Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Οι νέες εμφανίσεις της Δύναμης

Πρό των πυλών είναι οι νέες εμφανίσεις της ομάδας. Το σχέδιο βρέθηκε και είναι ίδιο με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της Τσέλσι.

Είναι μάρκας ADIDAS και χρώματος, φωσφοριζέ κίτρινο το επάνω μέρος και μαύρο σορτσάκι.

Οι εμφανίσεις είναι μακρυμάνικες και διατίθενται σε 4 μεγέθη ώστε να διαλέξει ο καθένας αυτό που προτιμά.

Μ (102 cm στήθος)
L (112 cm στήθος)
XL (117 cm στήθος)
XXL (122 cm στήθος)

Στα θετικά επίσης είναι ότι το σήμα επάνω στην εμφάνιση θα είναι ραμμένο και πολύ πιο όμορφο από τις παρούσες εμφανίσεις που διαθέτουμε.

Μετά την παραγγελία θα μπορούμε να παραλάβουμε τις εμφανίσεις μέσα σε μία εβδομάδα, τυπωμένες και έτοιμες για χρήση.

Το μόνο σημαντικό αρνητικό στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι η τιμή, που καταλαβαίνω πως για αρκετούς από εμάς θα φανεί υψηλή.

Κοστίζουν 65 €, ενώ τα τυπώματα χρεώνονται ξεχωριστά (περίπου 10 €). Όπως καταλαβαίνω σε αρκετούς από εμάς θα φανούν ακριβές και όντως είναι. Όμως οι εμφανίσεις αυτές σίγουρα είναι εντυπωσιακές και αποτελούν ότι ακριβώς ψάχναμε.

Αν και πιστεύω πως η τιμή θα οδηγήσει πολλούς από εμάς να απορρίψουν την πρόταση, θέλω όλοι να σκεφτούμε το πόσο θα τις ευχαριστηθούμε.

Θέλω με σχόλιο να μου πείτε τη γνώμη σας. Το θέμα θα το συζητήσουμε και από κοντά.

Να είστε όλοι σίγουροι πώς αν προβούμε στη συγκεκριμένη αγορά, δεν θα το μετανιώσει κανένας μας.

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εμφανισεις ειναι τελειες και με αυτες τις φανελες θα κανουμε την διαφορα...ειναι λιγο τσουχτερη η τιμη ομολογουμενως αλλα εγω και ο Παντελης τα δινουμε με ευχαριστηση.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18 και ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 88

Ανώνυμος είπε...

ωραιες ειναι περνεις πραμα που σαλευει και γω μεσα ειμαι αλλα για τον επομενο μηνα γιατι δεν παιζει φραγκο και αυτην την φορα θελω σωστο νουμερο και μεγεθος ΜΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ok big boss η φανελα ειναι απιστευτη...
εγω θελω small size και το νοθμερο της φανελας ως εχει μια ερωτηση μονο το 10 ποιος θα το παρει????
iron man 40

Ανώνυμος είπε...

Ο Δουμενης θελει το 8 ενω εγω ειμαι αναμεσα στο 18 που με συνοδευει χρονια και το 71 επειδη παιζω τερμα και το φοραει ο Νικοπολιδης τον οποιο θαυμαζω απεριοριστα και θα ηθελα παρα πολυ να του μοιασω γιατι τον θεωρω μακραν τον καλυτερο τερματοφυλακα στην Ελλαδα και εναν απο τους καλυτερους στην Ευρωπη...βεβαια θα το συζητησω και με τον αρχηγω αφου συνηθως με επειρεαζει σε τετοια θεματα. ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

metalman5e είπε...

Νικολάκη αγόρι μου παίζει και το 81 που είναι η... μέση λύση ανάμεσα στο 18 και το 71.

Πέρα από την πλάκα θα γίνει ανακατανομή στα νούμερα, καθώς πολλοί θέλουν να αλλάξουν αριθμό.

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν οι συμμετοχές του καθενός, οπότε ανάλογα με αυτή τη σειρά θα διαλέξει ο καθένας αριθμό.

Καθίστε όμως πρώτα να πάρουμε τις φανέλες. Μέχρι τώρα μόνο 5 από τους 12-13 που αποτελούν την ομάδα έχουν απαντήσει θετικά. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι πιστεύω.

Και πρέπει να γίνει και γρήγορα αυτό, μην τελειώσουν τα αποθέματα και μείνουμε με… τη γλύκα!

Το καλό είναι ότι δεν έχουμε αρνητικές απαντήσεις...

Ίδωμεν...

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

jdzik είπε...

Οι εμφανίσεις σκοτώνουν (τους αντιπάλους), αλλά λόγο τιμής θα πρέπει να τις απορρίψω τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα παιδια.Σχετικα με τις εμφανισεις θα ηθελα να πω οτι για ολους ειναι ακριβες ομως ειναι ευκαιρια να τις παρουμε γιατι δεν θα βρεθει τιποτα καλυτερο.Θα ηθελα να προτεινω καποιοι απο εμας εαν χρειαστει να βοηθησουμε οικονομικα καποιους συμπαικτες μας ωστε να παρουμε τις εμφανισεις και μετεπειτα να τα βρουμε οικονομικα γιατι και ο Νοτης κανει προσπαθειες να βρει οτι καλυτερο υπαρχει και τρεχει για να δειχνουμε ολοι ωραιοι στο γηπεδο...Οσοι ειστε διστακτικοι σκεφτητε οσα ειπα και η αποφαση δικη σας.Ανοιχτα στηριζω το Νοτη και οτι θελει ας ερθει σε επικοινωνια μαζι μου.Καλη σας μερα.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

paidia teleies oi emfaniseis..eimai mesa meta tis 15 tou mhnos plhrwnomai..thelw to 11 omws an vasei symmetoxwn mporw na to diekdikhsw apo allo paidi..kolyvas 21

Ανώνυμος είπε...

θελω το 10 ΜΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

medium thelw

metalman5e είπε...

Παιδιά δεν έχει νόημα να μου ανακοινώνετε από τώρα τι αριθμό και τι μέγεθος θέλετε, από τη στιγμή που δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάρουμε ή όχι της εμφανίσεις.

Αν η απόφαση που θα πάρουμε τελικά είναι θετική, με το που θα μου δίνετε τα χρήματα (τα 65 € για την παραγγελία), εγώ θα σας ζητάω από μόνος μου το μέγεθος που θέλετε.

Όταν τις πάρουμε στα χέρια μας και πρόκειται να τις δώσουμε για τύπωμα, θα μαζευτούμε όλοι μαζί για να συζητήσουμε για την προτεραιότητα με την οποία θα διαλέξει ο καθένας τον αριθμό που θέλει.

Μην αγχώνεστε!

ΥΓ. Για τη συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας, ρίξτε μια ματιά στις συμμετοχές στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για να δείτε ποιος έχει προτεραιότητα.

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)