Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Χωρίς αγώνες το τριήμερο

Δεν θα γίνουν αγώνες το ερχόμενο τριήμερο, ενόψει και της γιορτής της Καθαρά Δευτέρας.

Η ομάδας μας δήλωσε πως δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστεί, όμως η διοργανώτρια αρχή μετρώντας και το ότι οι περισσότερες ομάδες δήλωσαν κώλυμα προτίμησε τη μη διεξαγωγή, ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.

Αν και η ομάδα μας θα κατέβαινε να αγωνιστεί ακόμα και με απουσίες (το έχει αποδείξει αυτό), τελικά η αναβολή αυτή ίσως αποτελεί μια θετική εξέλιξη, καθώς οι τραυματίες παίκτες της ομάδας θα επανέλθουν πλήρως, ώστε να είναι έτοιμοι για αγωνιστική δράση την επόμενη εβδομάδα.

Πλέον από τη διοίκηση προτείνεται μια συνάντηση εντός τριημέρου σε κάποια καφετέρια ή σε κάποιο γήπεδο (ώστε να συνδυαστεί και ποδοσφαιρική αναμέτρηση για να μη χάνουμε τη φόρμα μας), με κύριο σκοπό να γίνει εποικοδομητική συζήτηση για το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Paides kanoniste an einai na paixoume mpalitsa metaxy mas to Savvatokyriako se kanena ghpedo. Na kanoume proponisi an sumplhrwnoume oktada h kati tetoio. Na suzhthsoume kai gia ta noumera stis faneles alla kuriws gia na kratiomaste se forma opws eipe kai o Noths.
Ioannidis.

Ανώνυμος είπε...

mesa paidia..na mhn meinoume pisw..proponhsh..kolyvas