – 0.

Όμως η ομάδα μας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Δουμένης με όμορφο τακουνάκι πέτυχε το 5ο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 15 – 0 και το 16 – 0 σημείωσε ο Jan Dzik με κοντινή προβολή, ύστερα από όμορφη πάσα του Κολυβά.

Αξίζει να σημειωθεί και η απίστευτα καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας που υποχρέωσε τους Ζιγκολόρ να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ, εύκολη λεία για τον Νίκο Τσιριωτάκη.

H τρομερή διάθεση των παικτών μας φάνηκε και από το γεγονός, ότι με το σκορ στο 15 – 0, 2 άτομα κυνήγησαν αντίπαλο και με προβολή απομάκρυναν την μπάλα.

Μέσα σε όλα η Δύναμη ολοκλήρωσε και τον αγώνα με 7 παίκτες μιας και ο Νίκος Τσιριωτάκης αποβλήθηκε από τον διαιτητή, λόγω διαμαρτυρίας, απόφαση τουλάχιστον αστεία. Χρέη γκολκίπερ για τα τελευταία λεπτά εκτέλεσε ο Παναγιώτης Ιωαννίδης που δεν απειλήθηκε.


ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Τσαλίκης(2), Νικολάου, Ιωαννίδης, J. Dzik(1), Μπουλουγούρης(1), Κολυβάς(4), Δουμένης(5), Μιχάλας(3), Λυκούρης

5 σχόλια:

metalman5e είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους για τη σπουδαία εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη.

Πιστεύω ότι με τη σημερινή εμφάνιση αποδείξαμε στους ίδιους μας τους εαυτούς τι είμαστε ικανοί να κάνουμε αν παίζουμε με τη μπάλα κάτω, δυνατά και αποφασισμένοι.

Προσωπικά θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον συμπαίκτη μας Μιχάλη Ανυφαντάκη, του οποίου η απουσία ήταν φανερή και ήταν κατά τη γνώμη μου ο βασικός λόγος που η ομάδα εν κατόρθωσε να πετύχει 20 γκολ…

Πέρα από την πλάκα όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν υπέροχοι και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Οι αντίπαλοι πρέπει να μας φοβούνται.

Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή η ομάδα είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μόνοι μας μπορούμε άνετα να βγάλουμε τα μάτια μας όταν εκνευριζόμαστε με τους συμπαίκτες μας και τσακωνόμαστε χωρίς λόγο και αιτία.

Όπως επίσης πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως η ομάδα είναι πάνω από όλους.

Με στεναχωρεί αφάνταστα πως σχεδόν όλοι μας κατά καιρούς έχουμε βάλει τους εαυτούς μας και τον προσωπικό μας εγωισμό πάνω από την ομάδα.

Πάνω από όλα η ομάδα παιδιά. Μην στέκεστε στο τι θα ήθελε κάποιος να πετύχει σε κάποιο ματς και τι τελικά καταφέρνει. Το θέμα είναι να νικάει η ομάδα. Αν νικάμε πρέπει όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι είτε έχουμε βάλει 5 γκολ, είτε κανένα.

Δεν μπορώ να αντέξω να βλέπω κάποιους συμπαίκτες μου στεναχωρημένους ή εκνευρισμένους μετά από νίκες της ομάδας (όπως πχ μετά το ματς με την Cannabis).

Αν αποβάλουμε και αυτές τις κακές συνήθειες μας και αρχίσουμε ηθελημένα να γουστάρουμε να θυσιάζουμε τους εαυτούς μας για την ομάδα (όπως ο Παντελής που 9 στις 10 φορές έψαχνε την πάσα) τότε είμαστε ικανοί να πάρουμε τον τίτλο.

Αυτά. Συγχαρητήρια σε όλους

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σε ολη την ομαδα...δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψω το πως νοιωθω για την σημερινη νικη της ομαδας μας...παει ενας χρονος περιπου οταν καποιοι απο εμας ειχαμε χασει 15-0 απο μια ομαδα οταν παιζαμε στον παπαδοπουλο...λιγοι το θυμουντε αλλα εγω και ο Νοτης δεν προκειτε να το ξεχασουμε ποτε γιατι μεχρι εχτες το συζηταγαμε μεταξυ μας.Για μενα ειναι ενα προσωπικο στοιχημα με τον εαυτο μου το να πανυγηρισω νικη με μεγαλυτερο σκορ και το οτι το κερδισα το χρωσταω σε ολους εσας γιατι σημερα ειδα κατι που δεν ειχα δει ποτε απο εμας...ΕΙΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...εαν παιζουμε ετσι δεν μπορει να μας νικησει κανεις.Επομενος στοχος για μενα ειναι να φτασουμε τα 100 γκολ και θελουμε αλλα 8.Μπορειτε να τα περασετε γιατι ειστε παιχταραδες.Θα ηθελα να αφιερωσω την σημερινη νικη στον ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ που μου ελλειψε η παρουσια του σημερα και τον περιμενω για να πετυχουμε μαζι κατι αναλογο.Σημερα πιστευω οτι MVP του αγωνα αξιζει να ανακυρηχθει ο Παντελης γιατι πετυχε 5 γκολ και εδωσε αλλα 7...δεν τον εχω δει καλυτερο και του αξιζει αυτη η διακριση αν και ολοι ησασταν υπεροχοι σημερα.Καλο βραδυ σε ολους σας.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

metalman5e είπε...

Επειδή τα γκολ ήταν πολλά και κάπου χάθηκε η... μπάλα, αν κάποιος από εσάς έχει υπόψιν του κάποια ποληροφορία -κυρίως σχετικά με τις ασίστ- που δεν έχει γραφτεί ή που έχει γραφτεί λάθος παρακαλώ να το καταθέσει για να το διορθώσω.

Ευχαριστώ και πάντα τέτοια...

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ...
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΕΤ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΑΤΡΕΙΑ..ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 0 ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..
(ΝΙΚΟ ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΜΥΝΤΙΚΟ)
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΓΙΑ MVP ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΘΟΡΥΒΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΛΙ....ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ
ΧΑΙΡΕΤΩ!!!
IRON MAN 40

Ανώνυμος είπε...

sygharitiria paides..eimaste magkes k den fovomaste tipota k kanenan..pame full gia prwtathlima..extes eimastan oloi apsogoi..o pantelis perimena na kanei mia tetoia emfanish..den mou fainetai paraxeno..enwmenoi k xwris grinies to shkwnoume standar...afierwmenh ayth h nikh ston mixalh..na sai kala file..mpravo paidia...alexis21