Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Χρόνια Πολλά στους Βαγγέληδες μας

Τρίτη 25 Μαρτίου σήμερα… Μια μεγάλη θρησκευτική αλλά και Εθνική εορτή. Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη της ομάδας και κυρίως στους άμεσα εορτάζοντές μας Βαγγέλη Μπουλουγούρη και Βαγγέλη Τσαγάνη.

Ο Βαγγέλης Μπουλουγούρης ήρθε αργά στην ομάδα. Αργά με την έννοια του ότι αν και αποτελούσε μέλος της Δύναμης Κορυδαλλού από το 2005 μέχρι και τη διάλυσή της δεν αποφάσιζε να ενισχύσει την επανιδρυμένη ομάδα, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε στο πόδι. Σιγά σιγά όμως ξεπέρασε τον τραυματισμό και άρχισε να παρακολουθεί κατ’ αρχάς τους αγώνες της ομάδας, μέχρι που αποφάσισε να πατήσει στο γήπεδο. Με την πολύ καλή τεχνική του και κυρίως την αξιοθαύμαστη συγκέντρωση του στο παιχνίδι στο οποίο παρουσιάζει αξιοζήλευτη ταχύτητα σκέψης, κάνοντας σχεδόν πάντα τη σωστή επιλογή είτε με την μπάλα στα πόδια είτε χωρίς αυτή, έκανε το χώρο της μεσαίας γραμμής κτήμα του.
Πλέον κανένας δεν αμφισβητεί την προσφορά του και είναι από τους βασικούς λόγους της αναμόρφωσης της ομάδας που στο δεύτερο γύρο, με τον Βαγγέλη να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες και η μπάλα να περνάει σε όλες τις επιθέσεις από τα πόδια του έχει σημειώσει 8 νίκες σε 9 παιχνίδια.
Ο 23χρονος μέσος έχει συνολικά 13 συμμετοχές και 4 γκολ με τη φανέλα της Δύναμης. Μάλιστα αν και δεν έχει ανακηρυχθεί ποτέ MVP, ενός αγώνα, είναι χαρακτηριστικό της προσφοράς του ότι έχει συμμετάσχει στις περισσότερες ψηφοφορίες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή με 6 συμμετοχές σε 7 ψηφοφορίες.

O Βαγγέλης Μπουλουγούρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια την απίστευτη συγκίνηση που ένοιωσα σήμερα αφού το τηλέφωνό μου χτυπούσε ασταμάτητα για να δεχτώ τις ευχές των συμπαιχτών μου. Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη την αναγνώριση και πάνω απ' όλα την αληθινή διαχρονική αγάπη σας η οποία θα ήθελα όλοι σας να ξέρετε ότι είναι αμοιβαία.Εγώ με τη σειρά μου εύχομαι υγεία σε όλους και καλή συνέχεια στην ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

Ο Βαγγέλης Τσαγάνης είναι από τους παίκτες με λίγες συμμετοχές αλλά ουσιαστικές. Ήρθε στην ομάδα από την αρχή της δημιουργίας της ωστόσο, λίγο η φύση της δουλειάς του και λίγο η απόσταση που μας χωρίζει τον κράτησαν μακριά από τα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας. Έχει όμως κι ένα αξιοζήλευτο στατιστικό στοιχείο. Σε όσα παιχνίδια της ομάδας μας έχει ενισχύσει ο Βαγγέλης, η ομάδα μας μετράει μόνο νίκες.
Έχει 4 συμμετοχές συνολικά, 1 σε φιλικό και 3 σε επίσημο κι έχει σκοράρει 2 φορές. Σε όσες φορές έχει παρευρεθεί έχει βοηθήσει τα μέγιστα και χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι οι συμπαίκτες του θα θέλαμε να τον έχουμε πιο πολλές φορές κοντά μας.

Από όλα τα μέλη της ομάδας λοιπόν χρόνια πολλά στα δικά μας παιδιά που γιορτάζουν, με ευτυχία και χαρά και πάνω από όλα να είναι γεροί, δυνατοί και ευτυχισμένοι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Xronia polla thelw na eyxithw kai stous dyo. Oti epithimite paidia. Kai kserw oti ayto pou thelete einai to prwtathlima sto 8x8. Prwta ygeia fysika kai meta ola ta alla , alla gia na mhn ksexniomaste aytos einai o prwtarxikos mas stoxos. To mono vevaio pantws einai oti oloi oi alloi eyxontai na mhn pesoun mazi mas sthn klhrwsh gia ta play off. A!!! Peite mou kati re magkes. Giati tha exoume pleonektima an termatisoume prwtoi??? Mono epeidh tha paiksoume me ton ogdoo???? Kati akousa oti mporei na paixoume pio ligous agwnes. As mou exhghsei kapoios. Eyxaristw prokatabolika.
Panagiwths Iwannidis.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΔΕΣ
ΜΠΟΥΛΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΙ ΠΡΟΠΑΝΔΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ??ΧΑΧΑΧΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΨΗΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΚΟΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΒΑΝΤΑΖ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΗΤΕ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟΟ ΗΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
IRONMAN 40

metalman5e είπε...

Το σύστημα στα play off έχει ως εξής:

Παίζουν:
1ος - 8ος
2ος - 7ος
3ος - 6ος
4ος - 5ος

Οι ομάδες που είναι πιο πάνω στη βαθμολογία χρειάζονται 1 νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση. Οι άλλες ομάδες χρειάζονται 2 νίκες.

Π.χ. Αν νικήσουμε τον 8ο περνάμε στον ημιτελικό με το νικητή του αγώνα 4ος - 5ος.

Αν χάσουμε από τον 8ο τότε θα ξαναπαίξουμε με τον 8ο. Αν μας ξανανικήσουν περνάνε αυτοί. Αν νικήσουμε περνάμε εμείς.

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

xronia polla bulut..oti epithymeis na ginei pragmatikothta..na sai panta kala..xronia polla k ston allo vaggeli an k den ton exw gnwrisei..alexis21