Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

MVP του αγώνα με τη Ζιγκολόρ ο Παντελής Δουμένης

Στον αγώνα που η Δύναμη σάρωσε σαν κυκλώνας τους Ζιγκολόρ με 16-0, ο Παντελής Δουμένης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του με τα χρώματα της Δύναμης, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (με 28 γκολ) συγκέντρωσε το 44% των ψήφων, έναντι 24% που πήρε ο Κολυβάς, 20% που πήρε ο Μιχάλας και 12% που πήρε ο Μπουλουγούρης.

Συγκεκριμένα τον Δουμένη προτίμησαν 11 ψηφοφόροι, τον Κολυβά 6, τον Μιχάλα 5 και τον Μπουλουγούρη 3.

Στον αγώνα με τους Ζιγκολόρ, η απόδοση του Παντελή ήταν πραγματικά εξωπραγματική. Σκόραρε 5 φορές και έδωσε πάρα πολλές πάσες στους συμπαίκτες του μοιράζοντας σωστά το παιχνίδι. Μάλιστα 4 από αυτές μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Ο Παντελής σκόραρε και με κεφαλιά και με τακουνάκι, πάλεψε και κυνήγησε την κάθε φάση αποκομώντας πολλές φορές σαν κέρδος της πίεσης που άσκησε την μπάλα.
Από τα πόδια του ξεκίνησαν ουκ ολίγες προσπάθειες της ομάδας και αποτέλεσε μόνιμο κίνδυνο για την αντίπαλη εστία, ενώ παράλληλα επέδειξε αξιοζήλευτη ομαδικότητα και καθαρό μυαλό, αποτελώντας πηγή έμπνευσης όλης της ομάδας.

O Παντελής Δουμένης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδας της ομάδας: «Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον συμπαίκτη μας Μιχάλη Ανυφαντάκη, που μας λείπει εδώ και μέρες και παρόλο που η ομάδα νίκησε 16-0 η απουσία του είναι αισθητή. Όλα τα παιδιά παλέψαμε μέχρι το τέλος του αγώνα και δεν το παρατήσαμε στιγμή. Χάρηκα πολύ για τα 5 γκολ και για το ότι βγήκα MVP αλλά πάνω από όλα η ομάδα και δεν με ενδιαφέρει το πόσα γκολ θα βάλω αρκεί να νικάμε. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και πάλι για την εκτίμησή σας».

2 σχόλια:

metalman5e είπε...

Ένα πράγμα θα πω...
Αυτός είναι ο Παντελής που όλοι θέλουμε...
Αν συνεχίσει έτσι θα βγαίνει ματά τη γνώμη μου μόνιμα MVP...

Συγχαρητήρια...

Παναγιώτης Θ. Νικολάου (#5)

Ανώνυμος είπε...

mpravo pantelh panta tetoia..eisai paixtoura..kolyvas21