Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

Πρώτη σε όλα η Δύναμη

Απόλυτη κυρίαρχος σε όλες τις κατηγορίες είναι η Δύναμη, η οποία μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής όπου διέσυρε 16-0 τη Ζιγκολόρ, φιγουράρει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Δύναμη πέτυχε την 5η σερί νίκη της και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της ήττες του Μαύρου Αετού (2-5 από την ΤΝΤ) και των Ρεμαλιών (3-6 από τους Tifozi), ξεφεύγοντας στη βαθμολογία, 2 βαθμούς από το δεύτερο.

Μάλιστα η ομάδα μας μετά την ευρεία νίκη που πέτυχε, έχει πλέον την καλύτερη επίθεση με 92 γκολ υπέρ (δεύτερος ο Μαύρος Αετός με 89), την καλύτερη άμυνα με 40 γκολ παθητικό (δεύτεροι Μαύρος Αετός και Ρεμάλια με 50) και μακράν την καλύτερη διαφορά τερμάτων με +52 (δεύτερος ο Μαύρος Αετός με +39).


Στα άλλα παιχνίδια, σημαντική νίκη πέτυχε η Cannabis Sativa με 10-2 επί της Τρικυμίας και πλέον ξεπέρασε στη βαθμολογία τους Μπέμπηδες που έχασαν 4-3 από τη Γριαζανή, μπαίνοντας με αυτό τον τρόπο στην προνομιούχο 8άδα που οδηγεί στα play off. Με νίκη που τη διατήρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας συνέχισε η Χαβαλένθια που κέρδισε 7-4 τον Κεραυνό.

8 σχόλια:

metalman5e είπε...

Λεβέντες κοιτάξτε τη βαθμολογία...
Αυτοί είσαστε...
Οι πρώτοι παντού...
Και έτσι πρέπι να μπαίνουμε σε όλα τα ματς και να τους πατάμε.

Προπόνηση την Τετάρτη στις 21:00 στον Άγιο Διονύση. Κανονίστε να είστε όλοι εκεί.

Μιχαλάκη εφόσον η Ποδοσφαιρική ομοσπονδία είναι διαφορετική, δεν χρειάζεται να δωθεί καμία αποζημείωση στην ομάδα σου στην Ελλάδα.

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια...εψαξα και βρηκα ολα τα αποτελεσματα ολων των ομιλων που μετεχουν στο πρωταθλημα και ειμαστε η μοναδικη ομαδα που εχει νικη με 16 γκολ διαφορα...αλλες δυο εχουν νικη με 15 γκολ διαφορα.Ακομα ενα ρεκορ που μαλλον δυσκολα θα το περασει αλλη ομαδα τουλαχιστον για φετος.Για να καταλαβεται τι ομαδα εχουμε αρκει να μην παρουν τα μυαλα μας αερα γιατι ολα τα παιχνιδια πρεπει να τα αντιμετοπιζουμε με την ιδια σοβαροτητα.Πιστευω πολυ σε μας και ευχομαι να δικαιωθω...και παλι μπραβο σε ολους σας.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18

Ανώνυμος είπε...

μαγκες μπραβο συγχαριτηρια ετσι...
πρωτοι παντου με διαφορες απιστευτες
αυτο που σας λεω εχουμε την πιο ομαδα απο ολους και παλι μπραβο
iron man 40

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα παιδια...θα ηθελα να αφιερωσω την νικη μας στον συμπαικτη μας Μιχαλη Ανυφαντακη που εχει λειψει τοσο πολυ απο την ομαδα.Μιχαλη ευχομαι για σενα οτι το καλυτερο και να καθιερωθεις βασικος στον Απολλωνα και αργοτερα να σε τσιμπησει καποια μεγαλη απο την Ελλαδα και οχι μονο ομαδα.Σχετικα με το παιχνιδι θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια σε ολους τους συμπαικτες μου για την πολυ μεγαλη εμφανιση και το θεαματικο ποδοσφαιρο που παιξαμε.Ευχομαι να παιζουμε παντα ετσι και να κατατρωπονουμε καθε αντιπαλο.Το παθος μας πρεπει να ειναι περισσιο σε καθε παιχνιδι.ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 88

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΦΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ.

ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Polu swstes parathrhseis apo ton Boulougourh alla na sas pw kati. Tha tous paroume falaggi apo edw kai mpros.Opoios kai na einai mesa sto ghpedo. Pisteyw eilikrina oti h emfanish ayth den htan katholou tyxaia. Kai siga siga tha kanoume kai kalyteres emfaniseis , mporei oxi me toso megalo score, alla paizontas poiotiko podosfairo. An eixame kapoion na metraei tis pases pou kaname sto paixnidi ayto, ektos tou oti tha exane ton pousoula , o arithmos tha htan 3psifios. Ayto einai to swsto podosfairo. Omadikh prospatheia me kapoies atomikes empneyseis. Thelw kai egw na afierwsw ayth th nikh sto Mixalh pou mas leipei polu . Axizei polla sugxarhthria o Pantelhs pou exthes ekane to kalytero tou paixnidi mexri stigmhs oxi toso gia ta 5 goal pou evale , alla gia tis pases pou moirase kai kuriws aytes tis 2 pases pou htan tet-a-tet alla protimise ti sigourh lysh moirazontas thn mpala sta plagia. NA TONISO oti monos tou edwse th thesi tou , den thymamai se poion, kati pou me exeplixe eyxarista. Aytoi einai kai oi logoi pou ton psifizo gia MVP tou agwna. Axizete oloi sugxarhthria mages. To prwtathlima einai polu konta. Niwthw to metalio sto laimo mou. ARKEI panta na paizoume me myalo , pathos kai panw apo ola omadika.Ektelw kai xreh termatofylaka ama laxei.
Iwannidhs Panagiwths.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΡΟΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ "ΕΠΑΙΖΕ" ΣΑΝ ΤΡΕΛΟ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΖΙΚ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΤΠΤ ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ PLAY OFF ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΑΩ ΤΡΙΧΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΚΟΥ 16-0 ΧΑ0ΧΑ0Χ0Α0Χ0 ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ
ΜΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλημερα παιδια.Πιστευω να δωσετε το παρων ολοι στην σημερινη προπονηση γιατι θα χρειαστει και να πουμε καποια πραγματα.ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 18