Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Χαβαλένθια - Δύναμη 1-2

Άλλη μια σπουδαία νίκη προσέθεσε η Δύναμη στο ενεργητικό της νικώντας με 1-2 τη Χαβαλένθια, έχοντας σαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Ανυφαντάκη.

Ο νεαρός μεσοαμυντικός επέστρεψε από την Κύπρο και συνέβαλλε τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα μας την 6η συνεχόμενη νίκη πετυχαίνοντας και τα 2 γκολ και αποδίδοντας καταπληκτικά στην άμυνα.

Η ομάδα μας σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες και πολλές φορές αντιαθλητικές από τους παίκτες της Χαβαλένθια, έδειξε μέταλλο πρωταθλήτριας φτάνοντας σε μια νίκη που έδειξε ότι οι παίκτες της πλέον μπορούν να φτάσουν στη νίκη ανεξαρτήτως συνθηκών.

Σε αντίθεση του αγώνα με τους Ζιγκολόρ, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα κάτω και να τη γυρίσει σωστά. Αναλώθηκε κυρίως σε μεγάλες μπαλιές από την άμυνα και τον τερματοφύλακα στην επίθεση και προσπάθησε να στηριχθεί στην εμπνεύσεις των επιθετικών της.

Αν οι επιθετικοί μας ήταν λίγο πιο τυχεροί, λίγο πιο εύστοχοι και είχαν καθαρότερο μυαλό στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερο.

Μάλιστα ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας όταν ο Ανυφαντάκης μέσα στην περιοχή δέχτηκε κλοτσιά από πίσω.

Το 1-0 για τη Δύναμη ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με όμορφο σουτ του Μιχάλη Ανυφαντάκη στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Το β’ ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με το πρώτο.

Η ομάδα μας μες απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανυφαντάκη έκανε το 2-0 που την έφερε ακόμη πιο κοντά στη νίκη.

Η σχεδόν άριστη αμυντική λειτουργία της ομάδας ανάγκαζε τη Χαβαλένθια να απειλεί μόνο με μακρινά σουτ που δεν προβλημάτιζαν τον Τσιριωτάκη, και με… τον εριστικό μέσο της. Ο συγκεκριμένος παίκτης έβριζε και χτυπούσε τους παίκτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έτσι σε μια προσπάθεια του Παντελή Δουμένη από τα αριστερά τον χτύπησε με πρόθεση με αγκωνιά στον λαιμό και σε μια περίπτωση που η κόκκινη κάρτα είναι κανόνας, ο αντίπαλός μας με ευχαρίστηση είδε τον διαιτητή να του χαρίζεται και να του δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και λίγο αργότερα. Ο διαιτητής έδωσε φάουλ εναντίον του Μπουλουγούρη ο οποίος κλότσησε μακριά την μπάλα. Ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής για άλλη μια φορά δεν συγκράτησε τα νεύρα του κινήθηκε απειλητικά εναντίον του μέσου της ομάδας μας και τον απώθησε με αποτέλεσμα να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή αφήνοντας την ομάδα του με 7 παίκτες. Μάλιστα κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο αντάλλαξε λόγια με τον Νικολάου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Ο Μιχάλας βλέποντας τη σκηνικό ανταπέδωσε και η γενικότερη σύρραξη λύθηκε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από το σημείο αυτό και μετά η Χαβαλένθια προσπάθησε να πιέσει και να πετύχει κάποιο γκολ, αφήνοντας πάρα πολλά κενά στην άμυνα της τα οποία οι παίκτες μας κυρίως λόγω της επιπολαιότητάς τους δεν εκμεταλλεύτηκαν ώστε να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η Χαβαλένθια σε μια περίεργη φάση, τη μόνη που αδράνησε η άμυνα, να μειώσει σε 2-1. Όμως η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και με την είσοδο του Νικολάου αλλά και με την πολύ καλή αμυντική απόδοση των περισσότερων παικτών κατάφερε να διατηρήσει το νικητήριο αποτέλεσμα.


ΔΥΝΑΜΗ: Τσιριωτάκης Ν., Ανυφαντάκης (2), Ιωαννίδης, Dzik, Μπουλουγούρης, Τσαλίκης, Δουμένης, Μιχάλας, Λυκούρης, Νικολάου

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαγκες μπραβο μπραβο μπραβο!!!!
δεν εχω να πω τιποτε αλλο το παιχνιδι παει οπως τα θελουμε ητε παιζουμε καλα ητε οχι κ το καλο ειναι οτι αυτη η ομαδα αν βρεθουν εστω και δυο παικτες σε μερα περνουμε αποτελεσματα κ παλι μπραβο

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΛΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Κ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΙΚΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΝΟΣ ROSSICA CITY KAI ENA MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια.Πολλα μπραβο για την τεραστια νικη της ομαδας μας και για την πρωτη θεση που για μενα δεν χανεται με τιποτα αρκει να συνεχισουμε να γ..... τους παντες.Οσο για το μουνοπανο εχτες αμα τον πετυχω στα play-off θα του γαμησω το μουνι της μανας του γιατι με χαστουκισε και δεν αντεδρασα για να μην αποβληθω και γω και επειδη εχτες ημουν αρχηγος δεν ηθελα να δημιουργω φασαριες...θα τον γαμησω τον παλιο ξεκολλιαρη που του γαμιεται οτι εχει αγαμητο.θα ηθελα να μην παρασυρωμαστε απο τετοιους γαμιοληδες που δεν ξερουν ποδοσφαιρο...εξω απο το γηπεδο οποιος ειναι μαγκας ας ερθει και αν δεν τον παρουν σηκωτο να μη με λενε ΝΙΚΟ...καλη συνεχεια σε ολους.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

Παιδια καλησπερα...σας ειχα πει οτι καποιου η απουσια ηταν αισθητη τοσο καιρο...το θυμαστε αυτο που ελεγα?δεν εχω να πω κατι αλλο...συγχαρητηρια σε ολους για αυτη την δυσκολη νικη.ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 88

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΑΖΑΜΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ...
ΝΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΩ ΜΕ ΤΑΚΛΙΝ 7 ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΩΤΩΣΩ...ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ??
ΕΜΕΝΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ???ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΒΓΑΛΕ...
ΜΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΗ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΥ ΦΟΡΑΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ!!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!ΜΑΝΟ ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ ΧΑΧΑΧΧ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ!!!
ΚΑΝΕ ΚΑΙ 1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ 10-1 ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ Η ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΩ...Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠΙΑΣΕ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Ο ΤΖΙΚ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΟΛΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!Ο ΜΠΟΥΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΘΟΡΥΒΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...Ο ΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΑΨΟΓΑ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΦΑΟΥΛ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΑΚΙ!!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΜΑΓΚΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
IRONMAN 40

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ!!!ΠΕΝΑΛΤΙ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΣΤΟ ΧΥΜΑ ΑΠ ΠΙΣΩ ΤΣΙΜΠΑΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΣΩ...
IRONMAN 40

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ 7-1 ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΥΧΗ.ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΟ ΣΟΥΤ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΕΣΠΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΚΥΛΙΑΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ "ΤΑΡΑΜΑΔΕΣ" x0ax0a0x0ax0a0 ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΟΜΩΣ c.ronaldo 7
ΜΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Magkes ta phgame polu kala ston agwna ayto. Blepete oti dyskoleytikame ligo na kerdisoume kai tha prepei na prosexoume giati sta play off to lathos den xarizetai. O Mixalhs irthe apo allo planhth , oxi oti den mas exei synithisei se tetoies emfaniseis alla sto sygkekrimeno agwna htan apsegadiastos. Den mporw na thimitho lathos tou. Genika prospathisame poly. O Manos tou tis astrapse gia akomh mia fora tou malaka , pou parepiptontws PALI O NIKOLAOY xekinise , pathitika men, ton kayga. Tromerh h antidrash tou Boulougourh sto sproximo tou papara. Etsi prepei na antidrame stous malakes , den antapodidoume ta xtypimata oute tis vrisies mesa sto paixnidi kai etsi pairnoun tis kartes tous oi alloi averta. Psifizw gia MVP to Mixalh DAGOTO.
Panagiwths Iwannidhs.