Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

MVP του αγώνα με τη Χαβαλένθια ο Μιχάλης Ανυφαντάκης

Ο Μιχάλης Ανυφαντάκης που επανήλθε μετά από απουσία 2 εβδομάδων στην 8άδα της Δύναμης, προσέθεσε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση στο ενεργητικό του και ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα με τη Χαβαλένθια, για δεύτερη φορά.

Ο Μιχάλης συγκέντρωσε το 46% των ψήφων, έναντι 39% που πήρε ο Παναγιώτης Ιωαννίδης και 14% που πήρε ο Jan Dzik.

Συγκεκριμένα τον Μιχάλη προτίμησαν 13 ψηφοφόροι, τον Παναγιώτη 11 και 4 τον Jan.

Ο 21χρονος μεσοαμυντικός ήταν μια ομάδα μόνος του στο παιχνίδι με τη Χαβαλένθια. Έβαλε και τα 2 γκολ της ομάδας, από ένα σε κάθε ημίχρονο, και μάλιστα το δεύτερο με απ’ ευθείας φάουλ.

Στην άμυνα αντιμετώπισε πάμπολλες φορές με επιτυχία τους αντίπαλους επιθετικούς και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και στην επίθεση, απειλώντας ουκ ολίγες φορές το αντίπαλο τέρμα. Μάλιστα σε μία περίπτωση του έγινε και καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκα από τον διαιτητή της συνάντησης.

Με λίγα λόγια ήταν απολαυστικός και δεν κατάλαβε ούτε και από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του, δείχνοντας με αυτή την εμφάνιση το πόσο θα μας λείψει όταν θα μας αποχαιρετήσει οριστικά για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι 10 πρώτες ψήφοι πήγαν απ’ ευθείας στο Μιχάλη με τους δύο άλλους συμπαίκτες του να μην έχουν πάρει ούτε μία. Το 100% όμως άλλαξε αρκετά με τις αρκετές ψήφους που πήραν μετά και κυρίως ο Παναγιώτης Ιωαννίδης.

5 σχόλια:

metalman5e είπε...

Συγχαρητήρια στο Μιχάλη. Το άξιζε και μάλιστα άξιζε να πάρει το 100%. Το περίεργο είναι ότι όλοι στην ομάδα συμφωνούσαν με αυτό. Με όσα παιδιά μίλησα μου είπαν ότι να μην κάνω καν ψηφοφορία γιατί ο Μιχάλης θα βγει παμψηφεί. Και στην αρχή αυτό έδειχνε η ψηφοφορία, είχε 10 στους 10 ψήφους. Και αν θυμάμαι καλά 10 άτομα ήμασταν στον αγώνα. Και ξαφνικά βρέθηκαν άλλα 18 (!) φαντάσματα και μοιράστηκαν οι ψήφοι σε Μιχάλη, Παναγιώτη και Jan. Συμφωνώ ότι έπαιξαν πάρα πολύ καλά και οι 3 και γι’ αυτό άλλωστε τους συμπεριέλαβα στην ψηφοφορία, παρόλο που προς τιμήν τους μου δήλωσαν και ο Παναγιώτης και ο Jan ότι θα ψηφίσουν το Μιχάλη γιατί το άξιζε. Όμως αν μπορεί κάποιος να μου βρει τα 18 παραπάνω άτομα θα του είμαι ευγνώμον.

Παιδιά καθιερώσαμε μια ψηφοφορία για να μπορούμε όλοι μας να αποδίδουμε στους συμπαίκτες μας που προσπάθησαν και βοήθησαν περισσότερο τα εύσημά μας, ώστε να τους δίνουμε χαρά για να παλέψουν ακόμη πιο πολύ.

Ήμουν ιδιαίτερα ελαστικός καθώς αν και πάντα ήμασταν το πολύ 12 άτομα στους αγώνες, η ψηφοφορία πάντα ξέφευγε με 20 και παραπάνω ψήφους.

Παρακαλώ να σταματήσει αυτό. Ας ψηφίζουμε ο καθένας 1 ή το πολύ 2 φορές. Σας παρακαλώ να σταματήσει αυτό γιατί αν συνεχιστεί δεν θα έχει νόημα καμιά ψηφοφορία και θα τη διακόψω.

Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι ο Παναγιώτης ή ο Jan ή ακόμη και ο Μιχάλης μπήκαν από 10 διαφορετικούς υπολογιστές ή browsers για να ψηφίσουν την αφεντιά τους αλλά κάποιοι γνωστοί οι φίλοι κάποιων από εμάς το έκαναν. Όποιοι λοιπόν ξέρουν τα άτομα αυτά και μπορούν να το σταματήσουν παρακαλώ να το κάνουν.

Παρακαλώ 1 ή 2 ψήφους ο καθένας μας.

Άλλωστε δεν πιστεύω πως αν π.χ. ο Τσαλίκης έμπαινε και ψήφιζε τον εαυτό του 18 φορές και έβγαινε έτσι MVP θα το χαιρόταν, τη στιγμή που θα γνώριζε ότι μετά τον αγώνα όλοι και αυτός ο ίδιος θεωρούσαμε σαν καλύτερο τον Μιχάλα.

Αυτά. Συγχαρητήρια σε όλους… Μπορεί την Κυριακή να σας λείψω αλλά θα είναι μαζί σας ο ΜVP…! Καλή μας επιτυχία.

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

Eilikrina thelw apo edw kai mpros na ginetai h pshfoforia onomastika. Kapoioi paizoun me to site kai eilikrina sas milaw den evala kanenan na psifisei gia mena. Oute egw den psifisa ton eayto mou psifisa to Mixalh. Den thelw na ksanampw se klhrwsh MVP apo shmera giati mallon kserw poios einai aytos pou thn ekane thn douleia. An mporeis file Noth apla bgale me apo thn klhrwsh ayth se parakalw polu. An allaxoume to systima pou psifizoume kai ginei onomastika tote meta xaras tha summetasxw xana. PLEASE bgale me apo ayth th psifoforia . O Mixalhs htan o monadikos pou axize ayth th diakrish.
Iwannidis Panagiwths.

metalman5e είπε...

H ψηφοφορία αυτή ήταν δική μου ιδέα να ξεκινήσει, χωρίς να ρωτήσω κανέναν μόνο και μόνο για να εμπλουτίσω την ιστοσελίδα, να την κάνω πιο ελακιστική και να μας κάνω όλους να νιώθουμε λίγο πιο «επαγγελματίες» από ότι είμαστε. Σχεδόν καμία ερασιτεχνική ομάδα (φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για τις ανεξάρτητες ομάδες των 8x8), δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους παίκτες αυτά τα πράγματα. Μεγάλες ομάδες έχουν τις εφημερίδες και τα περιοδικά να τους δίνουν αφιερώματα βραβεία και ούτω κάθε εξής.

Οι περισσότεροι από εμάς (εύχομαι να βγω παίκτης και να έχετε όλοι μια πορεία τουλάχιστον σαν του Μιχάλη), δύσκολα θα καταφέρουμε να παίξουμε πολύ παραπάνω από αυτά. Γι’ αυτό παιδιά προσπαθήστε να το ζήσετε όσο πιο καλά μπορείτε και να το δείτε σαν κάτι ωραίο.

Το ποιος βγαίνει MVP δεν έχει και πολύ μεγάλη ουσία. Το λέω αυτό με την έννοια του ότι μετά από κάθε αγώνα όταν μαζευόμαστε να πληρώσουμε, όλοι λίγο πολύ το λέμε ποιος ήταν ο καλύτερος και φανταζόμαστε ποιος θα βγει.

Απλά η ψηφοφορία μας κρατά σε εγρήγορση όλοι την εβδομάδα, δεν ξεχνάμε την ομάδα και όλοι μας μέσα μας το ψιλογουστάρουμε αυτό.

Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγούμαστε, ούτε και να στεναχωριόμαστε όπως ο Παναγιώτης.

Όλα αυτά είναι για μας και μόνο για μας. Την ιστοσελίδα την ξέρουμε εμείς και μόνο εμείς.

Χαλαρώστε και μην τα παίρνεται όλα προσωπικά.

Τα λέω αυτά με αφορμή την απαίτηση του Παναγιώτη να αποσυρθεί από την πληροφορία, αλλά μιλάω στον πληθυντικό γιατί το έχουμε ξαναζήσει αυτό (στη δεύτερη ψηφοφορία με τον Τσιριωτάκη) και πολλά παιδιά εκτός του Παναγιώτη έχουν μιλήσει για ονομαστική ψηφοφορία.

Αν θέλετε κάντε την ονομαστική ψηφίζοντας και αφήνοντας και σχόλιο, Δεν το απαγόρευσα ποτέ…

Καλή επιτυχία την Κυριακή…

Μπορεί το σώμα μου να μην είναι εκεί, αλλά το μυαλό μου θα είναι μαζί σας…

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

YΓ. Τον Παναγιώτη δεν τον έβγαλα από την ψηφοφορία όπως είχα κάνει με το Νίκο, γιατί μου το ζήτησε αφού είχε κλείσει η ψηφοφορία και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια Καλησπερα κ απο μενα σας ευχαριστω οχι για το mvp(λικι)αλλα πιο πολυ παιδια ευχαριστιεμαι οτι οι ΦΙΛΟΙ μου και ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ αναγνωριζουν την προσπαθεια μου για το οφελος της ομαδας ΠΑΙΔΙΑ αυτην την ψηφοφορια θα επρεπε ολοι να την βλεπουμε σαν ενα κινητρο εικονικο μεν αλλα ηπαρκτο δεν..ΔΕΝ αλλαζει κατι ουτε βραβειο θα παρει κανεις ουτε τιποτα αν ειναι δυνατον...ironman40

Ανώνυμος είπε...

θελω να ευχαριστησω τους συμπαικτες μου για την τιμη που ειναι συμπαικτες μου με τετοιους παικτες διπλα σου ειναι δυνατον να μην δινω το 1000%καθε κυριακη???Και παλι ευχαριστω...ΟΛΟΙ σε αυτο το παιχνιδι δωσαμε το στιγμα και την υπογραφη μας
για αυτο το αποτελεσμα ηταν θετικο...
IRONMAN40